icon

Bude kríza v roku 2026?

28. okt 2025

Pride podla vas vacsia kriza v roku 2026?

Strana
z5
sara07
28. okt 2025

samozrejme
spejeme k tomu, na začiatku roka flesnu dalšiu vlnu konsolidacie

petamich
28. okt 2025

V roku 2026 sa este len prejavia konsolidacne opatrenia a pripadne dalsie konsolidacne balicky. Takze ano situacia bude urcite narocnejsia ako je dnes pre mnohe domacnosti a tiez spolocnosti.

pinkgirl
28. okt 2025

Áno vidím to na krízu. Bude to ťažké.

anonym_04602f
28. okt 2025

Kríza už dávno je. Hlavne morálna.

anonym_86c941
28. okt 2025

Osobne si myslim, ze ano. Teraz sme o konsolidacii hlavne pocuvali, od noveho roka ju aj realne vsetci pocitime. Najviac to zasiahne ludi, ktori uz teraz ziju ltt..

anonym_b4e813
28. okt 2025

@anonym_autor pre ficovolica urcite. Budu zat, co fuhrer zasial :D mna sa to nijak nedotke.

natalka13
28. okt 2025

bude

anonym_f9d517
28. okt 2025

Áno čakajú nás ťažké časy vo viacerých oblastiach a ďalšie roky budú ešte horšie.

alica110
28. okt 2025

Dobrí ľudia očakávajú dobré veci ☺️

anonym_7706b1
28. okt 2025

Bude väčšia chudoba, viac krádeži, vandalizmu, lekari kto môže odtiaľ odídu, čiže horšie zdravotná starostlivosť, mladí ľudia to isté, stredná vrstva ktorá ešte ako tak bola zanikne, bude sa postupne žiť čoraz horšie. ALE! hlavne že mame v ústave dve pohlavia a pridajú väčšie možnosti hazardu a vitajte na Slovensku zem zasnúbená 🙂

anonym_856ca0
28. okt 2025

Kríza pre niektorých nastala už tento rok. Mam známych ktorí prišli o prácu, niektorí ledva ťahajú domácnosť. Finančné sú na tom horšie skoro všetci.

anonym_d21b57
28. okt 2025

Ak sa dostatocne neskonsoliduje bohužiaľ,to ešte len bude kriza😱😔

kalifka
28. okt 2025

Ale kde, príde konečne lacný benzín, lacné hypotéky, lacné potraviny a už si tu budeme žiť spokojne. Potom vráti všetkým rodičom detí daňový bonus

anonym_d3949a
28. okt 2025

Áno, jasné že príde, veľa ľudí príde o prácu, vela ľudí a firiem ukončí svoju činnosť, čím sa zvýši nezamestnanost. Ľudom sa zmenšia príjmy a zvýšia výdaje. Už teraz je to katastrofálne, a čo bude no novom roku.....to uvidíme a pocítime všetci onedlho 👎👎👎👎

kalifka
28. okt 2025

A ešte som zabudla bude dostupná zdravotná starostlivosť

anonym_a79cc9
28. okt 2025
@alica110

Dobrí ľudia očakávajú dobré veci ☺️

@alica110 to je blbosť. zlé veci sa bohužiaľ stávajú aj dobrým ľuďom...

akodoma
28. okt 2025

Šanca, že bude kríza je 50%, buď kríza bude, alebo nebude 😂
Ale doma mám krištáľovú guľu, tak pozriem tam.

ivana11155
28. okt 2025

@anonym_autor ano bude. Firmy maju malo objednavok aj bez tej super konsolidacie co nasa vlada vymyslela a spolu s nou to bude este zaujimavejsie.

zuzanita1609
28. okt 2025

Zvyknem hovoriť,že dobre už bolo,ale zasa vždy sa priprav na to najhoršie....a potom ma opäť niečo v tom najhoršom nemilo prekvapí(viď cena ročnej diaľničnej a diaľnice kde? 🤨😁) ,ale tak,je to skúška trpezlivosti, čo si ešte naši papaláši dovolia 😏. Ako si spieval (povedal) klasik, pán Lasica, "ja som optimista..." 😅.

alica110
28. okt 2025
@anonym_a79cc9

@alica110 to je blbosť. zlé veci sa bohužiaľ stávajú aj dobrým ľuďom...

