icon

Bože, trapas 🙈🙈

17. júl 2021

Poprosim moderátora nemeniť názov diskusie vďaka.
Baby stal sa mi taký trapas že až. Mám menštruáciu a menila som si vložku a v tom začala mala plakať tak som uu len rýchlo polozila na umývadlo a bežala za nou . Samozrejme som na ňu zabudla , prišiel muž domov , isiel si umyt ruky a samozrejme že ho tam čakalo prekvapenie 😆😆nechcem sa s nim o tom bavit ale ja to mám stále b hlave keď som videla ako tu krvavú vložku drží a ide ju vyhodiť .. citim sa strašne trápne 😀 myslite že ako takéto niečo vníma muž ? Zabudol už od včera na to ? 😆😆😆 potrebujem len nejakú podporu od vás že to nie je až taký trapas ako vyzerá , alebo áno? 🙈😆

autor
17. júl 2021

@bagre prečítaj si moj príspevok ešte raz . Ja som chcela pocut od žien že to nie je trapas a že ako trapas to vnímam možno len ja . Napísala som to hneď v úvode . Ale to akým urážlivým štýlom mi to napísali tak je ozaj úbohé . Dalo sa napísať neboj čosi veď je to tvoj manžel určite to neni trapas atd . A nie že som troll alebo 13 ročne decko a neviem čo estre zato že sa citim blbo . Chcela som normálne a nie urážlivé komentáre že nemám dovod sa citit trápne a že je to úplne ok

bagre
17. júl 2021

ja a pár ďalších sme to aj napísali... to že niektoré urážajú predsa nie je novinka. Vyber si len komentáre k veci a na ostatné sa vykašli.

janulka1802
17. júl 2021

Mne sa to stalo, že som ráno v zhone tiež zabudla v kúpelni vložku, ale manžel ju vyhodil. Potom mi povedal, že som zabudla a ja, že prepáč zlatko a hneď som to otočila na srandu, či to "zvládol" a zasmiali sme sa na tom. Nič strašné na tom nevidím a nechápem, čo také humusácke je na použitej vložke na umývadle, keď predpokladám bola položená, že umývadla sa dotýkala čistou stranou. A keby aj nie, tak sa umývadlo opláchne a život ide ďalej. Ak by to žena robila bežne, tak to už je iné, to by bola pre mňa taká "špinďúra", ale ak raz zabudne, ja na tom nič strašné nevidím. Ale každá sme iná, každá vnímame aj samotnú menštruáciu rozne.

buberova
17. júl 2021

Ja nechápem aké reakcie si čakala od žien a čo je vlastne pointov tejto témy

chrumka120
17. júl 2021

Podľa mna to pre neho nebolo až take hrozne keďže ju išiel vyhodiť, asi vie že máš toho veľa

mirage
17. júl 2021

@kitycat ziadny humus. Normalna reakcia v rychlosti.

kitycat
17. júl 2021

@mirage zopakujem. Humus.
Nezabalena zakrvavena vlozka nalepena na umyvadle. Nie na zemi. Mohla venovat 2 sekundy zabaleniu. Ale tu mlieko udiera na hlavu. Mozete sa na mna hnevat kolko chcete. Je to skratka hnus..a to mam kramy ako kazda ina zena.

123andy123
17. júl 2021

netrap sa tym, aj 2 sekundy je vela ked sa bojis ze babatko spadlo, ved zle sa stane hned. A krvava vlozka neni ziadny trapas ked ide o tvojho muza. Co budes robit ked budu tvoji rodicia alebo svokrovci stari a budu potrebovat dochovat a menit plienky pripadne budu mat vyvod? Treba znizit latku na to co je humus. To ci na to zabudol sa musis spytat, nemusis sa hanbit

leuchtturm
17. júl 2021

a tvoj chlap mal nejake blbe komentáre? Pises len, ze to isiel vyhodit. V manzelstve tieto veci trapasom nie su. Ty si nikdy nic nenašla po svojom chlapovi?

