Bundy v auguste
Prosím vás, to čo ste za slabé kusy ľudia, že v auguste sa ochladí a vy vytahujete bundy 🤣 keď toto vidím v meste, ja v kraťasoch, užívam si konečne ochladenie a iní mikiny, vetrovky, bundy, sa nečudujem niektorým, že sú pravidelne chorí, keď toto robia.
Tiez si uzivam ochladenie, bundu nemam, ale skor nechapem ludi v UK, zima, vlhko a oni kratasy, hole nohy a stale sople a močáky 😃
Urazat ludi, ze su slabe kusy len kvoli tomu ako sa oblecu? 🤔 Akoze ja stale kratase a tricko (kludne na ramienka) a je mi prijemne. Ale vobec ma netankuje co si oblecie niekto ini a vobec sa necitim kvoli tomu ako silnejsi kus 😅 Vnimanie teploty je subjektivne. Ja zas tazsie znasam horucavy, neznasam ked mi je teplo, som radsej ked mi je trochu chladnejsie. Ale su aj ludia co to maju opacne. A? Ich vec.
Keby sa každý staral sám o seba, bolo by o všetkých výborne postarané.
Nemáš nič iné na práci len takéto somariny riešiť?? Ked mi je raz zima, tak si oblečiem aj skafander a nech si každý myslí co chce. Tiez som dnes mala sveter, lebo uz je chladnejšie ci mam radšej mrznut ??? 🤦♀️
Vsetci su blazni, iba ty si lietadlo… a ano si lepsi clovek, ako tí co dnes vytiahli bundy/mikiny 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pomaly zacinam rozumiet preco sa na skolach vyskytuje sikana…
Si sa chcela pochváliť, či? ... každého osobná vec, tiež som bola dnes teplejšie oblečená, chorá nebývam ... počkaj pár rôčkov, čo na takúto frajerinu povedia Tvoje kĺby.
Ts... ako neviem ako u vas, ale z rana 22 stupnov je 12 stupnov ked vychadzam o 6:20 do prace... ja ti neviem, co si podla teba mam pri tych stupnoch obliekat... prechladnut... zle a neprijemne sa citit, lebo v kalendari je august? Oh wait... poobede si proste hodim bundu do kufra do auta a hotovka... a nie, nikto u nas chory nebyva a co si oblecu je uplne jedno 🙄
každý je iní... ešte pred troma dňami moje deti v bazéne o 20 hod. a susedka v mikine ....
Chore je, ze toto vobec niekoho zaujima a zaklada na MK o tom diskusiu...🤦🤷
Bundu som ešte nevytiahla, ale vieš čo ? Kúrime v krbe.A mikinu som mala celý deň.
Áno, mne je zima.
Milujem teplo.
No tak som slabý jedinec.
Nemôžme byť všetci silné anonynmné jedince 😉
Tak, ako sa niekto v pohode kúpe v 26st vode, tak ja pod 31st ani nevleziem. Každý je iný.
Musíš mať poriadne nudný život,keď tu zakladáš takéto témy.
Asi by si mala prísť na Oravu. Ja som neschovala ani zimusne 🙂
Si frajerka👍
...no bolo ti to treba?😅
No ja očakávam ako v pondelok polovica detí nenastúpi, lebo zmýšľanie - veď čo, včera bolo ešte teplo, tak prečo by som si dával/a niečo dlhšie na seba? 😉.
A preco Ta trapia druhych bundy? Ty mozes ist kludne hore bez a dolu cvicky, ak Ti je teplo😉
Presnee 🤦 toto som si dnes vonku hovorila, v 3/4 gatiach a tričku, okolo mna ľudia v predĺžených jesenných bundách, decká hrubé bundy a čiapky. Bývame na západe, nie v Poprade. Samozrejme niekde vyššie a v horách už je chladno, tam to chápem ale tu a dnes nie.
inak august už pomaličky končí ak ti uniklo.Zajtra je posledný augustový deň🙂 mne je už dokonca aj vnutri v dome zimšie od nôh hlavne a dneska som vytiahla už aj hrubšie ponožky🙂 tiež som zimomravejšia
Ja som zimomrava,stale ladove nohy a ruky , musi byt naozaj teplo aby som mala kratase a kratke tricko. Tak asi 80% z roka chodim dlhe nohavice mikina. Nebude mi predsa neprijemne chladno ked mi môže byt prijemne 🙂
A predstav si, som chora 1x v roku vacsinou januar, pocas covidu len covid,ziadne ine bežné virusy. Cim to asi bude ?
My sme boli v zime pri rovniku a ked sa ochladilo z 34 na 31 tak domaci nosili mikiny :D ludia sa viac obliekaju ked je zmena po teplom lete
Aka prizemna hodnota prispevku…
A ty si čo za slabý kus, že sa hanbíš za svoj trápny príspevok a tak ho dáš anonymne? To silne jedince nerobia! Dnes ráno som mala oblečené dlhé tepláky a mikinu. Po obede krátke gate a tričko a myslím si, že ťa je 💩 do toho aj keby som si dala dnes zimnú bundu a snehule.
Dnes ráno som šla do práce o pol siedmej, pršalo, bolo 14° - čo je po predchádzajúcich tridsiatkach riadna zmena. Nemala som bundu, ale dlhé šaty a dlhý rukáv navrch, a teda teplo mi nebolo. Chodím autobusom a pešo. Vieš, existujú aj zimomriavky 🤷🏻♀️ Doma pobehujem v tielku a kraťasoch, ale musím mať ponožky, inak mi 'odmrznú' nohy a v noci ma potom lámu kosti. Tebe je horúco, tak si to ochladenie užívaj a naše svetríky si nevšímaj 🙃
... a keby snežilo, tak aj tak pôjdeš v kraťasoch, lebo je august? 😁🤦🏻♀️
Toto bolo nutne sem napisat?? 😄Naco to sem adresujes asi ziadna co si dnes videla v bunde nie je tu na koniku, alebo pravdepodobnost je mala. Mala si vystupit v meste pred plenom a tam adresovat svoju nespokojnost 😄
zas az tak ste sa do autorky pustit nemuseli..ciastocne ma pravdu..ja tiez napr v lete len nechapavo pozeram,ze vonku takmer 40tky-v jeden den klesne na 32- a niektori ludia v dlhych rifliach,nohaviciach,ponozky v botaskach..ja sa v takych horucavach takto obliect,tak do 5 minut kolabujem...a do tyzdna mam plesne na nohach...dobre,dnes sa teda ochladilo riadne-ale tiez som pozerala ako puk,ked som videla na jednom susedovi oproti,ze vytiahol bundu,ktoru nosieva v zime-a to v nej isiel poobede na kavu s kamosom...viac otuzovania by ludom len prospelo...ten studeny anglicky odchov ma nieco do seba...ved dnes mi stacilo oproti inym dnom dat si len ponozky a teraz vecer svetrik na tricko...vysmievate sa autorke,ale mne sa v reale stalo,ze raz pocas jesene ma behom jedneho vencenia nezavisle od seba 3 ! cudzie starsie zeny- byvam v meste- oslovili,ze preco beham po vonku tak nalahko😂...ked sa pri mne pristavila tretia,tak uz som sa musela smiat...