Brusel pohrozil Slovensku zadržaním miliárd z plánu obnovy
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa...
No len tak ďalej, dúfam, že voliči Fica sú spokojní 🤦♀️
za mna by skor inak znela otazka, ci su volici europoslancov za PS spokojny a tych co tam proti SR brojili
@hortenziaj Dobre ale pozri si štatistiku, že v Bratislave ho najviac volili. Tak neviem kto tu trepe. Nehovorím, že v regionoch ho nevolili. A v čom sa konkrétne správame ako hulváti. No áno správame sa tak lebo sa nerešpektujeme. Pomohli sme a aj pomáhame Ukrajine. Ak si mierila na toto. Asi nesleduješ ako si na Ukrajine vážia pomoc Slovenska. Trestný zákon pokiaľ viem neplatí. Teda tento argument nepochodí. Ak máš šete niečo na srdci poprosím slušne.
Vyzerá to tak, že tu nie je vina len na jednej strane, europoslanci za PS miesto toho, aby si zistili, ako to je aj so súdmi a pod. rozprávajú očierňujúce veci, tak ako píšu v novinách o tom, čo povedali politici doma, mali by byť zverejnené aj ich prejavy v EU, aby bolo jasné. Bude naozaj dobre, keď budú noví europoslanci.
Zase tu tí najmúdrejší a najslusnejsi hejtuju ľudí s iným názorom? Už padlo zázračné slovíčko dezolat?
@tomasisa ty si fakt myslíš, že vrcholné orgány EU sú tak blbé, že im stačí pár (podľa teba zjavne nepravdivých) slov od poslancov za PS a bez overenia si skutočnosti nám zastavia eurofondy? Fakt toto Ficovi veríš?
@danica2711 co sem trepes Fica, ja som ho nevolila...ale za to som pozerala vystupenia slovenskych europoslancov par ceskych a myslim jeden z nemecka proti SR...aj ked akokolvek ktokolvek tu vladne, aby PS cez tych co su v EU parlamente vytvarali situacie na zaklade ktorych ohrozia vsetkych obyvatelov slovenska, tam si mali rozmyslet ci budu na Slovensko plut siru...A nie Fico urobil zakon, 76 poslancov koalicie zan zahlasovalo, tych 76 poslancov co zastupuju väcsinu obcanov ktori vyjadrili svoju volu v demokratickych volbach...A nie nehejtuj ma ze som Fico volic ci aky onaky takovy, vela sa mi toho na SK nepaci ale boli obdobia ked sa mi nepacilo este menej...
@danica2711 resp. nepacilo toho viacej...
@laurita285 presne toto som chcela napisat, neviem ci si uvedomuju, ti co si povedia ze super, netreba nam EU, ze kanalizacie, cesty, a kopa infrastruktury sa stavala iba vdaka eu fondom, su oblasti, kde sa ani neriesia tieto veci, kym nie je vyzva.. ze "teraz sa na to neda cerpat", ludia pockaju... :DDD
Nemocnice, ale aj kopa podnikatelskych objektov, funguje vdaka roznym fondom.
Iste dedinky po slovensku by tie miliardy nazbierali... z dani.. ludi co cakaju na davky a 20EUR "rodicovskeho" dochodku :D Je nas tu par kusov, z toho len cast plati dane. Kdeze by sme nazbierali na obnovu cohokolvek, ved kolko sa len minie na bezne fungovanie...
Ostatne reci, o tom preco sa deje co sa deje a kto za to moze, necham na ine hlavicky :D mam kopu inej prace. Ja som si ista ze istym sposobom nam EU velmi pomaha.
@nataly420... aj so 6 miliardami eur. vsak my nepotrebujeme, mame dost vsakze?
Ja neviem, ale skutočne je potrebné zakladať každú chvíľu politickú tému s výkrikom do tmy, kde sa len zbieha spŕška urážok? to vás baví neustále nadávať a babrať sa v tom negativizme? furt dokola to isté.. ako to pomôže zmeniť situáciu?
@bloger az na to, ze list z Bruselu o zastaveni eurofondov prisiel uz v marci pred volbami. A ako dovod uviedla europska komisia zrusenie spec. prokuratury a navrhovane zmeny test. zakona. Jednoducho maju pochybnosti, ci sa eurofondy nebudu zneuzivat, ked vlada rusi urady, ktore isli korupcnikom po krku. To len Fico, Blaha a spol. si vymysleli bachorku o Korcokovi a zlej opozicii, ktora chodi zalovat do Bruselu.
