Bojovať, alebo nebojovať o chlapa?
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o názor na to, či bojovať o chlapa, ktorý si so mnou dlho pisal na pokeci, potom sme sa stretli, ale po tretom stretku písal už menej a nakoniec prestal odpisovať s tým, že sme od seba ďaleko, 4 mesiace nechodil na skype a zrazu sa tam objavil. Stále naňho myslím, chýba mi veľmi, ale on len pride na ten skype, alebo pokec, ale nic mi nenapíše. Neviem, ako by som sa mu mohla prihovoriť, lebo mi veľmi chýba, ale neviem, či to chce, alebo nechce, či to nemôže byť aj tak, že sa nevie prihovoriť, lebo vie, že je to už dlho a môže si rovnako ako ja o ňom myslieť , že niekoho mám.
@tiper24 ale jasné však nech napíše....
@deti95060810 cim skor mu napise tym lepsie
@deti95060810 :D
Chlap z Pokecu? Však tam je 98% vagínovlezcov a ku*evníkov čo vlastné ženy podvádzajú
@judar a ja mam odtial manzela 😂...nasla som v tych dvoch percentach 😂
@kristyna462 Tebe sa paci, Ty jemu nie...prepac za uprimnost, ale ked ma chlap zaujem, ozve sa. Asi dal tomu sancu, ked ste boli na 3 rande, zial, nezaujala si ho natolko, aby z toho bolo nieco viac. Ked sa neozyva, kasli na neho.
🙄😀 trikrat sme sa stretli a velmi mi chyba... 😅 vies o tom, ze tu si na mamickovskom portali??
Ked ma chlap zaujem ozve sa on!!
@kristyna462 " neviem, nejako mu napisat na ten skype, nieco aby vedel, ze mi nie je lahostajny, ale aby to nebolo vtierave" Vsetko aj "cau" bude vtierave ak chlap nema zaujem, co zjavne nema, ked ti neodpisal na otazku "co sa stalo". Takze predtym, ako sa mu ozves porozmyslaj, ci zvladnes aj dalsiu pripadnu ignoraciu or ked ta posle niekam...
@kristyna462 prislo by mi to vtierave. Ver tomu, ze chlap, keby mal o teba naozaj zaujem a nieco viac by planoval, tak by sa prihovoril. Prekonal by aj tu pripadnu hanblivost. Takze, skus ho vymazat z hlavy a najdi si iny naozajstny vztah.
@kristyna462 nikdy nebojuj o chlapa... chlap má bojovať o ženu, nie naopak
@kristyna462 Nebojovat...
@kristyna462 keby chce napıše 🙂
Aj ja som to tak mala zamilovala som sa dp jedneho chlapca ale potom mi už vobec nepisal prvý tiež mi velmi chybal no uz som sa zmierila 🙂
Och moj boze zena zobud sa kde si videla aby zena bojovala o chlapa? Stretli ste sa parkrat a uz ti velmi chyba? A ked ti nepise a nekontaktuje tak to znamena ze nema o teba zaujem, keby mal zaujem napisal by ti alebo by si vypytal cislo na teba.... Nikdy by som sa chlapovi do zadku nevtierala
@kristyna462 mne sa tiez pacil jeden chalan, tak som mu hrala do kariet a on sa ozyva :-*
Kolko mas rokov zakadatelka?
Napis mu...ked sa neozve tak ho vymaz a zabudni. A budes to mat uzatvorene.
@kristyna462 no co napisala si mu?
@tiper24 ahoj, napisala, odpovedal, ale bavili sme sa len o praci a o zivote, neviem, on nic nepise uz
mam to este raz skusit, ale nejako uz o niecom inom, alebo to nechat tak?
@kristyna462 v prvom rade si precitaj vsetky komentare co ti tu pisali.ak nemas IQ -50 tak si zodpovies sama.
@kristyna462 tak neviem ked ty jeho lubis ci budes lubit a on teba nie tak to asi nebude mat zmysel iba sa budes zbytocne trapit
@kristyna462 bojovat mozes o niekoho, komu si ublizila a niečo si dosr*la...vtedy sa da zabojovat, snazit sa napravit chyby, ukazat sa aj v lepsom svetle.
ale v tvojom pripade je to len jalove ponizovanie sa. cim viac budes pisat, tym viac ta bude mat na haku a tym viac sa budes trapit.
za mna ti radim, uplna ignoracia. niekedy to pomoze a chlap zneisti a zacne sa snazit. a ak aj nie, lepsie pre teba, aspon sa mozes pohnut dalej a nestracat cas s neperspektivnym vztahom 🙂
@tomiholjubavi pri precitani prispevkov ma presne napadlo jedno slovo . Ponizovanie . To jedine mi z toho vsetkeho ide 😒
@zafir01 veru, zalubenost často berie ludom kompas ...😕 niekedy zial aj po kratkej znamosti.
on o teba zjavne nebojuje, a tym je to aj zodpovedane.😇
@kristyna462 ako to.nakoniec dopadlo??

@deti95060810 lenze ked je typ chlapa co maradsej ked napise prva zena? nikdy nevies, urcite nech napise bude vediet nacom je 🙂