Budem si sama vyberať svadobné šaty
Ahojte baby chcem sa spytat buduci rok ma caka svadba a ja si chcem uz zacat hladat saty. Priatel ma sedy oblek a svadba bude na urade o dvoch svedkoch. Chcem sa spytat ake saty by som mala hladat k 160 cm a 74 vaha. Som nizka chcem saty krote budu na mne pekne vyzerat a ked ma priatel uvidi povie wau si nadherna. Prosim poradite mi? Problem je totiz ze mala ist somnou saty vyberat kamoska ale ta sa na mna vykaslala.
Saty nechcem drahe max do 100€. Dakujem moc a este sa chcem spytat kedy je najlepsi cas na svadbu na jar alebo jesen?
Ja som kupila saty z bazaru, bez skusania, stali 120€, a sadli ako rit na serbel, kedze som bola tehotna, tak to neboli moje vysnivane ale boli pohodlne, jednoduche a krasne. Mam 159cm, bola som v 6.mesiaci a krasne ma predlzili (mala som aj vysoke opatky), v pase zuzili, schovali brusko a spredu som ani nevyzerala ako tehotna. A predavam ich takze keby si chcela poslem ti do spravy foto. Maju vzadu snurovacku ktorou si vies krasne prisposobit na seba.
myslím že pokiaľ budete mať svadbu o dvoch svedkoch na úrade nehodia sa nejaké vyšperkované šaty zo salónu. Na about you alebo aj v HM majú pekné biele šaty aj do 100eur. Tie prvé čo pridala sovica mi prídu veľmi pekné a myslím, že niečo také by sa ti hodilo snúbenca očaríš tak či tak to sa neboj aj makeup a účes spraví veľa 🙂
@princeznasevera keď pozerám na tvoju postavu a to že nechcete mať veľkú svadbu... Možno by bol pekný aj kostým 😉 Tam sa dá pekne s vrškom pohrať a schovať bruško 🤔 A asi si to dať ušiť
@montemotherone tie sú veľmi pekne
@eliska13 však? Také jednoduché a trošku zjemnia plecia, dekolt... 🤔
Do 100€ kúpiš určite nejakú konfekciu, nemusia to byť špeciálne svadobné šaty a pritom tak môžu vyzerať.
Ja som si svadobné kúpila z lightinthebox, pomerala som sa a objednala som si ich v júni, v júli prišli, svadba bola v septembri (a rok som o nej vedela, nijak ma to netankovalo riešiť v takom predstihu), som cca 42 veľkosť, vyšli ma 180€ a boli super kvalitné. Ak by som si požičala, zaplatila by som oveľa viac. Takto ma ani nemrzeli, lebo som si ich párkrát obliala kávou a zatrhla o dvere 😀
@princeznasevera chcela som ti poslať moju fotku ale nešlo to. Mam podobnú postavu dokonca ťažšiu. Mala som šaty zo salónu v Prievidzi za stovku. Nádherné princeznovske a robili mi dobrý pas. Nemáš pas. Nedávaj si tie antické lebo budeš vyzerať ako tehotná. Treba korzetove so širokou sukňou....urobia krásnu postavu. Na úrad kľudne jemne noc neozdobene hladké...ale kľudne aj čipkou ak sa ti páči. Ja som nechcela závoj mala som dobre vlasy a brali sme sa na úrade.
Baby ti dobre rádia. Chod sama do salónov a pofot sa. Nič neobjednavaj len si pokúšaj strihy.
Odkiaľ si? Ak chceš pôjdem s tebou. Nemám problém predavačke povedať nie, ďakujem 😊
@montemotherone tieto sú strašne. Keď máš silné ramena, za prvé tlači ta čipka na pazuchy a na ramená...A za druhé na fotkách vyzerá zle. (Mala som také tričko podobne). Ramenáté baby iné strihy potrebujú . Zamerať pozornosť inde ako na ramena
@lilitela vieš čo...paradoxne ja mam veľké ramena...postavu podobnú ako dievčina tu...ešte viac kíl...ale šaty som si požičala také okolo krku (taky veľký golier) a hole ruky. Mala som cipkovane bolerko akože "zakryť ruky" ale fotky bez bolerka sú dokonalé...A s bolerkom...no....nie je to ono. Ten veľký "golier" a široká sukna spravili s postavou zázrak.
@princeznasevera ja mam 163 cm, opätky neznášam...A mala som okolo 80kg keď som sa vydávala. Ale cvičila som veľa. Aj ruky aby sa netriasli. Ty za rok môžeš spokojne ešte 10 kíl dat dole a vymakať svaly tak ze budeš ako lusk. My sme pripravovali svadbu asi tri mesiace
@princeznasevera a mojasvadba.sk si neskusala? Je tam aj bazarik kde nájdeš plno krásnych šiat a taktiež ti tam aj vedia poradiť, su tam na inšpiráciu fotky, môžeš pozrieť iné nevesty s podobnou postavou, že čo mali na sebe a ako v tom vyzerali....
@princeznasevera chod do salonov,vyskusaj zopar roznych stylov. A ver,ze prides aj sama na to,co.ti.pristane.
Vobec sa neboj....saty dokazu vela zakryt,na vela pekneho poukazat. Len treba sikovne vybrat strih. A budes sama prekvapena.
Ale realne musis skusat.
@princeznasevera inak,tie satu,co.si.davala fotku,to.si aj.realne skusala,?ci ti len.sestry povedali,ze by ti nesedeli?
@terezka1947 tie nie nasla som ich na internete a velmi sa mi pacia ale musela by som mat taku aj postavu
@princeznasevera aaaale zase.....az taku hroznu.postavu nemas. A pokial ich nevyskusas,nrmozes vediet. K nim si.vies dat bolerko a ramena,ci silnejsie ruky sa skryju.
Nedaj na reci inych,skusaj. Urcite sa neupinaj sa kadeco neforemne,siroke....
@princeznasevera kebyže si dáš sťahujúce prádlo tak postava bude úplne iná 🙂
@princeznasevera nechceš biele? A teda ja neviem, či zrovna máš postavu na takýto odhalený vrch... pôsobí to vulgárne
@princeznasevera urcite nie. Musela by si mat iny typ postavy
@petkaaa preto sa pytam no neviem kedze on nebude mat cierny oblek tak skor mi pasuje bledomodra
@princeznasevera 😂 to myslíš vážne? Odkedy sa vyberajú svadobné šaty podľa farby obleku muža? Nejdete do cirkusu, preboha
@petkaaa tak na urade je jedno ako pojdem nie? Ine by bolo v kostole
@princeznasevera Na úrade môžeš mať biele rovnako takisto. Je to na tebe, ale aby si niekto vyberal šaty podľa toho aký má ženích oblek, to som ešte nepočula
@princeznasevera v salone ti poradia a co koho do toho , ze si sama vyberas saty!! Drzim palce v salone vedia aj strih poradit co komu pristane.

@sovica Tie prvé sú úžasné, klasika, jednoduché, elegantné a na plnej postave vyzerajú krásne.