icon

Bosé nohy cudzích ľudí na mojej podlahe mi vadia

20. júl 2021

Baby, som divna, ze neznasam, ked pride niekto k nam domov a ma bose chodidla??? 😀 akoze ja uz neviem, ci mi sibe, ale vcera prisli odpisovat vodu dvaja chlapi, vyzuli sa predo dvermi zo sandalov a ked som zbadala tie ich bose neupravene nohy, co sa lepili po mojej podlahe, skoro ma porazilo, hned ako odisli som zmyvala 😀 teraz v lete to je smrt pre mna, ked niekto takto pride a najradsej uplne mam, ked idu do detskej a lepia sa tam s tymi nohami po penovej hracej podlozke, ktoru moj syn oblizuje, no ble. Ja ked idem na navstevu, bud si dam ponozky alebo papuce, bolo by mi to blbe im tam zanechavat capky z mojich noh. Vnimate to niekto tiez takto?? Ci som uz prepnuta z materskej 😀🤷‍♀️

Strana
z3
jana_eyre_2
21. júl 2021

@marca12 a ty čítaš sporozumenim? Veď píšem že hovorím o inej diskusii, kde sa mnohé užívateľky vyjadrili že ponožky v sandáloch sú nechutné..

Mne je zas nechutné tvoje vyjadrenie a porovnanie o "pipine na gauči" ale tak to už je tvoja vec 😉

macekovam
21. júl 2021

@patka06 ale ved cestou je kopec,, pluvancov a kadečo ho iného.. To by mi vadilo..

maciatkolulu
21. júl 2021

Teda ja ziram, kolke z vás majú známych s kožnými chorobami 😂😂😂😂, kadejakymi pliaga mi a behajú vám rovno po detskej, po babacej podložke, hruuuza toto, treba prehodnotiť s kým sa stretávate. 😈😇

mirage
21. júl 2021

Ze umyvat stolicky a klucky po navsteve? Davat pred navstevou deku na gauc a po odchode ju prat? Tomi pride cez..
Ja idem kludne bosa na dvor - na travnik, nieco vziat z vonku, potom dnu, deti behaju bose v lete, vnutri, vonku. Podlahu umyjem raz za tyzden, ak sa mi chce.
Zijeme vsetci zatial 🙂
Zas navstevy su len rodina a dobri znami, ti mi nevadia.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
aceris
21. júl 2021

@strapatapupava ver ci nie, ziadne sa este nikdy nekonali prave koli tomu, ze mi pride nechutne, ze tam niekto sedel v gatiach zvonka🤣

0silvia0
21. júl 2021

@aceris a ved mozno mal tie gate prave cisto vyprate a vybrate prave zo skrine😂🤭. Inak minule som videla v mhd pani Monkovu, vytiahla si svoj podsedacik z igelitky, dala na sedacku v buse pod rit. Asi tiez ma rozne hnusy v hlave, ze ktovie kto tam pred nou so spinavymi oprdenymi gatami a neumytou ritou sedel😁

margaretka
4. jún 2023

Aj ja to tak robím že mám čisté oprate papuče pre návštevy ...ale to aj vidieť že sú čistucke nové, no ja neznášam keď mi ponúkajú ocaptane východrne alebo tie čínske teplucjke umelé a vychodené s ponukanim neodbitne nie nechcem ďakujem no len si daj daj nebudeš bosa daj si zima je ....

Strana
z3