Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového
Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???
@tslobik ja som nemala ziaden gynekologicky problem a cyklus jak hodinky. Na mna mal caj bohuzial velmi zly ucinok, presne opacny o aky sa pri otehotneni snazite :( bola som prekvapena, ze na popise na caji bolo uvedene, ze sa to nedoporucuje pit zenam snaziacim sa otehotniet a ani dokonca zenam v plodnom veku. Ak vam pomohol super, dokonca je velmi ucinny pri istych typoch rakoviny a na posilnenie imunity. Len jasne, ze ja som bola sklamana.
Dievcata prosim vas - ako si spravne davat tie vinove obklady? Mal by byt najteplejsi ako znesiem, vcera som to skusala 1x -> podla rady pani Anky mam zovrete vino rozprskat na vreckovku - pouzila som metlicku na potieranie kolacov, ale kym som to vino "ponatierala" - vreckovka bola uplne studena.. Skusila som druhy pokus a vreckovku som v tom vinku ponamacala - rychlo prilozila, obalila atd.. lenze po cca 10min som citila ze ta vreckovka je uplne studena, tak som to dala rychlo dolu aby som z toho nechytila nejaky zapal... Ako to prosim robit spravne?
Dobry den pani Anka.
Poznate nieco dobre na varikokelu? Tato krcova zila otepluje semennik/y a dochadza k zhorseniu spermiogramu. Da sa s tym nieco urobit nejakymi bylinkami alebo nejakou metodou? Co je najucinnejsie? Dakujem za odpoved.
prosím Vás dámy, môže íst za nou človek aj s iným problémom zdravotným? alebo slúži iba ženám, ktoré chcú otehotnieť ? 🙂
plus viete ma nasmerovať na nejaký kontakt na nu ? velmi velmi surne ju potrebujem. Ďakujem
@bzzmajka vždy utorky a štvrtky od 11,00 treba k nej prísť, býva v rod. Dome za lidlom vo vrbovom
@sima3213 toto aj mne poradila, pomohlo ti to?
@tucniacka11 ano pomohlo celkom rychlo, po 2 mesiacoch 🙂 ...teraz som 29tt
@sima3213 mne to na kamene obličkove
Na neplodnost doporucujem homeopatika. Je vsak potrebne ich vyberat priamo na mieru s homeopatom. Homeopatia vie dat cloveka do rovnovahy, po hormonalnej aj psychickej stranke a teda aj pomoct s otehotnenim. Skuseneho homeopata z vaseho okolia najdete tu: https://komorahomeopatov.sk/vyhladaj-homeopata/
@milaja a vy máte na ňu telefonický kontakt? Ja ho zháňam už neviem koľko :( môžete mi ho poslať pls.
@zuzkalujza telefon asi nie, tam len treba prísť, písava to aj na FB...
@milaja je to presne za Lidlom, to sa dá nájsť, Vrbove je malé
uz jej netreba volat utorok a stvrtok od 11 do 14:30
@zuzkalujza
@milaja ďakujem, to aby som si zobrala dovolenku 🙂
@zuzkalujza alebo lekára, mať potvrdenku a potom vybehnuť k nej, ale nečakajte zazraky
@arasidka11 nečakám zázrak, no mám s bylinkármi veľmi dobré skúsenosti. Chodila so v TT pani Sprušanskej, len tá pred časom zomrela.
@zuzkalujza ved hej, a čo chceš riešiť?
Dobry den.pomaha pani Anka -bylinkarka,aj ked je neplodny partner?

@zlatica9 dobry den, ja mam tiez negativu skusenost bohuzial. nechcela som sem pisat, aby som nikoho neurazila, ale dlho som premyslala, ci nema niekto tiez negativnu skusenot. Ja som dopadla "trochu" horsie ako vy. Pani Anka mi odporucila zabaly, vitaminy a bodom urazu bolo pitie caju Vilcacora (macaci pazur). Na stitku v popise o caji pisali, ze ho nemaju pit tehotne zeny ani zeny snaziace sa otehotniet, ale ja som pani Anke doverovala, tak som ho zacala poctivo pit a na moje nemile prekvapenie sa mi rozhadzal cely menstruacny cyklus, plus po mesiaci uzivania sa mi prvy krat asi od vtedy ako si tieto veci sledujem nedostavila ovulacia. Ta som si o caji zacala viac studovat a pise sa, ze dokonca sposobuje neplodnost. Bola som velmi nahnevana ako mi taka renomovana bylinkarka mohla odporucit pit takyto caj. Nastastie po jeho vysadeni sa mi cyklus vratil do normalu, ale bola som hlboko sklamana. No pokial niekomu pomohla neberiem to, ale za mna velmi negativna skusenost. Tak len tolko, ze ste nebola sama. Prajem vela stastia k vytuzenemu babatku 🙂