Budeme na našej svadbe opakovať?
Ahojte, bratranec mal nedávno svadbu a my ju budeme mat čoskoro... bohuzial bol teda prvy a takmer všetky pesničky, ktoré sme mali vybraté (dokonca aj na prvy spolocny tanec) nám vyfukol, v podstate neúmyselne,bola to nahoda... nevedel, že aj my ich chceme... a teraz mi to pripadá take blbe ich mat, cela rodina bude hovoriť že opakujeme :/ možno je to detinské, ale tak každý chce byt asi originalny... toto je ale zapeklita situácia :(
@satanca aku budes mat svadbu? Tradicnu? Zahradnu? Letnu? A ake pesnicky ste mali? Rada poradim 🙂
@c_est_la_vie ja nepotrebujem poradit, ja mám piesne všetky vybraté. problém je iný, je uvedený vyššie.
@satanca naozaj si nikto nepamata. Ja som mala zaplatenú spevácku v dóme a pýtam sa muza, že ako sa mu to pacilo a on ani nevedel, že nám nejakú Ave Máriu spievala.. pred rokom sme boli na svadbe, páčila sa mi pesnička, na ktorú mali novomanželia ich tanec, ešte som si hovorila, že aké super slova má, ale ani za nič si nepamatam ani interpreta.. fakt riešiš hluposti
bože mať tvoje problémy ....
dajte viacej vínka na stôl a je po probléme...pamätať si nebude NIK...😉
@satanca za asi 3 roky som bola niekolkokrat rocne na svadbe a pamatam si az jednu pesnicku lebo bola od eda sheerena a mam ho rada...inak nula bodov neviem kto, co a na co tancoval..vyber si take po akych si tuzila a kasli na kazdeho, teraz ked sa tebe nieco paci, nebudes to menit, ze to mala rodina ci kamoska ci niekto iny...
Ak máš mať so svojej svadby blbý pocit, tak si dajte tie piesne iné. Ale na takéto detaily si z hostí naozaj málokto pamätá. Choď si po názor k bratrancovi. Ak s tým on bude v pohode, rodina ťa nemá čo trápiť.
Ježiš ..🙈 keď príde nejaká nová pekná zamilovaná pieseň do éteru každý si ju dáva na svadbu ..a čo sa majú pozabíjať?
Fakt zapeklita situacia. Mali by ste zrušit svadbu. 😉
Ahoj, neviem ako dávno je od ich svadby, ale skús sa porozprávať s bratrancom a jeho ženou. Že majú super vkus a ze ho v podstate máte rovnaký, lebo ty si si už dávnejšie vybrala rovnaké pesničky a teda že sa im ospravedlnujes, ale nekopisujes ich len majú podobný vkus ako vy a že im k nemu gratulujes.
Tie piesne nevymyslel tvoj bratranec takže žiadna korporácia 😁
@miadi a opýtať sa aké mená plánujú dať bratranec a žena aby náhodou neopakovala 😁
Normálne napíš čestné prehlásenie že prisahás ale neopakujes 😁😁🙈
Sorry musela som.. buď šťastná a rob ako kaže srdce
Ahoj, no my máme dosť podobný problém. Sesternica mala svadbu minulý rok a jej sestra jej spievala (keďže je speváčka) aj pesničku pri prvom tanci. Problém je v tom, že sme tiež chceli aby nám na svadbe spievala tá sesternica a na prvý tanec sme mali rovnakú pesničku vybratu. Čiže u nás by si minimálne táto strana rodiny toto určite pamätala a asi by to nebolo úplne fajn. Takže sme nakoniec pesničku zmenili. Možno je to detinské, ale nechcem aby sa hostia cítili ako znovu na rovnakej svadbe 🙂 naša svadba je 14 mesiacov po ich.
Muži si nepamätajú pieseň akú mali...nie to ešte sesternica a mamin brat napr🙈😁
Svagrina mala svadbu rok po nas - ten isty kostol, to iste miesto na hostinu, ten isty fotograf. Svadobne menu velmi podobne nasmu, piesne v kostole uplne tie iste. A vies co? Vsetkym to bolo jedno, nik neporovnaval nase svadby. Kazdy sa dobre zabavil.
mala si mu to povedat hned na svadbe, ze jeeeej, aka nahoda, aj my budeme mat tie iste 😀 co uz teraz.. snad nepotrebujes jeho schvalenie? mozno skusit ine verzie tych piesni (pomalsie, rychlejsie, jazzovejsie)
@satanca Neber to tak vážne. Mne by to bolo úplne jedno. Aj to, že bratranec mal takú istú pesničku, aj opačne - keby si niekto dal takú istú pesničku ako my. Navyše určite si to nikto nebude pamätať, možno bratrancová manželka. Ale iní ľudia určite nie, určite majú kopec iných starosti a povinnosti a dôležitejších vecí držať v hlave ako to, že aká pesnička hrala na svadbe pred niekoľkými mesiacmi 😀 Takže buď kašli na to alebo ak máš s tým taký problém, že kvôli tomu si na vašu svadbu nebudeš pekne spomínať, tak si vyber iné piesne. Buď A alebo B, máš na výber 😉
Ja by som si nedala tie iste, ak by som vedela, ze cela rodina sa na to bude reagovat tak, ze opakujem...... Je tolko peknycv piesni....
Švagriná s bratrancom mali medzi svadbou rozdiel len dva týždne, čiže ti istí hostia, cela rodina a absolutne nikto neriešil čo mala ona, on.
ahoj Satanca úplne v pohode, presne ako píšu dievčatá, doprajte si to, čo máte radi vy.... nik to nebude riešiť 🙂
super je, že budeš mať svadbu v kostole ako satanča 🙂, ale OK, este si len babatko 😉
Ja si napríklad nepamätám, aké pesničky boli na svadbe mojej sesternice a myslím si, že zbytočne riešiš, lebo 90% ľudí má tie isté pesničky na svadbe. To čo je v tom momente in, latino, cigánske, Kollárovci/Kandráčovci, Dlouhá Noc a 80roky.
tak ako ja by som tiez povedala, ze okrem ich dvoch si to nik pamatat nebude. no potom ako prepac ale nemas inu moznost ako to zmenit. tuuu ozaj bud ich ponechat alebo proste zmenit

Nikto si nepamata, aká hudba hrala na svadbe, kľudne daj rovnake pesnicky..