icon

Bude zajtra Lidl zatvorený?

4. júl 2025

Dobry den, ja viem ze zajtra je sviatok. Ale bude zatvoreny aj obchod lidl?

Strana
z2
ujaju
4. júl 2025
@klarissa25

Ved ja som to uz nahlasila, mozno ked nahlasite viacere…

@klarissa25 Stalo sa.

nyusika
4. júl 2025
@76california

dievčatá,
modrykonik tu zase pustil TROLLA a my sa tu chytáme jedna radosť....

@76california a mozno ma len sluzbu admin so divnym zmyslom pre humor 😀
a toto je jedna zo zoznamu odporucenych tem 😀 😀

rusalinka
4. júl 2025
@nyusika

aj Ikea
aj Pepco

😀 😀 😀

@nyusika NIEEEEE!!! Fakt aj PEPCO??? 😲😲😲

nyusika
4. júl 2025
@rusalinka

@nyusika NIEEEEE!!! Fakt aj PEPCO??? 😲😲😲

@rusalinka veru, skandal...volajme zandare

viestta
4. júl 2025
@domkakvet

Nazor predavacky je velmi dolezity, oni najlepsie vedia, ci bude zajtra otvorene a mozno by @viestta otvorila predajnu kvoli tebe, aby si mala moznost si nakupit aj pocas sviatku.

@domkakvet ale vies co, nakup by som jej domov doniesla. Vsak nas zakaznik, nas pan, aj ked blby...
Autorka, posli zoznam a aj odresu. Len ta upozornujem, ze rozky budu dnesne, zajtra nie je zavazka peciva

tetapetra
4. júl 2025
@sella38

@tetapetra podľa mňa je to tá istá, ktorá sa do teba pustila v tej predchádzajúcej téme 🙂

@sella38 nemyslím

beloved
4. júl 2025

Sice vobec neviem, kto je autor tejto stupidnej temy, ale vobec nechapem, preco sa duchom slabsi autor navaza do Viestty za to, ze pracuje ako predavacka. To je v dnesnej dobe hanlive povolanie, ci co?

maryetta
4. júl 2025

Baby kluuud. Ved kazdu chvilku sa rusia nejake sviatky. Uz neviem ktore ponechali ktore zrusili.
Uprimne ani neviem aky je den. Uz som mrkla ale ze to je uz 5.7.a oslavy za nehorazne peniaze.... dakujem aspon za pripomienku.

Modrý koník
4. júl 2025
@nyusika

@76california a mozno ma len sluzbu admin so divnym zmyslom pre humor 😀
a toto je jedna zo zoznamu odporucenych tem 😀 😀

@nyusika Ahoj, ubezpečujeme ťa, že diskusiu založil reálny používateľ 🙂 Nejaký zoznam odporúčacích diskusií veru nepotrebujeme. Ale na druhej strane, zmysel pre humor máme, to si píš. 😉

viestta
4. júl 2025
@beloved

Sice vobec neviem, kto je autor tejto stupidnej temy, ale vobec nechapem, preco sa duchom slabsi autor navaza do Viestty za to, ze pracuje ako predavacka. To je v dnesnej dobe hanlive povolanie, ci co?

@beloved tak predstav si, my mame v ten den volno ako mnohi ini. Je to absolutna nehoraznost, ze oni maju volno v robote a my si doma sedime, v den, ked mohli prijemne stravit cas nakupovanim nevyhnutnych zivot zachranujicich veci. Minule Vianoce som sa napriklad dozvedela, ze nevyhnutna a zivot zachranujuca vec su soletky a cola, lebo oni sa na Stedry vecer prezrali a na 1. sviatok vianocny im bolo grcno a potrebovali si dat do poriadku zaludok. A my svine svinske sme sa doma vyvalovali pri stromceku a im skrucalo creva...

tetapetra
4. júl 2025
@viestta

@beloved tak predstav si, my mame v ten den volno ako mnohi ini. Je to absolutna nehoraznost, ze oni maju volno v robote a my si doma sedime, v den, ked mohli prijemne stravit cas nakupovanim nevyhnutnych zivot zachranujicich veci. Minule Vianoce som sa napriklad dozvedela, ze nevyhnutna a zivot zachranujuca vec su soletky a cola, lebo oni sa na Stedry vecer prezrali a na 1. sviatok vianocny im bolo grcno a potrebovali si dat do poriadku zaludok. A my svine svinske sme sa doma vyvalovali pri stromceku a im skrucalo creva...

