icon

Budúce tehuľky s endometriózou

monika3
4. mar 2008

Tak babulky je tu nova tema....ktora znaci ze budeme tehulky cochvila. Porazime tu neprijemnu endometriozu 😠
Tak co Libi, Lenocka moze byt? 🙂

mirip
21. jún 2008

ahojte nie pink, to je hlúposť, len som mala zatial šťastie na všeliakých namyslených doktorov ktorý ťa berú ako kus a nie normálne ako pacienta ktorý má nejaký problém až na tohoto

ellianka
22. jún 2008

vejinka 🙂 no z takej kopy víruštekov sa určite zadarí 😵 ďakujeme

mirip
22. jún 2008

a vobec ponk to je tvoj názor a nikto ti ho neberie..
ahojte budúce tehulky,. prajem peknú nedelu a veji dík za vírusíky 😉

karamelinka
22. jún 2008

janis, libeth...leti to mate pravdu sama nechapem... 😀 ale teraz sa mi to uz vlecie..a maly sa menej hybe tak hocikedy ma prepadne panika..ale asi uz ma malo miesta...uz sa tesime ked budeme maleho ericka mat v naruci...

sue..no s velkym bruskom je uz moc...uz by som isto isla rodit...ved uvidis a to si neviem predstavit mat v brusku dvojicky 😀 😵

babulky prajem vam vsetkym brusiska ako svet 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵

mirip
22. jún 2008

to si raz taká široká karameli, hotová vzducholoď 😀 😀 😀 😀 a u nás jedna mala trojičky, od 6,5mesiaca musela už len ležať také brušisko mala 😵

karamelinka
22. jún 2008

a nedelny dezert 😀 😵 😵

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

peknu nedelu 😵 😵 😵 😵

mirip
22. jún 2008

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zase som tu len ja na tie vírusy karameli, to je náhodička že 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

karamelinka
22. jún 2008

no mirip uz sa mi zle sedi a bolieva ma chrbat a uz aj tie kontrakcie sem tam pridu no uz je to otrava...no a aj tie kila navyse..ale nie je tozasa take strasne 😀

karamelinka
22. jún 2008

mirip to je teda nahodicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirip
22. jún 2008

ved už to máš za pár.......... tak už to nejako prežiješ, len to ti verím že s takým brušiskom tieto teploty, nie je žiadna slasť ale na konci bude za to odmena.... 😉

karamelinka
22. jún 2008

mirip mas pravdu ta odmena za to stoji... 😵

mirip
22. jún 2008

ved práve, myslím že tie čo majú baby, myslím rodia na neskorú jar, tak v máji a tie čo jún, júl august to nemajú lahké aj kvoli teplotám aj kvoli hojeniu rán po porode ale majú výhodu že možu ísť sa baby aj skor von, kdežto v zime sa všetko skor hojú aj vysoké štádium tt sa lepšie prežíva ale zase baby nemože ísť von dlho

karamelinka
22. jún 2008

najlepsie je to podla mna na jar a to leto tiez celkom v poho..lepise ako v zime...som rada ze mi to vyslo takto ale keby to bolo uz teraz bolo by este lepsie ale najlepsie je jasne to ze babatko bude a to je jedno kedy....

lenand
22. jún 2008

aj v zime sa dobre rodí my sme boli vonku každý den aj v zime oli chcel spinkat len vonku a potom v lete uz pekne sedkal a obzeral sa za babami všetko ma svoje pre aj proti 😉 🙂
karamelinka nech sa ti lahučko rodí už to maš len za par 🙂 😉 i ked chlapci su lenivy a občas sa im nechce ist vonku poznam z vlastnej skusenosti 😉

vejinka
22. jún 2008

ok aj dnes dostanete davku..TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

lenand
22. jún 2008

tak a som tu sama a vírusiky od vejinky som si pochytala ale niečo nechám aj vám nebojte sa 😉 a ked nie tak vejinka zas pride a zavirusikuje to tu 🙂 😵
neviem či budem rano stihat ale asi nie tak sa držte a ja sa ozvem ked ma pustia z nemocnice pa pa kocky 🙂

