Bundy v auguste
Prosím vás, to čo ste za slabé kusy ľudia, že v auguste sa ochladí a vy vytahujete bundy 🤣 keď toto vidím v meste, ja v kraťasoch, užívam si konečne ochladenie a iní mikiny, vetrovky, bundy, sa nečudujem niektorým, že sú pravidelne chorí, keď toto robia.
Vies co, u nas bolo minuly tyzden 36, 38, stupnov, pocitovo cez 40, vyse tyzdna. Zo dna na den sa ochladilo na 13 stupnov. Ja mam radsej chladno, ale mikinu som si vecer cestou z prace dala. Pre telo je to sok, z takeho tepla do zimy. Aj ked na jar je 13 stupnov uzasnych. Aj mne bolo smiesne vidiet svokru so satkou okolo krku, ale nech si da radsej aj tri, ako prechladnut. Netreba sa riadit mesiacom, rocnym obdobim, ale tym, ako pocitujes teplo- zimu.
Inak druhe dieta som rodila v juli, mala som tak malo zeleza, ze som aj v tych 40 stupnovych horucavach lezala pod paplonom a dekou a bola mi zima.
Tak si vravím, že môj muž, ktorý ma celoročne iba tričko a kraťasy, v zime naveľa naveľa si sa dlhé gate a vetrovku, keď ide von, by tak skúsil povedať na ľudí, že sú slabé kusy, len na základe toho, ako ich v jeden konkrétny deň vidí kus oblečený v kraťasoch. A že niekto by mu za ten tupý názor a dementny koment dal po papuli. A ja by som si pomyslela, že si to zaslúžil. Ale, chvalabohu je normálny.
Ahoj, .... tak ja teda len za seba, od porodu sa mi zmenilo vnimanie tepla a chladu. Ja sa ani nespotim pri teplote 32-33 stupňov... pre mna je 32-33-35 super pocko 🤣... dala som si vysetrit vsetko a nikto nevie preco mi tato teplota nerobi problem odrazu. Takze " ano" je 24 a ja mam na sebe sveter 🤣 trva to uz 8 rok 🙃, v zime kurime na 21 stupnov, moje deti v kratkom a ja na sebe aj mikinu a teple ponozky doma a aj tak sa necitim komfortne a v teple... kazdy vecer musim vliezt do horucej sprchy, najlepsie vane aby som sa ohriala. 😏 Chodime bicyklovat...dost aktivne a ja sa neviem spotit, (moj muz nechape... 🤣) ine sporty nerobim(este lyze v zime ).Mam 58 kg, 168 cm, a uz len na zaver....chora som nebolaaaaaa uz roky rokuce.... dokonca ani cez tu super "pandemiu " co tu zurila 2 roky, ani sopel sa ma nechytil...😇....takze ano " som slabsi kus " 😂🤣😅
@dankabetka to mi pripomína, ako idem v zime na bicykel v tričku a bunde tenkej ako sacik, kľudne keď je sneh, ale tu podľa autorky budem slabý kus, lebo v lete by ma videla v dlhých nohaviciach ( mám hnusne modriny, zo športu, nerobí mi dobre, keď na mňa uchylne niektoré dámy pozerajú ).
Je fakt, že raz v októbri som sa v rakúsku veľmi čudovala, prečo ma drviva väčšina ľudí vetrovky, keď my trička alebo max mikiny, ale väčšinou boli tmavi, možno im fakt bola kosa
@mamutka ja zijem v Ba, vyrastla som v Stiavnickych vrchoch na stiavnickych jazerach...a predsa sa to u mna takto zmenilo 🤭 v lete som za frajerku... v zime na klepe 🤨
A ty si co za slaby kus, ked dos*rka*a zalozit takuto diskusiu neanonymne? Preco utocis na ludi anonymne?
@dankabetka tiež žijem v BA, ale na sebe vidím ako sa vekom a hormónmi tolerancia na chlad mení. Zamladi som v zime nikdy ani vetrovku nezapla, načo? Ale ktovie, keby sa tuno autorka ukázala v reálnom živote, koľko žien by ju dalo dole v akejkoľvek situácii, kde ona by vyzerala ako slabý kus 😁
@yoxinka presne si to napísala.Zdielam tvoj názor.Mne je tiež absolútne jedno co majú iný oblečené.
