icon

Bude na jeseň lockdown?

24. júl 2021

Čo myslíte bude na jeseň lockdown

kittykat22
26. júl 2021

@viktorka48 nebudem sa s tebou hadat. Na Slovensku zomrelo vela ludi. Situacia je horsia ako v okolitych statoch. To ze ludia su sprosti a nedodrziavali opatrenia nie je Matovicova chyba. Teraz ma Slovensko zase velmi nizku preockovanost. Len 38% co je level Rumunsko, Chorvatsko. Taka Malta ma 90%, Spanielsko ma k 60%, Cesko ma k 47%. Slovensko je zase na chvoste. A SLovac nema nemocnice, nema lozka, nema personal a dookola opakuje, ze treba ockovanie a dookola na to obyvatelstvo doslova serie. A potom v zime budu zase vsetci bedakat ako je lockdown. Ano Matovic je pako a robi zle rozhodnutia, ale viest narod ovci tiez nie je jednoducha zalezitost. A zial vela slovakov sa ako ovce spravaju.

hettinka
26. júl 2021

@viktorka48 cudovala by si sa, aj prísnejšie, aj dlhšie. Kamoska býva v de na severe a mali LD oveľa dlhšie.

kittykat22
26. júl 2021

@viktorka48 ja chapem ze ho nemas rada. Ale si zaujata. Ta situacia bola vazna. Nastastie Matovic uz vo vedeni nie je. Situacia je celkovo na Slovensku velmi tazka, a to co sa deje k tomu nepridava. Dufam, ze tuto zimu sa vdaka ockovaniu a protilatkam dostane slovac k cislam, ze obcania budu moct ostat v praci a v skole. Bolo by treba zacat riesit vysku protilatok, aby sa vedelo co s tou zimou. Neviem co robia v tej vlade. Uz to malo byt na stole pol roka dozadu.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
moni73
26. júl 2021

@mb2021 ohananie sa vyskou iq je nenormalne trapne. V tejto diskusii sa stretli zeny, ktore na mk registrujem dlhsie a zaradila by som ich medzi tie inteligentnejsie.
Pre mna sa ockovanie/neockovanie spaja s vierou, ziadne relevantne vysledky nepoznam. A ano, vidim, ze podla vsetkeho na covid vakcina zabera.

mey8
26. júl 2021

Ľudia by neumierali, a ani by sne nemali najväčšiu úmrtnosť, keby boli pacienti správne liečený... Nuž neviem neviem kde to zlyhalo, ale počúvnúť vládu, ktorá rozhodla,, liečiť'' pacientou remdesivirom a tak sa postarali o tisíce mŕtvych, učite nebudem počúvať tie NEZMYSLY akože vakcína je liek a sloboda😂😂😂 a rozhodne sa ich nátlakom nebudem riadiť😂😂😂 nech si to pichnú pre mňa za mna aj do mozgu... Im sa to aj zíde... A aby ste tušili o čom točím :https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/26/skandalozne-odha...

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mirka438
26. júl 2021

@marca12 od marca 2020 mame novu vladu, ak si nebola v kome tak si si to asi vsimla. Keby neliali MILIARDY eur kade tade ale by ich pouzili napriklad v tom zdravotnictve, bolo by to asi lepsie, ci?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
hettinka
26. júl 2021

@viktorka48 prečo by som mala? Ja už ľudí neriešim, dávam si pozor na seba, na takéto preľudnené miesta nechodíme, ani tam sme neboli, a kto sa chce vystaviť riziku, je to jeho vec. Ale nech potom neplače…

Nesedime len doma, chodíme, žijeme s rozumom. Do tlacenice by som nesla ani mimo korony.

derdia
26. júl 2021

@simsalabim este keby si tie tabulky popisala🤓🤓🤓👏👏👏

derdia
Autor odpoveď zmazal
derdia
26. júl 2021

@kittykat22 pozor slovensko je plne NAJMUUUUDREJSICH LUDI, mudrejsich alo v ktoromkolvek state, ktori to prestali a vsetko vedia najlepsie takze s cigou v ruke budu vykrikovat ako si oni do seba nedaju pichnut to svinstvo. Ja by som im dala liecbu preplatit ak by ju potrebovali