ibrunova
17. júl 2021

Všetky ti píšeme, aby si sa tým netrápila, že dieťa je prvoradé, nie trápna vložka, a ty si melieš len svoje, že dajme výzvu, nechajte vložku na umývadle a uvidíme. Asi chceš počuť, že to bol trapas, lebo nás všetky o tom presviedčaš v každom komentári. Už na to zabudni a máš pokoj.

evalin88
17. júl 2021

Bol pri porode ? Lebo ak ano, tak uz videl vsetko a az tak šokovat by ho to nemalo. 🤣🤣

alexandra1990
17. júl 2021

Ty si riadne mimo, každa ti píše, že to nieje trapas, ale ideš si stále svoje a ešte aj útočne .Očividne ti tie krámy ešte neskončili.A nikto z nas nemá guľu a nevie, čo si tvoj chlap myslí.Sorry, ale väčšia hanba a trapas je to, že sa nedokážeš s chlapom o tom porozprávať.To je taký problém povedať sorry malá plakala utekala som za ňou a zabudla na vložku.To je skôr mimo a trápne ako samotna vložka.Nieje to trapas, ale humus dať ju do umývadla.Stihla si si nalepiť novú, ale nestihla si zabaliť starú.Ja napríklad odlepím starú, zabalím a tak lepím novú.Pre mňa je napríklad nechutne a humusácke sexovať počas MS, ale keď to vy robíte, tak fakt nechápem prečo riešiš zabudnutú vložku.Či krv na vložke je iná ako na jeho vtakovy po sexe? Ale dať vložku do umývadla je humus.Ešte kebyže ju v rýchlosti hodíš na zem, ale do umývadla

judar
17. júl 2021

Trapne je max to ze na taketo nieco vytvaras diskusiu...a este trapnejsie to ze akoze 5 sekund ani to nie odpocnuc toho momentu ked si ju capla na umyvadlo tak snad za 5 sekund skoze nedokazes zrolovat, zabalit a tak polozit alebo rovno aj vyhodit?,...pochybujem ze za takuuu chvilinku by da ti dieta hned aj dorazilo...nad tym neuvazujes ale nad hovadinou typu co si asi tvoj chlap o tom myslel to uz anoooo...a pride mi divne ze sa ho nedokazes narovinu opytat ked snim zijes, mas snim dieta a prcate este aj cez kramy....

slavomira1980
17. júl 2021

Nechat krvavu nezabalenu vlozku na umyvadle je vrchol nechutnosti. Ano si humusacka a rovnako zeny, ktore toto porovnavaju so sexom.

Aj mne sa uz stalo, ze som musela z wc vybehnut, ale nasla som si 5sek na to, aby som to hodila do novin a do kosa.

nttnnt
17. júl 2021

bol manzel pri porode???? predpokladam ze zazil ovela vacsi masaker ako chytit jednu vlozku a vyhodit...neviem mne pride divne zeby som sa v tomto mala nejako citit trapne no tak stalo sa boze on to urcite prezije hlavne ze mate sex cez menzes :D tak netusim fakt co tu riesis

haanovajana
17. júl 2021

Môj chlap to berie normálne,vložky videl tiež krvave a v pohode.Podľa mna to neni žiadny trapas.Nič vy som si nerobila z toho.

ysseba
17. júl 2021

Ja ťa chápem. Ja som sa ráno ako stále počas menštruácie sprchovala pred odchodom do práce. V práci som si spomenula, že do prdele, či som ja tú použitú vložku nenechala v kúpeľni. Normálne som mala okno a bola som ako na tŕňoch celý deň. Z roboty som prchala čím skôr aby som bola doma skôr ako muž 🙈 Vložka tam nebola, pod "vplyvom autopilota" som ju vyhodila, ale teda viem si predstaviť ako si sa musela cítiť. S partnerom by sme mali zdieľať skoro všetko. Ale aj chlap, aj žena má svoju "trinástu komnatu". A použitá vložka patrí podľa mňa do ženinej 13 komnaty. Ale tak čo už, nevadíííí. Koniec koncov je to normálna vec. I keď chápem 😂 Ale myslím, že tvoj muž to berie v pohode, úplne normálne keď tú vložku normálne chytil 😝

