Bosé nohy cudzích ľudí na mojej podlahe mi vadia
Baby, som divna, ze neznasam, ked pride niekto k nam domov a ma bose chodidla??? 😀 akoze ja uz neviem, ci mi sibe, ale vcera prisli odpisovat vodu dvaja chlapi, vyzuli sa predo dvermi zo sandalov a ked som zbadala tie ich bose neupravene nohy, co sa lepili po mojej podlahe, skoro ma porazilo, hned ako odisli som zmyvala 😀 teraz v lete to je smrt pre mna, ked niekto takto pride a najradsej uplne mam, ked idu do detskej a lepia sa tam s tymi nohami po penovej hracej podlozke, ktoru moj syn oblizuje, no ble. Ja ked idem na navstevu, bud si dam ponozky alebo papuce, bolo by mi to blbe im tam zanechavat capky z mojich noh. Vnimate to niekto tiez takto?? Ci som uz prepnuta z materskej 😀🤷♀️
@s_a no my sa kvoli tomu sťahujeme z bytu do domu kvôli tomu dupotu čo vydávajú bosé cudzie nohy my to doma nerobime a ide ma už v byte šlaktrafiť.Ja neviem, v domoch nech si chodievaju ako chcu nech dupcu ale predsa,papuče ten dupot tlmia. Teraz nehovorim že každý na boso dupe.Ja by som zas nezniesla chodiť na boso mne to vadi.Musim mať niečo obuté.
Tiež to nemám rada a ak nosím so sebou ponožky,mne je nepríjemné chodiť u cudzích na boso,ani doma to nerobím🤣
ano vadi mi to a kazdy kto je bosi si tie papuce musi dat :D a kedze uz som v dome, tak ak vidim, ze nepochodim, necham ich ist obutych a zahram to, ze "aj tak to idem umyvat" :D Na druhej strane, stava sa to malokedy, ze niekto pride bez ponoziek. Aj ja ked idem ku susede nahodou v slapkach, tak schytim aspon ponozky a nevbehnem jej bosa do domu.
Duplom neznasam chlapoveho kamosa, s nohami ako "Frodo" a vyklada si ich na gauc bose.. :D nastastie moj chlap to neznasa tiez, tak zakroci rychlo :D
zaujimave ze na mne, alebo dcere mi to nevadi... my sme v kuse bose, ci dnu, ci vonku... len kefu na nohy mam v sprchvoacom kute :DDD
Fuj aj ja to , neznasam...mame papuce , ale ja ked idem v napr slapkach na navstevu automaticky hadzem do kabele ponozky
nečítala som príspevky predo mnou, ale ja by som si papuče, čo nosia iné návštevy na nohy nedala... a nie nechodím bosá na návštevy
Ja to tolko neriesim, aj ked mam male deti. No mam v byte aj psa. Sice mu labky umyvam po kazdej prechadzke ale veru nie mydlom, takze...Mne viac vadi, ak niekto pride autobusom a sadne si na gauc v tom, v com predtym sedel v buse😂 potom ked chce muz dake hratky na gauci tak sa mi dviha zaludok a predstavujem si kto mi na tom gauci sedel🤣
a veľmi nerada chodím na návštevy tam, kde majú psa alebo mačku, lebo chlpy mám úplne všade a fakt to neznášam, najradšej by som si aj ponožky prezula keď odchádzam
Do detskych nechodi nik okrem nas. Nevidim dovod. A hej, tiez to neznasam. Je to nehygienicke. Na stastie zaposledny rok sau nas obmedzili navstevy na nevyhnutne minimum a vacsinu odbavime na terase.
