icon

Budúce tehuľky s endometriózou

monika3
4. mar 2008

Tak babulky je tu nova tema....ktora znaci ze budeme tehulky cochvila. Porazime tu neprijemnu endometriozu 😠
Tak co Libi, Lenocka moze byt? 🙂

monika3
autor
22. máj 2008

baby tak ak budete mat skusenosti s uzivanim toho "paka smradlaveho" tak mozte zalozit novu temu a rozdavat cenne rady a skusenosti s uzivanim 😀

lenocka3
22. máj 2008

elli - tesim sa velmi na pondelok na tu pozitivnu spravicku 😵 😵 😵

ellianka
22. máj 2008

lenočka 🙂 🙂 🙂

lenocka3
22. máj 2008

idem ja nakrmit toho mojho maleho Riska 😵 nech mi tam nepiskoce na cely panelak, este ma susedia udaju, ze tyram zvieratka hladom 😀

ellianka
22. máj 2008

leni, tak ho pozdravuj 🙂

monika3
autor
22. máj 2008

Leni ty sa ale pekne staras... 😉

Eli to tour s kocikmi plati staaaaaaaaaaaaale 😉

ellianka
22. máj 2008

moni, jasnačka 😉 však je to poriadna motivácia

libeth
22. máj 2008

babulky k tej kocikovej tour sa pridam aj ja, aj ked bez kocika, elianka pojde prva a my zanou, ako 😀 husicky 😀 , ale nie, to by bolo fakt perfektne 😎

lenocka, no co uz si dokrmila? 🙂

monika3
autor
22. máj 2008

libi za chvilu sa vyraza na tour - pripravene sme.... 🙂 🙂 🙂 ELI nas povedie

libeth
22. máj 2008

😀 😎 jej uz aby to bolo. sa tak tesiiiiiiiiiiiim, ked k tomu pride 😉

monika3
autor
22. máj 2008

ano to bude vyznamny den ked k tomu pride a budeme ho oslavovat kazdy rok 🙂 🙂 🙂 🙂

mirip
22. máj 2008

ahooj dievčatá, ste ešte tu?

janis24
22. máj 2008

cau mirip ja este hej, ale akurat odchadzam na zdlhavu poradu, takze neviem kedy sa vratim 😉 Drzte palce nech tam nezaspim... 😀

libeth
22. máj 2008

janis, ked budes zaspavat predstav si Paka smradlaveho a zarucene sa zobudis 😉 😀

ahoj miri 😉

mirip
22. máj 2008

ahoj janis a libi, libi kto je pako smradlavý? som mimo obraz

ellianka
22. máj 2008

no kočky, ako tu čítam, zverili ste mi veľmi zodpovednú funkciu 😀 tak sa teda musím posnažiť 🙂

mirip
22. máj 2008

Hééééééééééééééééééééj dievčatá kde ste?

libeth
23. máj 2008

dobre ranko kocky, je piatoooooooooooooooooooook 😀 😵
konecne sa zajtra vyspim 😉 dnes ma caka zase dlhy den, ale pohodka, len sa mi strasne toci hlava a je mi z toho ... neviete cim to napravit? Kava nepomohla.

janis24
23. máj 2008

ahoj libi, a ranajkovala si?
Inak dobre je aj sumive cecko...
Mne sa tak tocieva pravidelne, odkedy som na liecbe, a predvcerom som aj vracala v robote, normalne mi pride z nicoho nic strasne zle od zaludka...

annnna
23. máj 2008

Dobré ránko dievčatá! čítala som tu o nejakom tour s kočíkmi. však sa môžem pridať ? ak všetko pôjde ako má,tak v apríli budem za vami bežať aj s mojím kočíkom,tak ma čakajte a neujdite mi! ok? libeth,skús si tať šumivý magnézium-mne to pomôže.

libeth
23. máj 2008

janis, hej, ranajkovala. a to si vracala aj pocas liecby? ci len teraz, lebo ma napdanaju moznosti, ze by si to stihla ako babulina 😀

anna, neboj mi ti neujdeme 😀 😎 len aby si nam ty neusla 😎

ellianka
23. máj 2008

ahojte babulky 🙂
libi to magnézium praktizujem aj ja na takéto stavy a super to zaberá, vyskúšaj 😉
janis 🙂 😵 to vracanie...hneď ma napadla jedna možnosť čo by to mohlo spôsobovať a usmievam sa tu od ucha k uchu 😀
anna 🙂

janis24
23. máj 2008

annna neboj ty budes urcite medzi prvymi kocikovat a dobiehat budeme my teba...
libi zle mi byvalo uz predtym a tomu ze by som bola tehu zatial vobec nic nenasvedcuje, hoci aj drahy sa pytal... 😉

annnna
23. máj 2008

Neboj janis,bude dobre. nechame sa prekvapit. a v kútiku duše taje dúfať...ved každa žena ma ine telo a ine priznaky!

annnna
23. máj 2008

janis,pozri si moje motto...

libeth
23. máj 2008

jej, janis, to by ale bolo prekvapko, co? 😉 😀
ahoj eli, tak by som si to mala kupit.

monika3
autor
23. máj 2008

ahoojte klebetnice 😉

veru uz je piatok a ja sa tak tesim...mam pocit ze tento tyzden uz nema konca

libeth
23. máj 2008

ahoj moni, tak to me dve, vecer pridem domov o osmej, takze vyhliadky niesu bohvieake, ale aj tak sa tesim ze budem rano dlhsie spat. Mam v plane ist zajtra nakupit dake kvety a kricky, nech uz konecne dokoncim tie zahony, bo svokra uz len chodi dokola.... ale zas vie, ze mam toho moc, ale ked mne uz to chyba sa hrabkat v zemi, ach ☹ len aby neprsalo... 😅

monika3
autor
23. máj 2008

Libi tak aj ja sa budem mozno hrabkat zajtra v zemi, v zahradke okolo jahodok, dnes ideme pozriet ci nemame prve ceresne tak sa tesim ze uz vypadnem a ide sa do prirody 😉
ja som nie som az taky zahradkar, proste ak sa mi chce nieco porobim a treba hlavne oddychovat...

libeth
23. máj 2008

pre mna je oddych to, ze sa mozem vysantit v zahonoch... iked som potom znicena a boli ma kazdy zrast v podbrusku, ale ja idem vzdy do extremov 😀 moj muz hovori, ze mam samodestrukcne sklony 😉 😀