Budúcnosť influencerov
Téma: Skoční niekedy éra povolanie - Infuencer?
Čo si myslíte? Či to už bude s nami stále a týchto povolaní bude len pribúdať?
Ja nie som proti tomu, ak je niekto šikovný, prečo nie, tiež je za tým kopec práce. Ja sama sledujem niektorých a viem, že ja by som sa na to nedala. Nie som typ na kameru a na fotku.
Len ma zaujíma, kam tento trend bude nasledovať a či to tu teda už bude s nami navždy...
Váš názor na to?
@lienka.7 ale nie o všetkom vieš - tak ako si chceš o tom hľadať informácie ?
Ja sledujem (okrem iných) Vedatora - toľko nových veci odtiaľ viem...v živote by som si o tom info sama nevyhľadala, pretože som o tom ani netušila.
Detto info od influencerov - cestovateľov
@nyusika tak to je potom influencer aj učiteľ v škole. Vsak aj od neho sa dozvieš nové veci. Alebo nie?
Ono skôr treba "zadefinovat" co je influencerstvo a co iba taka zábavka.
@really8 ano, a toto mi musí povedať influencer, ci? Si neviem sama prečítať knihu ci použiť Google alebo teda AI?
To je ako tén vtip o blondínke, ktorej keď spadnú z usi slúchadlá, tak odpadne na chodníku. Prečo? Lebo v tých sluchadlach jej hovorili nádych- výdych.
@lienka.7 asi si na IG YT FB nikdy nebola, to jedine ospravedlnuje tvoju nevedomost.
Nerozumies co sa ti tu snazia povedat a ak nechces tvoja skoda. Deti ta doucia.
@nyusika tak to je potom influencer aj učiteľ v škole. Vsak aj od neho sa dozvieš nové veci. Alebo nie?
Ono skôr treba "zadefinovat" co je influencerstvo a co iba taka zábavka.
@lienka.7 pokiaľ vo svojom voľnom čase produkuje na sociálnej sieti obsah, ktorý oslovuje masu ľudí, tak je influencer.
Influencer je jednotlivec, ktorý má vplyv na názory a rozhodnutia svojich sledovateľov, najčastejšie prostredníctvom sociálnych médií alebo iných online platforiem. Títo ľudia vytvárajú obsah, ktorý zdieľa hodnotu, či už ide o zábavu, vzdelávanie alebo odborné vedomosti, a tým si budujú dôveru a autoritu u svojho publika. Ich vplyv sa často využíva v influencer marketingu na propagáciu produktov a služieb značiek
Ja naozaj neviem, či si tu len prdel z nás robíš, alebo si naozaj typ Jolana...
@really8 ano, a toto mi musí povedať influencer, ci? Si neviem sama prečítať knihu ci použiť Google alebo teda AI?
To je ako tén vtip o blondínke, ktorej keď spadnú z usi slúchadlá, tak odpadne na chodníku. Prečo? Lebo v tých sluchadlach jej hovorili nádych- výdych.
@lienka.7 nepobrala si vobec nic co som sa ti snazila vysvetlit. Predstav si ze su ludia ktori citaju casopis. Napr history alebo cestovatelske. A bez toho aby zrovna potrebovali nieco vediet o katarine aragonskej alebo alijaske tak si to precitaju. Alebo su ini sialenci ktori si kupia knihu receptov, najdu tem recept co och zaujme a uvaria to. Je to to iste ako mnohi influenceri a ich videjka len je to na papieri.
@lienka.7 asi si na IG YT FB nikdy nebola, to jedine ospravedlnuje tvoju nevedomost.
Nerozumies co sa ti tu snazia povedat a ak nechces tvoja skoda. Deti ta doucia.
@natalka13 nepotrebujem, aby ma nejaká "influencerka" na ss presviedčala, ze to naj miesto na dovolenku je Hawai, pričom ona tam za to ma tu dovcu zdarma😁 asi toľko k tomu. Ale chápem, že niekto to proste potrebuje.
A predstav si, mam ss 😉
@natalka13 nepotrebujem, aby ma nejaká "influencerka" na ss presviedčala, ze to naj miesto na dovolenku je Hawai, pričom ona tam za to ma tu dovcu zdarma😁 asi toľko k tomu. Ale chápem, že niekto to proste potrebuje.
A predstav si, mam ss 😉
@lienka.7
Tebe niet pomoci, si proste Jolana 🙈
Prečo si myslíš, že ťa chce nejaký influencer o niečom presviedčať ?
Možnosť, že jeho cieľom je ponúknuť ti nové informácie, niečo nové ti ukázať...toto ti nenapadlo ?
A nie, nemajú všetko zadarmo, na toto si kde prišla ?
@lienka.7 pokiaľ vo svojom voľnom čase produkuje na sociálnej sieti obsah, ktorý oslovuje masu ľudí, tak je influencer.
