icon

Brat mi zakazuje prispievať na charitu

19. okt 2021

povedal, že ked prispejem, uradne vybavi zakaz manipulovania s peniazmi.

Strana
z2
autor
19. okt 2021

@sisa_s lebo som nahnevana a mala som kvoli tomu amok ako autista,

kittykat22
19. okt 2021

tak z toho co pises mi pride, ze ty sama si zrela na charitu. Charita a filantropia je pre ludi ktori maju dost na to, aby mohli pomahat inym. Vy sami mate malo a davas prec. Mozno by bolo lepsie keby si to malo penazi ktore mas investovala do svojej dusevnej pohody. Aj ked len kupou obycajneho kolaca a k nemu si das dobru kavu alebo caj.

Ak si Lenka a ja tu uvazujem ako ti pomoct a travim nad tym prispevkom cas, nech zhoris v pekle.

simca06022011
19. okt 2021

No hadam to urobí.

antoniatonka
19. okt 2021

toto snad ani trojrocne dieta v obdobi najvacsieho trucu nedokaze, brat ma uplnu pravdu

lintu
19. okt 2021

@kittykat22 kto je Lenka? Je to tu nejak často spomínaná osoba. O tejto druhej minule v tej záchranárskej téme jedna písala, že ju pozná a je to naozaj nejaká Elly.... Tak snáď....

lintu
19. okt 2021

Máš problémy sama so sebou, nie si na tom finančne asi veľmi dobre a čuduješ sa, že ti brat niečo zakazuje? V živote nemôžeš mať všetko, čo chceš. Musíš si aj zvážiť, či na to máš. Poteš kamošov radšej nejakou vlastnou handmade prácou.

qetka
19. okt 2021

Tu horsku sluzbu uz ste zaplatili, ked chces minat na charitu? Zda sa ti, ze mas na to, aby si davala nieco na charitu? Ved nemas ani tolko, co potrebujes pre seba.

qetka
19. okt 2021

@lilope ja neviem kto je Lenka. Hod daky link na jej diskusiu.
Toto je ta slecna na ID, co riesi dzusiky a horsku sluzbu.

Kto ju osobne pozna,
mal by jej pomoct, ak je to pravda, tak mozno ma normalneho brata, tak by mozno stalo za to oslovit ho.

lalenka33
19. okt 2021

Teba by mal zbaviť celkovo svojprávnosti. Čítala som tvoje príspevky a si vážne chorá. Keď sa normálne nezačneš liečiť zle dopadneš.

nelca0510
20. okt 2021

Najprv si poplat čo máš, odloz si niečo,a potom prispeje na charitu. To je celé. Narozimiem prečo len na stravu dáš peniaze a to je celé.

jankalukasova
20. okt 2021

@lilope prosím Ťa 🙏... Kde ste zobrali, že je to Lenka? Autorka sa nevolá Lenka.

macilaci
20. okt 2021

Autorka. Ezop, Dobšinský, Anderssen by sa od teba mohli učiť. 😉S tvojou fantáziou by si mohla písať knižky 🤭.

anjelicek26
20. okt 2021

Zhrnme si to - brat je nastvaty, lebo ta s druhym bratom musi zivit, doma okrem stravy nic neprispievas a vyhadzujes peniaze na cudzich ludi... skvele, fakt skvele...skus sa trochu nad sebou zamysliet, kym to neurobi niekto iny...normalne to NIE JE. Rozdavat peniaze potrebnym - kludne, ked mam navyse! Ty NEMAS peniaze navyse. Ak chces robit charitu, zdvihni zadok a cez vikendy chod pomahat kde je to potrebne... fyzicky zdvihnut zadok a ist pomoct. Azylaky, domovy dochodcov, vyvarovne, utulky... vsetci su na dobrovolnikov odkazany. Nie je to len o peniazoch pomahat.

ivkazba
20. okt 2021

@qetka práve som to chcela napísať, že čo tá horská služba. Ale písala že horskú službu nemôže zaplatiť, lebo minula dôchodok na darčeky. A teraz už zrazu má ale chce dávať na charitu. Myslím, že tu je obmedzenie svojprávnosti možno aj na mieste.

jankalukasova
20. okt 2021
qetka
20. okt 2021

@jankalukasova ty ju poznas aj osobne? Nevies im nejak spomenut, ze by potrebovala asi odbornu pomoc? Mama, brat…

jankalukasova
20. okt 2021

@qetka ja som sa stretla len s ňou. Raz. Jej rodinu nepoznám. Komunikujem s ňou a snažím sa ju "vmanévrovať" k lekárovi.

antoniatonka
20. okt 2021

pockame na dalsie temy, s akym novymi rozpravkami pride a s akym profiom

lilope
20. okt 2021

@qetka @jankalukasova piánko. Už som písala, Lenka je rovnako anonym ako táto prispievateľka a zakladá nezmyselné témy ako je aj táto. Link nemám, neukladám si nezmysly.

antoniatonka
20. okt 2021

@sisa_s samozrejme ze je to ona

macilaci
20. okt 2021

@jankalukasova v inej téme je to tvoja kamoška, predávaš pre ňu nejaké mydlá a poznáš rodinu. Treba sa rozhodnúť 😉.

jankalukasova
20. okt 2021

@macilaci prosím? Ja za ňu nič nikde nepredávam a ani nepoznám jej rodinu! Treba hlavne vedieť čítať....🤦

jankalukasova
20. okt 2021

@macilaci to čo píšeš sa týka nicku alzbetka3012. Nauč sa čítať keď chceš s niekým o niečom diskutovať v online téme.
Ja Elly poznám, stretli sme sa a sme v kontakte, tam to začína aj končí.

Strana
z2