@anonym_a79cc9 Asi si nepochopila ako som to myslela. K čomu sú dobré tieto depresie? Očakávajme dobré veci 🙂

anonym_5b8c87
28. okt 2025

Pre mnohych,co uz maju tazke casy dnes,buduci rok uz bude na hrane unosnosti,este jedna konsolidacia a mnohych to uplne odrovna.

sara07
28. okt 2025
@alica110

@anonym_a79cc9 Asi si nepochopila ako som to myslela. K čomu sú dobré tieto depresie? Očakávajme dobré veci 🙂

@alica110 a aké prosím ta ?
ja som realistka, vážne nevidíš kam opatrenia a konsolidacia speju, ano bohati a vláda sa bude mat dobre to je pravda, tam to je bez debaty
ale ludia už teraz citia že je zle, ide to k horšiemu, každy len šetrí a konsolidaciu nikde nevidno pretože sa robí ako sa robi, vydavky tejto vlady idu hore proste , keby ju robila inak treti balik by nemusel byt tak drasticky

sara07
28. okt 2025

čo na tomto vidíš dobré alebo pozitivne

alica110
28. okt 2025
@sara07

čo na tomto vidíš dobré alebo pozitivne

@sara07 Po búrke vždy vyjde slnko.

sara07
28. okt 2025
@alica110

@alica110 čo je dobré na zdvihnutom zdravotnom odvode, zavedeniu mikroodvodu pre szoč popri zamestnaní ? čo je pozitivne dobre na momentálnych vladnych zákonov, noviel atd

sara07
28. okt 2025
@alica110

@sara07 Po búrke vždy vyjde slnko.

@alica110 ano ale najskôr tu burku musíš prežit, keby konsolidovali ako mali -ja chápem že je nutná ale nie takto a popri tom rozhadzovat - tak by nemusela byt
to su pekné dristy , my potrebujeme teraz žit nie raz dakedy možno potom
,

alica110
28. okt 2025
@sara07

@alica110 čo je dobré na zdvihnutom zdravotnom odvode, zavedeniu mikroodvodu pre szoč popri zamestnaní ? čo je pozitivne dobre na momentálnych vladnych zákonov, noviel atd

@sara07 Nikde to nie je ružové, ak si myslíš, že len Slovensko má problémy, tak sa mýliš.
Je najlepšia doba aká kedy bola.

anonym_d59331
28. okt 2025

si myslím že áno. očakávam zdražovanie ešte väčšie ako doteraz. myslím že sa bude aj prepúšťať. čo viem Kia už má zoznamy hotové.

anonym_d59331
28. okt 2025
@alica110

@sara07 Nikde to nie je ružové, ak si myslíš, že len Slovensko má problémy, tak sa mýliš.

@alica110 teraz je najlepšia doba? nemyslím. najlepšia bola krátko pred koronou.

sara07
28. okt 2025
@alica110

@alica110 maju aj iné krajiny problémy ale netahaju to len ludia
ano aj iné krajiny maju problémy ale nemaju tak vysoké danove a odvodove zataženie, nerozhadzuje sa tolko na oslavy, nemaju mikroodvody , a xy veci ktoré my máme a oni nemaju
nehovoriac že maju v lepšom stave infraštrukturu, zdravotnictvo aj školstvo
v každom jednom grafe sme na konci
a bohužial okolité susedné štáty mám aj rodinu aj znamych viem to porovnat ... bavíme sa spolu, naštastie toto nám ešte nezakazali
každy jeden audit čo mame dopadne tu tak že dostavame neprimerane malo k tomu čo odovzdavame ,
všade su nejaké kauzy ,tendre ale nie v takom rozsahu ako na sk
skus lepšie argumentovat
predbieha nás už aj rumunsko

Strana
z5