icon

Budúcnosť influencerov

23. okt 2025

Téma: Skoční niekedy éra povolanie - Infuencer?
Čo si myslíte? Či to už bude s nami stále a týchto povolaní bude len pribúdať?
Ja nie som proti tomu, ak je niekto šikovný, prečo nie, tiež je za tým kopec práce. Ja sama sledujem niektorých a viem, že ja by som sa na to nedala. Nie som typ na kameru a na fotku.

Len ma zaujíma, kam tento trend bude nasledovať a či to tu teda už bude s nami navždy...
Váš názor na to?

natalka13
23. okt 2025

Neskonci, preco by malo?
Ludia sleduju koho chcu, rovnako ako v TV sleduju co chcu.
Ci influ ci hercov spevakov....

lienka.7
23. okt 2025
@nyusika

@lienka.7 ale nie o všetkom vieš - tak ako si chceš o tom hľadať informácie ?
Ja sledujem (okrem iných) Vedatora - toľko nových veci odtiaľ viem...v živote by som si o tom info sama nevyhľadala, pretože som o tom ani netušila.

Detto info od influencerov - cestovateľov

@nyusika tak to je potom influencer aj učiteľ v škole. Vsak aj od neho sa dozvieš nové veci. Alebo nie?
Ono skôr treba "zadefinovat" co je influencerstvo a co iba taka zábavka.

natalka13
23. okt 2025
@lienka.7

@really8 ano, a toto mi musí povedať influencer, ci? Si neviem sama prečítať knihu ci použiť Google alebo teda AI?
To je ako tén vtip o blondínke, ktorej keď spadnú z usi slúchadlá, tak odpadne na chodníku. Prečo? Lebo v tých sluchadlach jej hovorili nádych- výdych.

@lienka.7 asi si na IG YT FB nikdy nebola, to jedine ospravedlnuje tvoju nevedomost.
Nerozumies co sa ti tu snazia povedat a ak nechces tvoja skoda. Deti ta doucia.

natalka13
23. okt 2025
@lienka.7

@nyusika tak to je potom influencer aj učiteľ v škole. Vsak aj od neho sa dozvieš nové veci. Alebo nie?

@lienka.7 skola nieje socialna siet🙈

nyusika
23. okt 2025
@lienka.7

@lienka.7 pokiaľ vo svojom voľnom čase produkuje na sociálnej sieti obsah, ktorý oslovuje masu ľudí, tak je influencer.

Influencer je jednotlivec, ktorý má vplyv na názory a rozhodnutia svojich sledovateľov, najčastejšie prostredníctvom sociálnych médií alebo iných online platforiem. Títo ľudia vytvárajú obsah, ktorý zdieľa hodnotu, či už ide o zábavu, vzdelávanie alebo odborné vedomosti, a tým si budujú dôveru a autoritu u svojho publika. Ich vplyv sa často využíva v influencer marketingu na propagáciu produktov a služieb značiek

Ja naozaj neviem, či si tu len prdel z nás robíš, alebo si naozaj typ Jolana...

really8
23. okt 2025
@lienka.7

@really8 ano, a toto mi musí povedať influencer, ci? Si neviem sama prečítať knihu ci použiť Google alebo teda AI?
To je ako tén vtip o blondínke, ktorej keď spadnú z usi slúchadlá, tak odpadne na chodníku. Prečo? Lebo v tých sluchadlach jej hovorili nádych- výdych.

@lienka.7 nepobrala si vobec nic co som sa ti snazila vysvetlit. Predstav si ze su ludia ktori citaju casopis. Napr history alebo cestovatelske. A bez toho aby zrovna potrebovali nieco vediet o katarine aragonskej alebo alijaske tak si to precitaju. Alebo su ini sialenci ktori si kupia knihu receptov, najdu tem recept co och zaujme a uvaria to. Je to to iste ako mnohi influenceri a ich videjka len je to na papieri.

lienka.7
23. okt 2025
@natalka13

@lienka.7 asi si na IG YT FB nikdy nebola, to jedine ospravedlnuje tvoju nevedomost.
Nerozumies co sa ti tu snazia povedat a ak nechces tvoja skoda. Deti ta doucia.