hennyinnsbruck
17. júl 2021

Nevninam to ako trapas , moze sa take stat aj ked je 20kosov v zachode.proste clovek zabudne obcas a?autorka nejak vtipne by som sa ho na to opytala ked ti to moc lezi v hlave😊

wrtoshiwa
17. júl 2021

Hahaha, co sa mne stalo. Bola som na velkej a nesplachla som, lebo vecko je vedla izby kde spala mala a ta sa prehadzovala, tak ze ju idem douspat a potom splachnem. Nech ju splachnutie nezobudi. A zrazu zvoncek, vo dverach postarka a hned sa hnala na zachod, odpisovala plyn ci co a my tie merace mame za dvierkami na zachode. No tak to mala aj s vizualnym a cuchovym bonusom 🤪 tak toto je podla mna trapas, ale nic som si z toho nerobila, lebo podla mna postarka uz za dverami bytov videla kadeco

natyreggae
17. júl 2021

Pane bože🙏🙏🙏 preboha veď to je tvoj manžel a nie návšteva.. určite ťa už videl v horších situáciach ako je jedna vložka v umývadle.. však spávate spolu, bývate spolu, máte dieťa, žijete spolu a toto sa občas stane pane bože kľud .. o nič nejde .. on určite vie že si žena a mávaš menštruáciu a používaš vložky alebo tampóny😉 a určite nebudu čisté keď ich použiješ.. veď nemá 10 rokov aby sa zlakol keď to tam našiel..

mirage
18. júl 2021

@kitycat ale ved ja sa na teba nehnevam. Moj muz by to prezil, vlozku hodil do kosa a umyvadlo neumyl. My mame doma laidback atmosferu. Takato blbost nas nerozhadze.

zuvelyn
18. júl 2021

Nevním to ani ako trapas, ani humus,ani 13 komnatu. Menštruácia je úplne normálna a prirodzená vec a sim nemilo prekvapená kolko ŽIEN z nej robí tabu tému. Predsa sa ti nepovaluju použité vložky a tampóny po dome kade tade, raz sa stalo, nic sa nedeje. Tvoj chlap to podľa mna vôbec nerieši a uz na to aj davno zabudol, robíš zbytočné haló.

majulino
18. júl 2021

Aj mne sa to stalo, prisiel manžel zabalil vyhodil 🤷
Stava sa. Nijako extra som to neprežívala, normalne som mu povedala vďaka zlato, zabudla som ju tam. A išli sme ďalej

poopsie
18. júl 2021

Keby mu bola tvoja menštruačna krv natoľko nechutná ako to skoro všetci opisujú vrátane teba, musel by si po jazde na červenú svoj pipik asi odfiknuť 🤦‍♀️

maciatkolulu
18. júl 2021

A ako staré máš dieťa?

janeninka
18. júl 2021

Ja som si vzala zreleho silneho muza, ktory toho zvladne oveľa viac a teda taketo niečo by hadam nestalo ani za zmienku

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
littlebubble
18. júl 2021

??? Je to manzel a nevies mu vysvetlit jednu trapnu vlozku? 🤷 Zaujimave.Ja by som svojmu hned povedala, ze prepac, zabudla som na nu a dakujem.

judar
19. júl 2021

@ankaanka1977 ty mas teda nechutnu recenciu...sladsia je max tak z toho zeleza v krvi rovnako ako z umeleho hnojiva....ale ze ti je luto to tak nechat? Akoze vazne si na tvar capes krv z periody a este ju aj pijes?....to uz je vrchol hnusu....az sa mi zaludok prevratil ze telesne tekutiny plne este aj toxickych latok moc ci pot , sliny, slzy, krv, periodicka krv, hlieny z nosa ze su liecive a liecia....kriste na nebi ty musis byt realne vykvet