Influencer je jednotlivec, ktorý má vplyv na názory a rozhodnutia svojich sledovateľov, najčastejšie prostredníctvom sociálnych médií alebo iných online platforiem. Títo ľudia vytvárajú obsah, ktorý zdieľa hodnotu, či už ide o zábavu, vzdelávanie alebo odborné vedomosti, a tým si budujú dôveru a autoritu u svojho publika. Ich vplyv sa často využíva v influencer marketingu na propagáciu produktov a služieb značiek
Ja naozaj neviem, či si tu len prdel z nás robíš, alebo si naozaj typ Jolana...
@nyusika neviem, prečo máš potrebu urážať. Ale ok.
A predstav si, mam ss 😉
@lienka.7 prosim, nic o tom nevies a len sa strapnujes.
A predstav si, mam ss 😉
Nezaniknú pretože nie je influencer ako influencer a nie je tvorca ako tvorca.
Na kerú prdel sa moja ségra lekárka toľko šprtá v odborných témach. Musím jej povedať že úplne postačí ked bude sledovať na IG influencerov , tak bude mať prehľad o všetkom aj o slnečnej sústave 🙉
Na kerú prdel sa moja ségra lekárka toľko šprtá v odborných témach. Musím jej povedať že úplne postačí ked bude sledovať na IG influencerov , tak bude mať prehľad o všetkom aj o slnečnej sústave 🙉
@anonym_e57034 sklamem ťa - nebude jej to stačiť
Nikomu, kto sa vzdeláva a má snahu neustále sa niečo učiť to nestačí.
Ale je to príjemné spestrenie života.
@anonym_e57034 sklamem ťa - nebude jej to stačiť
Nikomu, kto sa vzdeláva a má snahu neustále sa niečo učiť to nestačí.
Ale je to príjemné spestrenie života.
@nyusika máš pravdu nebude jej to stačiť na rozdiel od iných už niečo dokázala, má 42 r. a je uznávanou lekárkou
@lienka.7 wtf, akože vôbec netuším o čom točis 😳 ti už trocha preskakuje..
@nyusika vtipné je, že vôbec nechápem kontext s nechtami, nepamatam si že by som niekedy niečo o nechtoch mojej dcéry niečo písala, nie ešte dávala na net.. ale tak ja lienku poznám z diskusií, vždy sa ukáže aka je.. môžem sa len smiať na nej keď si myslí že má urazí 😂
@nyusika juj, pravda boli, ze? Mimochodom, v tej diskusii jej to tam vtedy napisali viaceré, ale ok.
Vidíš, mala sa Jolana poradiť na MK.
A nie, nebudem ta nahlasovať, lebo mi za to nestojís. Ani ta nebudem urážať. Lebo mi tiež za to nestojis, Jolanka moja
@nyusika máš pravdu nebude jej to stačiť na rozdiel od iných už niečo dokázala, má 42 r. a je uznávanou lekárkou
@anonym_e57034 vieš, pre niektoré je tu ťažko pochopiť, ze niekto robí aj niečo sám, bez toho aby mu to iný nakazal. Väčšina z nich totižto potrebuje, aby im to niekto povedal vo fešnom videjku.
@anonym_e57034
Super.
Len nerozumiem, prečo si myslíš, že niektoré sledujeme sociálne siete miesto reálneho štúdia.
Ti, že niekoho sledujem predsa neznamená, že už nič iné neriešim - myslím reálne vzdelávanie, napríklad.
@lienka.7 wtf, akože vôbec netuším o čom točis 😳 ti už trocha preskakuje..
@nyusika vtipné je, že vôbec nechápem kontext s nechtami, nepamatam si že by som niekedy niečo o nechtoch mojej dcéry niečo písala, nie ešte dávala na net.. ale tak ja lienku poznám z diskusií, vždy sa ukáže aka je.. môžem sa len smiať na nej keď si myslí že má urazí 😂
@jana_eyre_2 mne až teraz docvaklo, komu sa snažím niečo vysvetľovať 🙈😁😁
Éra skončí keď ľudia budu sledovať na internete zmysluplnejšie veci a nebudú si vyberať veci podľa odporúčania influencerky ktorá má viac napichane pery a umele kozy
@pribinak presne. Ja nikoho nesledujem a dobre mi je aj bez toho
@anonym_8fd87d v tomto prípade sú to skôr 🐄🐄🐄 ale v podstate mas pravdu.
@anonym_autor dufam, ze skonci. Mne to strasne vadi, uz mi to ide aj na ploche, vselijaki trapni ludia , stale to iste, len kopiruju .

Neskonci, preco by malo?
Ludia sleduju koho chcu, rovnako ako v TV sleduju co chcu.
Ci influ ci hercov spevakov....