Presne aj ja som z toho pohoršena 😉veď je leto tak vezmem na seba hoc aj tri mikiny a nie bundu alebo vetrovku.
Asi nevychadzas z domu, alebo až o desiatej. Ráno bolo 13 stupňov, to mam ísť kilometer pešo v letných satockach a sandaloch? Ráno mam mikinu, poobede rozopnutu alebo vyzlecenu, podľa počasia. Chorá nebývam. Nestaráj sa do druhých.
Ty musis byt tiez dobry slabsi kus ( psychicky) ked sa zastavujes nad tymto
U nas bolo rano o 5:00 dazd a 12 stupnov.bola som vencit psa,mala som aj bundu aj mikinu,aj gumaky.ty by si v com isla???
@deti95060810 tak u nás susedia v apríli v bazéne. Vonku 15 stupňov. Už len pri pohľade na nich mi bola zima a oni v pohode. Asi je autorka ľadový medveď. Lebo aj tí sa v zime kúpu a ľudia na brehu oblečený v zimných vetrovkách
@elenatomasova musím si dokúpiť mikinu lebo mám len dve, aby som v bunde nepohoršovala a dám si teda radšej tie 3 mikiny 😉
Tak ale zamyslela si sa už niekedy na tým, že čo si tí ľudia myslia o tebe? Vieš aby tu nabudúce nebola téma kraťasy v auguste.
@bloger kraťasy v auguste sú Ok.. vidím v kraťasoch jedného chlapíka v zime...
alebo jedného školáka pravidelne stretávam - ľudia prechodné vetrovky a on krááátky rukáv, my zimné vetrovky - on mikinu.
Nie je sociálne slabší - chodí pekne slušne a čisto oblečený.
Ze ty potom chodis aj v novembri a decembri v teniskach v clapkanici a snehu. To zas nechapem ja, ledva to ide aby sa neprizabilo, lebo tenisky celorocne musia byt.
Ja som synovi vcera obliekla aj mikinu, ja som isla len v kratkom tricku a ¾ nohaviciach, vonku sme boli od 13 az do 19 a teda bol uz riadny teplotny rozdiel, bola som rada ze ma mikinu, mne uz teda chladno bolo, ale ked prechladnem ja, dam 2x teraflu a budem ok, ale syn urcite neprechladol a to je dolezitejsie.
Ty musis byt tiez "slaby kus" ked ta trapia take hluposti.
Dalo sa to napísať aj bez tých “slabých kusov”, ale ja úplne chápem čo chcel anonym napísať, tiež som sa čudovala, lebo žijem na juhozápade a včera som si dala tričko s dlhým rukávom, mokrý chrbát som mala a videla som deti vo vlnených čiapkach, susedu v zimnej páperovej bunde s kožušinovou kapucňou a s čižmami nad kolená, potom sa ľudia sťažujú že sú vkuse chorí a imunita žiadna.
@deti95060810 Pravdepodobne si nepochopila ako som to myslel.
To aby sa už človek bál vyjsť na ulicu 😂
najlepšie je založiť na to anonymnú diskuziu😂máš dosť, fakt...
Inak je dosť smutné keď už nie sme schopní ani tolerovať to kto sa ako teplo oblečie bez zbytočných komentárov a pohŕdania.
Tak ty si inak múdra naozaj...sa staraj o seba nie o iných. Ja sa napríklad obliekam podľa počasia nie podľa toho aký je mesiac.
Ja zas nechápem ľudí čo majú potrebu riešiť druhých ľudí. Keď je niekomu zima tak sa oblečie a nebude sa triasť zimou len za to ze druhému je to príjemné 🤔
Keby sa stalo, že bude 11 stupňov, tak ty pôjdeš von v kraťasoch a krátkom tričku iba preto, že je v kalendári je otočený list na mesiaci august, hej? No dobre 😀
Vcera sme prisli s malou z ihriska ona mala.mikinu a ja sveter a rifle a tak mi zuby drkotali ze som musela do zeravej vane na 15 minit sa rozmrazit potom teple pyzamo hrube ponozky a pod deku...strasne som bola zmrznuta..
Pre mňa je skôr nepochopiteľné kratase kde je pol riti vonku a žena na to nemá ani postavu ani vek ako bunda v auguste keď je 16stupnov.

Tak asi si tlstá a hreje ťa tuk. A my stihli sa obliekame podľa počasia, zvlášť keď teplota padne o desat dole.