@natalka13 nepotrebujem, aby ma nejaká "influencerka" na ss presviedčala, ze to naj miesto na dovolenku je Hawai, pričom ona tam za to ma tu dovcu zdarma😁 asi toľko k tomu. Ale chápem, že niekto to proste potrebuje.
A predstav si, mam ss 😉

nyusika
23. okt 2025
@lienka.7

@natalka13 nepotrebujem, aby ma nejaká "influencerka" na ss presviedčala, ze to naj miesto na dovolenku je Hawai, pričom ona tam za to ma tu dovcu zdarma😁 asi toľko k tomu. Ale chápem, že niekto to proste potrebuje.
A predstav si, mam ss 😉

@lienka.7
Tebe niet pomoci, si proste Jolana 🙈

Prečo si myslíš, že ťa chce nejaký influencer o niečom presviedčať ?
Možnosť, že jeho cieľom je ponúknuť ti nové informácie, niečo nové ti ukázať...toto ti nenapadlo ?
A nie, nemajú všetko zadarmo, na toto si kde prišla ?

lienka.7
23. okt 2025
@nyusika

@lienka.7 pokiaľ vo svojom voľnom čase produkuje na sociálnej sieti obsah, ktorý oslovuje masu ľudí, tak je influencer.

Influencer je jednotlivec, ktorý má vplyv na názory a rozhodnutia svojich sledovateľov, najčastejšie prostredníctvom sociálnych médií alebo iných online platforiem. Títo ľudia vytvárajú obsah, ktorý zdieľa hodnotu, či už ide o zábavu, vzdelávanie alebo odborné vedomosti, a tým si budujú dôveru a autoritu u svojho publika. Ich vplyv sa často využíva v influencer marketingu na propagáciu produktov a služieb značiek

Ja naozaj neviem, či si tu len prdel z nás robíš, alebo si naozaj typ Jolana...

@nyusika neviem, prečo máš potrebu urážať. Ale ok.

nyusika
23. okt 2025
@lienka.7

@nyusika neviem, prečo máš potrebu urážať. Ale ok.

@lienka.7 čo konkrétne vnímaš ako urážku ?

natalka13
23. okt 2025
@lienka.7

A predstav si, mam ss 😉

@lienka.7 prosim, nic o tom nevies a len sa strapnujes.

lienka.7
23. okt 2025
@nyusika

@lienka.7 čo konkrétne vnímaš ako urážku ?

@nyusika myslím, že viaceré ti v iných diskusiách napisali aká si. Nesúhlasila som v tom momente s nimi. Ale asi zmením názor. A nie, Jolana sa nevolam, predstav si.

really8
23. okt 2025
@lienka.7

A predstav si, mam ss 😉

@nyusika uplna jolana😂
@lienka.7 vies vsetci ti supermudri ludia v roznych vedomostnych sutaziach hladaju zdroje informacii. Akychkolvek.nikoho pri sedeni na zachode nenapdlo ze ako sa asi vola 12 bethovenova symfonia idem si zo zistit.

procrastique
23. okt 2025

Nezaniknú pretože nie je influencer ako influencer a nie je tvorca ako tvorca.

jana_eyre_2
23. okt 2025
@lienka.7

@nyusika myslím, že viaceré ti v iných diskusiách napisali aká si. Nesúhlasila som v tom momente s nimi. Ale asi zmením názor. A nie, Jolana sa nevolam, predstav si.

@lienka.7 a predstav si, že sú aj influencerky, ktoré vedia zdrbat benevolentne matky ktoré tak neznášas 🤪

lienka.7
Odpoveď bola odstránená
nyusika
Odpoveď bola odstránená
anonym_e57034
23. okt 2025

Na kerú prdel sa moja ségra lekárka toľko šprtá v odborných témach. Musím jej povedať že úplne postačí ked bude sledovať na IG influencerov , tak bude mať prehľad o všetkom aj o slnečnej sústave 🙉

nyusika
23. okt 2025
@anonym_e57034

Na kerú prdel sa moja ségra lekárka toľko šprtá v odborných témach. Musím jej povedať že úplne postačí ked bude sledovať na IG influencerov , tak bude mať prehľad o všetkom aj o slnečnej sústave 🙉

@anonym_e57034 sklamem ťa - nebude jej to stačiť
Nikomu, kto sa vzdeláva a má snahu neustále sa niečo učiť to nestačí.
Ale je to príjemné spestrenie života.

anonym_e57034
23. okt 2025
@nyusika

@anonym_e57034 sklamem ťa - nebude jej to stačiť
Nikomu, kto sa vzdeláva a má snahu neustále sa niečo učiť to nestačí.
Ale je to príjemné spestrenie života.

