icon

Budúce tehuľky s endometriózou

monika3
4. mar 2008

Tak babulky je tu nova tema....ktora znaci ze budeme tehulky cochvila. Porazime tu neprijemnu endometriozu 😠
Tak co Libi, Lenocka moze byt? 🙂

scarlette
17. sep 2008

juchuuuu a podarilo sa

potom si pojdem zasluzene oddychnut a konecne nieco doma porobim, aj ked prve dni budem len oddychovat a cvicit aby som zhodila tych 10kil co sa mi od zaciatku roka nalepilo na zadok a brucho a stehna...

janis24
17. sep 2008

jeeej ty si sikula 😀

janis24
17. sep 2008

nooo to som si aj kolkokrat vravela, ale ten stacionar v obyvacke stale viac hrdzavie... 😅 😀
A na kolko vidi doki ten tvoj cas na regeneraciu, kym pojdes na ET?

scarlette
17. sep 2008

jani neviem, zajtra volam lekarke a ta si ma vtesna do programu vzhladom na jej operacny plan

janis24
17. sep 2008

dobre, tak nech sa ti dostanu len same pozitivne spravicky...
Ja uz sa na jednej strane neviem dockat a zelam si, aby bol co najskor oktober a mohli sme aj my zacat, ale na druhej zase stresujem, ze nech to neuteka, lebo svadobne pripravy nejak stagnuju a mam pocit, ze to nemozme stihnut vsetko 😅

scarlette
17. sep 2008

jaaaj vidis,,, vy to mate teraz v oktobri ci kedy?

janis24
17. sep 2008

hej, 11., akurat som premyslala, ze ak bude taketo pocasie, tak asi zamrzneme 😅

pink_lady
17. sep 2008

ahojte no konecne mi to ide...nedalo sa mi od vecera tu pisat...

mirip tak gratulujem, je to super, vidiiiis 😵 😵 😵 dvaj si na seba teraz pozor 😉

scar, janis ...😀

scarlette
17. sep 2008

jani prelom september oktober ma byt babie leto a keby vam nahodou trochu prsalo tak sa vravi ze prsia peniazky 😀

pink_lady
17. sep 2008

jaj ozaj janis kukam do kalendara sak to uz mas fakt za chvilu 😅

pink_lady
17. sep 2008

jezis scar ty mas ake zlate babo v albumiku 😵

janis24
17. sep 2008

ano viem o tom babom lete, len bodaj by chcelo vydrzat... 😉
Ano to babo som kukala, je krasne, mne dneska kolegyna ukazovala fotky vnucat - dvojiciek, nadherne babatka, tak som sa rozcitila pri nich 😵

scarlette
17. sep 2008

babulky dakujem 🙂 to sesterkina mala sa narodila 15augusta takze ozaj drobcek... ked som tam bola v pondelok (michalovce) tak som mala prednostne pravo sa s nou vytesovat lebo este vten vecer som cestovala spat do ba 😀

pink_lady
17. sep 2008

aha to bola ako motivacia aby si lahsie prekonala vsetky utrapy s ivf ze? 😉 😵 mna babetka vzdy dako rozcitliveju a ach jaj tak mi vzdy zohreju srdiecko aj ked v poslednej dobe ma uz aj zaboli pohlad na miminka a velke bruska...

scarlette
17. sep 2008

pink ja mam tiez pb stretavat sa s tehulkami zocivoci... aaaaale toto je v nasej rodinke taksa vytesujem

baby idem zurkovat cauteeeeee

tittika
17. sep 2008

ahojte,kolko mesiacov ste sa liecili z endo?ja zatial 4,to nestaci vsak?

mirip
17. sep 2008

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
titti ja som bola v júli na laparo, potom somani mesiac nemeškqala a 6mesicaov inj. do brucha a potom po pol roku, leba presne po roku, som bola na laparo v júli a otehotnela v júli

tittika
17. sep 2008

ty si bola 2x na laparke? 😲

mirip
17. sep 2008

nie prvýkrát prečo?

tittika
17. sep 2008

aha zle som pochopila 😅 ja mam depku z toho,ze dokoncim lieky v strede novembra a drahy asi vtedy ma ist na sluzobku do zahranicia a nie velmi mozem ist s nim,mohla by som ale kedze pracujem v rodinnej firme nechcem rodicov nechat pred vianocami v tom predvianocnom sialenstve 😖 nevieme kolko tam ma byt ako sa to predlzi,po vianociach uz mozem ist s nim v pohode

tittika
17. sep 2008

a druha vec koly ktorej mam depku je,ze mne dali uzivat antikoncepciu v kuse bez prestavok "azalia" prve dva mesiace som mala casto spinenie,poom to prestalo a teraz behom 4teho mesiaca mi normalne dosla mrcha 😠 volala som dr. a ze mam pokracovat v uzivani a ked zas tak nech sa ozvem,tak dufam,ze mi ta mrcha nezmarnila 4 mesiace "liecby" ak to mozem tak nazvat,pretoze ak dobre viem nikoho tu na konikovi neliecia na endo antikoncepciou ☹

mirip
17. sep 2008

ja som brala zoladex a som mala normálne menzes počas celej liečby aj ked som ho pri injekciách nemala mať vobec počas celej liečby

janis24
17. sep 2008

ahojte 😉
tittika aj ja som mala 6 mesiacov, ale pocula som aj o liecbe antikoncepciou, resp. neni to ani tak liecba ako zabranenie postupu endo, kedze mas v podstate odstavene vajecniky a nerastie sliznica. Mne ju teraz po liecbe doki tiez predpisal, kedze sa mi znova spravila cysta a pomohla mi minimalne v tom, ze som nemala neznesitelne bolesti... 🙂

tittika
17. sep 2008

ano viem,ze si mala menzes a si vyzdravela kedze si tehu 😵

janis24
17. sep 2008

a urcite sa neboj toho, ze by ti jedna mrcha pokazila liecbu, to ma len minimalny vplyv, ak vobec nejaky... 😉

tittika
17. sep 2008

ahoj janis,ty si uz po liecbe?

mirip
17. sep 2008

jasné titti si nerob problémy s toho aj janis si pamatá ako som ja stresovala ked som mavala menzes, a moj doky ma uisťoval že každá baba je iná a inak jej telo reaguje na liečbu, mne sa napr. menzes tak upravil že chodil ako hodinky presne po 28dnoch a mávala som ho 4 dni

mirip
17. sep 2008

inak ahoj janiska 😉

mirip
17. sep 2008

a ešte trochu radosti 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵

janis24
17. sep 2008

cau tehula 😉 😀
titi ano uz som, mrchu som dostala presne za tri mesiace od posl. injekcie a myslela som, ze vyplujem vnutornosti od bolesti, vtedy som mala strasne depky, kedze som zistila, ze celych 8 mesiacov v prechode bolo nanic, ale uz je to za mnou, tak hura do boja! 😀