No pozeram, ze je nas celkom dost, takze nie som sama 🙂
Inak tie co pisete, ze sa vam hnusia papuce po cudzich, to verim, preto som ja nakupila gumove papuce a ked periem napriklad handry, hodim to do pracky a su vzdy cistucke, ale to asi navstevy nevedia a napadne im, ze kto ich mal vsetko pred nimi obute :D
@zara1357 to aj ja, a este hadzem do prania aj predlozku, co mam pri zachode, lebo ked pocujem ako to niektorym panom "cliape" pri cikani... 😂 ach jaj
Ja som v tomto Monk, mne sa hnusi obuť si na návšteve ich papuče (nechodím bosá), prinášam si svoje čisté šľapky z domu prípadne čisté ponožky, ktoré dávam do prania hneď po návšteve, keď prídem na návštevu pýtam sa, kde si môžem sadnúť,..keď príde návšteva mne a odíde tak mením uterák na ruky, umývam podlahy, stôl aj stoličky, kľučky, wc a kúpeľňu
Mna by zas nikto nedonutil dat si na nohy cudzie, uz pouzite papuce.
Chapem ze bose nohy cudzich ludi nie su pre niekoho vobec lakave.
Ale ja navsteve (a ani opravarom) nikdy nehovorim ako sa ma spravat. Nemame vela navstev, nie som zatazena na prilisnu cistotu a poriadok a najma by mi to prislo ako nadmieru neslusne a urazlive aby som akokolvek dirigovala svojich hosti.
Ak by to niekto urobil mne, bala by som sa ist k nim znovu na navstevu.
...ja chodim doma bosa, aj deti, muz len v papucach 🙂 nase capky mi nevadia, ale vacsinou ani necapkame, vo vnutri mame celorocne 21,5 stupna takze nik sa nepoti. Akonahle pride navsteva tak ponukam kazdemu papuce pre navstevu, vacsina si obuje, sem tam sa stane ze niekto radsej ostane bosi, capky nevidim na zemi, az tak velmi mi to zas nevadi, ale tiez som radsej ked tie papuce na tie bose nohy daju. Ale tak na prasky z toho nie som 🙂 U deti mi to neprekaza vobec.
Táto ty ses zul. Jo ale jenom trošičku. Legendárna hláška slunce seno. Poznáte?
vsak umy podlahu a nabuduce papuce nanut, alebo obuty nech idú. Ak nechcu povedz ze si to zelas, ze musia.
aj pekne nohy upravene mozu rozsirovat plesne..
na vsetky veci, povrchy pouzivam dezinfekciu dezinfekcny spray 99,9% bakterii niči, z dm ky.
To si berieš papuče so sebou? Alebo teraz v lete svoje bosé nohy obuvas do papúč domácich?? Ponožky v sandáloch? Alebo v kabelke?
A čo ti bráni povedať: nenechajte mu po podložke? Nevyzuvajte sa prosím......???
Mne sa ráta táto diskusia keď sa spojí s tou, kde sa zatracovali ponožky do sandal, aké je to podľa mnohých žien "nechutné" nosiť ponožky.. tu čítam aké je nechutne nosiť bose nohy.. občas, keď čítam modrého koníka premýšľam, že najlepšie obdobie bolo vlastne to, keď sme všetci sedeli doma a nemohli všetko všetkým vyčítať 😅
Áno, ja rada chodím bosá, síce sa snažím ak idem na plánovanú návštevu zobrať si ponožky a tenisky, ale to nie je tak vždy, lebo občas sa stane niečo neplanovane.. k nám tiež chodia bosi, niektoré decká kamošky sa ani nevyzuju a je mi to jedno, nevadí mi nič z takýchto veci.. dokonca moji psi po vonku chodia tiez bosí.. podlahu umývam..
Vitaj v klube 🤣tiez sa mi to hnusi. Na navstevy si nosim ponozky nikdy nikomu nechodim bosa po podlahe a ani si neobuvan erarne navstevne papuce,mne sa to protivy.
@jana_eyre_2 bose nohy v sandaloch nie su nechutne,citaj s porozumenim. Diskusia je o cudzich bosych nohach na podlahe. Ja nosim sandale bez ponoziek,ale ked idem na navstevu,sandale vyzujem a obujem si ponozky a tak vkrocim na podlahu. Tiez si nesadas s odhaleniu pipinou niekomu na gauc nie? Pre mna je to to iste. Cudzie spotene zaprasene nohy capkajuce po podlahe sa mi protivia

@s_a tiež chodím bosá.... aj vonku po tráve. To čo rieši autorka ja tak strašne neriešim. Večer zvykneme podlahu poumývať...