@nyusika máš pravdu nebude jej to stačiť na rozdiel od iných už niečo dokázala, má 42 r. a je uznávanou lekárkou

jana_eyre_2
23. okt 2025
@nyusika
Odpoveď bola zmazaná

@lienka.7 wtf, akože vôbec netuším o čom točis 😳 ti už trocha preskakuje..
@nyusika vtipné je, že vôbec nechápem kontext s nechtami, nepamatam si že by som niekedy niečo o nechtoch mojej dcéry niečo písala, nie ešte dávala na net.. ale tak ja lienku poznám z diskusií, vždy sa ukáže aka je.. môžem sa len smiať na nej keď si myslí že má urazí 😂

lienka.7
23. okt 2025
@nyusika
Odpoveď bola zmazaná

@nyusika juj, pravda boli, ze? Mimochodom, v tej diskusii jej to tam vtedy napisali viaceré, ale ok.
Vidíš, mala sa Jolana poradiť na MK.
A nie, nebudem ta nahlasovať, lebo mi za to nestojís. Ani ta nebudem urážať. Lebo mi tiež za to nestojis, Jolanka moja

lienka.7
23. okt 2025
@anonym_e57034

@nyusika máš pravdu nebude jej to stačiť na rozdiel od iných už niečo dokázala, má 42 r. a je uznávanou lekárkou

@anonym_e57034 vieš, pre niektoré je tu ťažko pochopiť, ze niekto robí aj niečo sám, bez toho aby mu to iný nakazal. Väčšina z nich totižto potrebuje, aby im to niekto povedal vo fešnom videjku.

anonym_8fd87d
Autor odpoveď zmazal
nyusika
23. okt 2025
@lienka.7

@anonym_e57034 vieš, pre niektoré je tu ťažko pochopiť, ze niekto robí aj niečo sám, bez toho aby mu to iný nakazal. Väčšina z nich totižto potrebuje, aby im to niekto povedal vo fešnom videjku.

@lienka.7 a ty vieš i tom, že influencer nič NEPRIKAZUJE?

nyusika
23. okt 2025
@anonym_e57034

@anonym_e57034
Super.
Len nerozumiem, prečo si myslíš, že niektoré sledujeme sociálne siete miesto reálneho štúdia.

Ti, že niekoho sledujem predsa neznamená, že už nič iné neriešim - myslím reálne vzdelávanie, napríklad.

nyusika
23. okt 2025
@jana_eyre_2

@lienka.7 wtf, akože vôbec netuším o čom točis 😳 ti už trocha preskakuje..
@nyusika vtipné je, že vôbec nechápem kontext s nechtami, nepamatam si že by som niekedy niečo o nechtoch mojej dcéry niečo písala, nie ešte dávala na net.. ale tak ja lienku poznám z diskusií, vždy sa ukáže aka je.. môžem sa len smiať na nej keď si myslí že má urazí 😂

@jana_eyre_2 mne až teraz docvaklo, komu sa snažím niečo vysvetľovať 🙈😁😁

ibatanecnica
23. okt 2025
@pribinak

Éra skončí keď ľudia budu sledovať na internete zmysluplnejšie veci a nebudú si vyberať veci podľa odporúčania influencerky ktorá má viac napichane pery a umele kozy

@pribinak presne. Ja nikoho nesledujem a dobre mi je aj bez toho

lienka.7
23. okt 2025
@anonym_8fd87d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_8fd87d v tomto prípade sú to skôr 🐄🐄🐄 ale v podstate mas pravdu.

katka533
23. okt 2025

@anonym_autor dufam, ze skonci. Mne to strasne vadi, uz mi to ide aj na ploche, vselijaki trapni ludia , stale to iste, len kopiruju .