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
26. júl 2021

@derdia svoju frustráciu si môžeš vybíjať akurát na svojom odraze v zrkadle😂😂 chudinka osamelá... 😂 Nie som autorom toho članku, ale budiš a do zdravotníkov, lekárov a sestier som sa nepustila ani som ich len názmakom nespimenula,, ze by za to mohli, alebo niečo podobné😂😂😂 ale hold to by trebalo čítať s porozumením a nedomýšľať si riadky v texte... 😂😂 Takze uboziacka si tu jedine ty😂

simsalabim
26. júl 2021

@derdia prepac, nevsimla som si, ze tam nie je legenda 🤦‍♀️ Modra ciara - sucasna -tretia vlna - vlna, zlta jesenna 2020/21a cervena zima 2019/20. Toto su data z Anglicka. Ked sa rozkliknu povodne obrazky, je to tam vidno, pridavam snimku na ilustraciu.

derdia
26. júl 2021

@simsalabim ale ty si tusim proti ockovaniu nie?

derdia
26. júl 2021

@mey8 ano ja som uboziacka a stala som sa nou po ockovani🤓🤓🤓🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
derdia
26. júl 2021

@mey8 ale pardon zmazem to lebo som sa rozohnila😁😁🤓🤓a napisala co ma prve napadlo.... 👍👍👍🤪🤪🤪🤪

derdia
26. júl 2021

@viktorka48 urcite bude🤓🤓🤓doteraz to boli hormony, odteraz nasledok ockovania.

simsalabim
26. júl 2021

@derdia ja nie som proti ockovaniu ako takemu. Riadim sa heslom “Doveruj, ale preveruj”. Som zaockovana ja aj manzel, aj dve dospele deti a najmladsia je po prvej davke. V nasej malej rodine mame zastupenu Astru, Pfizer aj Modernu.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
26. júl 2021

@derdia keďže si mi bytostne totálne uktadnutá, a večer budem zaspávať bez jedinej myšlienky venovanej tvojej existencii, tak neviem😂😂😂 a je mi to srdečne ukradnuté, ci si alebo nie si, alebo čo robíš, ci nerobíš zo svojím telom😂😂😂👎🏻

marca12
26. júl 2021

@mirka438 a ty si z ktorej planetu prisla,ze ocakavas,ze po 12 rocnom rozkradani zrazu za rok novej vlady a navyse v case obrovskej krizy nova vlada da do poriadku zdravotnictvo? To neda do poriadku ani nasledujuca vlada

kittykat22
26. júl 2021

@derdia ludia u nas nedoveruju zdravotnicvu, vlade, celkovo statu ... vlada malo informuje, malo vysvetluje, malo komunikuje. Blbo to robia. Matovic ked vidi ze ho ludia nenavidia tak by mal odstupit. To je tiez debil. Ked polovica statu protestuje nech sa vzda postu, tak mu musi byt jasne, ze nedokaze komunikovat s obcanmi - co je zakladny predpoklad dobreho politika. Ak sa nenahromadi dost ludi s protilatkami a ockovanych tak bude v zime problem 😕 Ja uz planujem co budem robit v lockdowne 🙄

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
26. júl 2021

@viktorka48 ja sa tiez bojim vakciny - nerob si iluzie 😅 ale ockovat som sa nechala. Nastastie som v pohode. Dufam, ze to nebude mat nejaky negativny dopad neskor. Ale zatial to vypada tak, ze vakcina po 200 dnoch nielen ze nema dopad, ale ani funkcnost 😅

Ale vies co, keby bola vakcina proti borelioze tak som prva v rade 😂 Ja sa tej boreliozy tak bojim ze v lete ani do travy nevleziem. Skoda ze ju cesi neuviedli na trh - mali ju tento rok. Po tej by som skocila ako po udenom 😅

viktorka48
Odpoveď bola odstránená