Ludia budu mat radsej výtlky na ceste a nezamestnanosť a zaostalé regióny, hlavne ze tu nebudu buzny a iks pohlaví. Moji zlati, teplosov bude len pribúdať, to neovplyvní ziaden Fico, ani nikto.
@tomasisa tak predovšetkým, tie "situacie na zaklade ktorych ohrozia vsetkych obyvatelov slovenska" vytvoril Fico a jeho koalícia. Nebyť ich škandalózneho návrhu zákona, nebolo by v Bruseli o čom rozprávať. A nie že poslanci EP za PS pľujú síru na Slovensko, to Fico a jeho suita pľuje denne do tváre nám všetkým. Aj tebe, ale ty nie si schopná si to uvedomiť
@danica2711 mne nepluje....to ze ty to tak citis je tvoja vec a chyba, ja som znasala od inych plutie..mozno nie je dokonaly ten novy zakon, ale priblizuje sa normam väcsiny statov EU a co je dolezite, konecne sa niekto zaobera odskodnenim obeti trestnych cinov, ale ti co su zaslepeni Ficom a teda nevidia ine veci,len Fica tak nemozu uz len z principu uznat ze na Slovensku sa domoct nahrdy skody je takmer nemozne, teda okrem exponovanych a bohatych ludi, obycajny clovek si mohol trhnut nohou...
@kp7333 pretoze mu bolo podsuvane ze je to kradez pravneho statu, uz bolo tolko krat vyvratene tento hoax, a boli publikovane tresty inych krajin a nie je to cez kopirak, ale sa to pohybuje v blizkosti, ani jedna krajina nema tresty, zakony,sadzby cez kopirak...ale media to predsa nebudu davat v hlavnych spravach kazdy vecer aby otvorili oci ludom ze co robi PS resp. jeho europoslanci spinia na slovensko...media potrebuju spinit na terajsiu vladu a koaliciu, podkopavat ich doveryhodnost, este im ani nedali priestor, na nic, spinia na vsetko dobre co doteraz urobili, pretoze to nie je v sulade Eurohujerstva, preto ze to nesmeruje na vytvorenie europskeho superstatu, co je podla mna taky isty utopicky ideal ako ten komunisticky ze vsetci ludia si budu rovni....
Vzhľadom na to koľko peňazí dávame a koľko dostávame, sme na nule takže je to jedno..
@kp7333 nerobi to sama, robi takmer vsetko co slubovala svojim volicom, az na par vynimiek...ini tym obycajnym ludom slubovali nieco na com teraz makaju, oni neslubovali nic ludom ktori volili niekoho z opozicie, vola sa to demokracia, dostali väcsinu tak pre nich robia co najviac co im slubovali, ci uz bla bla alebo to mysleli realne..media absolutne neobjektivne a tendencne stale informuju, resp dezinterpretuju vsetko co robia...denno denne media hl. prudu klamu a zavadzaju, dezinformacie siria,polopravdy...ak si toto uvedomia ludia co nenavidia Fica, ci Simecku, ci Sulika, ci Caputovu tak na slovensku nebude dobre...posledne roky je to len o nenavisti, a hejte. Ludia prestali mat schopnost pochvalit nieco dobre, len hejtuju a zvelicuju co je zle...chyba tu pluralita nazorov od cias Kovidu, ludia nesmu ani len otazku dat lebo su nalepkovani, a pre toto je tolko nenavisti a poralizacie, pretoze to media hl. prudu dlhodobo podporuju...rozdeluj a panuj
@lenkakravcova akože Slovensko dáva do EU toľko peňazí koľko od nej dostáva ? 🙃
Rozmyslam čo dobré tato vlada priniesla od kedy bola zvolena... 🤷....Inak ja som za, zakladat aj polit.temy, poukazat na to co poslanci vyvadzaju...co den, to perla. Tiez nepozeram, necitam to co ma nezaujima.
@klip0 viac menej áno, pozri sa koľko % väčšinou vyčerpáme a koľko divné platíme.
@lenkakravcova a to si ako vypocitala?

Syn stredoškolák bol pár dní v Bruseli na vedeckej akcií študentov+ sprievodný program so študentmi z iných krajín.Prisiel domov s dvoma poznatkami
1. Treba odísť žiť vonku
2.sme veľmi chudobní
Čo mu na to mám ako matka povedať?
Máš pravdu synu.stastnu cestu ....