@viestta takže by si sa mala nad sebou zamyslieť 😂

beloved
4. júl 2025
@viestta

@viestta Maju ponaucenie do buducnosti, ze bud sa nebudu prezierat alebo si maju zachranu kupit vcas. Idealne spravit obidve veci naraz.
Ale teda cisty uzas, mam pocit, ze ludia osprostievaju rychlostou svetla.

viestta
4. júl 2025
@beloved

@viestta Maju ponaucenie do buducnosti, ze bud sa nebudu prezierat alebo si maju zachranu kupit vcas. Idealne spravit obidve veci naraz.
Ale teda cisty uzas, mam pocit, ze ludia osprostievaju rychlostou svetla.

@beloved ja som ich poslala do lekarne, ked im je zle, nech si nieco co im ulavi kupia a este mi bolo s vysmechom oznamene, ze v ktorej lekarni predavaju soletky a kolu... Ked som ich poslala na pumpu, ona ma poslala do... (no vies kde) 😅
Aj hlupost je dar bozi, niektori nevediac co rozdavaju sa v tej fronte otocili 3x lebo bola kratka

bessie12
4. júl 2025
@viestta

Autorka, ty si blbá ako tágo. Navazat sa do @viestta vieš, ale použiť ten svoj mozog na rozmyslanie, (tu ani rozmýšľať nie je o com. Sviatok = zatvorené obchody ), použiť nevieš. Máš namiesto hlavy kokosový orech a v ňom vodu či tu hlavu máš len na to, aby ti nenaprsalo do krku ??? 🤔

beloved
4. júl 2025
@bessie12

Autorka, ty si blbá ako tágo. Navazat sa do @viestta vieš, ale použiť ten svoj mozog na rozmyslanie, (tu ani rozmýšľať nie je o com. Sviatok = zatvorené obchody ), použiť nevieš. Máš namiesto hlavy kokosový orech a v ňom vodu či tu hlavu máš len na to, aby ti nenaprsalo do krku ??? 🤔

@bessie12 Podla mna, keby zrusili moznost anonymnych diskusii, polovica napisanych nebude 😀

bessie12
4. júl 2025
@beloved

@bessie12 Podla mna, keby zrusili moznost anonymnych diskusii, polovica napisanych nebude 😀

@beloved myslím si to isté. A anonymné témy povoliť len výnimočne.

viestta
4. júl 2025
@bessie12

@beloved myslím si to isté. A anonymné témy povoliť len výnimočne.

@beloved @bessie12 mozu zachovat moznost zakladat anonymne temy, su fakt veci, ktore si tu moznost zasluzia. Ale kazda anonymna by mala prejst cez schvalovanie adminom. Ak admin uzna, ze anonymita je vhodna, moze ju uvolnit, ked uzna, ze to nie je tak oznami autorovi, ze bude tema zverejnena pod jeho nickom, alebo ma este moznost ju zmazat, ak nechce aby bol jeho nick zverejneny. Hned by klesol pocet hluposti...

bessie12
4. júl 2025
@viestta

@beloved @bessie12 mozu zachovat moznost zakladat anonymne temy, su fakt veci, ktore si tu moznost zasluzia. Ale kazda anonymna by mala prejst cez schvalovanie adminom. Ak admin uzna, ze anonymita je vhodna, moze ju uvolnit, ked uzna, ze to nie je tak oznami autorovi, ze bude tema zverejnena pod jeho nickom, alebo ma este moznost ju zmazat, ak nechce aby bol jeho nick zverejneny. Hned by klesol pocet hluposti...

@viestta práve preto píšem, ze anonymné témy len výnimočne. Inak tu budú stále takéto hlúpe otázky, ktoré sa opakujú vždy, ked je nejaký sviatok. A nielen takéto.

oli18
4. júl 2025

Autorka, chcela by som vediet tvoj nick 😃

3009
4. júl 2025

nákup objednáš a do 2 hodín máš doma- edelia

ekira1
4. júl 2025

Keby zrušili možnosť anonymných diskusii, všetci čo ich poznajú, by vedeli, akí sú spro.stí 🤷‍♀️

Strana
z2