mirip
22. jún 2008

čaf lenad a drž sa 😉

janis24
23. jún 2008

fiha tu je to zasa poriadne zavirene, parada... Moj drahy vcera videl taky uzasny kocik pre dvojicky a dve hodiny sa z toho nemohol spamatat a normalne ho chytila myslienka ze my tiez musime mat dvojicky.... Teraz neviem ci sa mam tesit alebo bat 😅 😀 😀 😀 😀
Inak krasne povikendove ranko zelam vsetkym, hlasia 35 tak sa asi budeme trosku potit v robotke, ale u nas to momentalne vyzera na riadnu burku...
Dneska drzime palceky lenand nech vsetko hladko prebehne. A dufam, ze aj monik sa nam coskoro ohlasi... 😉

lenand
23. jún 2008

tak kočky idem už zajtra doobedu ma budu operovat potom sa ozvem asi až v piatok tak pa pa 🙂

libeth
23. jún 2008

dobre ranko prajem 😵

lenand, drzim paluchy nech to dobre dopadne 😵 😵 😵 budeme dnes na teba mysliet.

pozdravujem vas od Moniky 😵 a je velmi rada, ze na nu vsetky myslime 😉 dufam, ze bude coskoro OK a pride sem 😉 Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik 🙂

libeth
23. jún 2008

teda babulky, dnes ste ake vcelicky usilovne 😀 asi len ja nemam do coho pichnut 😅 😀

janis24
23. jún 2008

ahoj libi 😉 No ja som si tiez z rana myslela, ze bude volnejsie, ale nevyslo... 😅
Inak aky bol vikend?

libeth
23. jún 2008

jej ahoj janis, takze tu niesom sama 😉

vikend, v sobotu sme grilovali a v nedelu som isla k nasim sa opalovat 😎 a prisla som so spalenym dekoltom 😅 ale uz sa mi to stiahlo, nesvieti to tak.... 😀 a dokoncovala som si stranku, konecne. 😵

a ty ako?

janis24
23. jún 2008

no ja som sa tiez mierne pripiekla 😀 Mali sme tu u nas v amfiku folklorne slavnosti, takze cely vikend tam, domov sme prisli tak okolo piatej rana, tak som este trosku nevyspata a mam roztiahnuty zaludok, lebo som sa straaasne prejedala, ach jaj... 😅
Aku stranku si dokoncovala?

libeth
23. jún 2008

poslala som ti, snad ti to pojde 😅

ale aspon si sa dobre zabavila, ja by som tiez prijala sa dobre vyblaznit, som sa tesila aspon na majales a ani ten nebol, skoda.

janis24
23. jún 2008

waaaw libi ja nemam slov, normalne som na par minut prestala dychat, neviem opisat tie sprievodne pocity, proste z tych fotiek sala uzasny pokoj a energia, je tam strasne citit, ze clovek to robi s laskou... 😵 😵 😵
si nam normalne venovala zahony... 😉 dakujeme.
Tie cicusky su nadherne tiez, strasne zlatucke.
Ked sa budem potrebovat ukludnit alebo zrelaxovat, viem ktoru stranku si mam otvorit, vdaka. 😵

libeth
23. jún 2008

jeeeeeeeeej janis, to som rada, ze sa ti paci. Pre mna je to velky relax, postupne si to doplnam, prerabam, mozno bude casom z toho nieco uplne ine, alebo aj nic, ale mam aspon nieco comu sa venujem a hlavne na com sa ucim, knihy k tomu nemam cas citat, a tak ked nieco neviem tak mi to aj patricne dlho trvaaaaaaa 😀
si ma velmi potesila 😵 dakujem 😵 😵 😵

pink_lady
23. jún 2008

ahojteeee
libi nadhera 😵 😵 x-je ako stvorena na relax a nacerpanie sil a pokoja 😵 No nemam slov, kraaasa 😵 😵 😵 😵

pink_lady
23. jún 2008

malo tam byt ze je ako oaza ..omylom sa mi to vymazalo 😔

lenocka3
23. jún 2008

babulky ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵
ja absolutne nestiham, chcem len pozdravit, ze ako mi chybate, a libi - aj ja scem link na oazu pokoja 😀 😀 vecer si to pozriem na ukludnenie 🙂
paaaaaa moje!!!!