icon

Býva na krabici zo sexshopu napísané priamo sexshop?

horvath99
3. feb 2022

Ahojte chcem sa spýtať keď prídu vám veci zo sex shopu je napísané na krabici sex shop alebo tam nie je napísané nič, lebo deti budu doma a ja s manželom budem v robote tak nechcem aby to videli

nika3136
3. feb 2022

@horvath99
Vacsinou to pride ako od nejakej firmy, nemaju tam ziaden polep na paske alebo co 😃 snazia sa o diskretnost

lenka1921
3. feb 2022

Podľa mňa to aj tak otvoria 😀💁🏻‍♀️.

gladys_07
3. feb 2022

Nebude, neboj 😉

miskafilipkovab
3. feb 2022

@gladys_07 odpadla som 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

silviaa
3. feb 2022

@gladys_07 🤣🤣🤣

belllinka
3. feb 2022

@horvath99 to je vtip? Tak si to nedavaj doniest domov ale do zasielkovne, do roboty alebo na postu

edien
3. feb 2022

@horvath99 nikdy tam nieje logo eshopu,je to diskrétne zabalené pochopiteľne😊

naty_10
4. feb 2022

@horvath99 ahoj,nemusíš sa ničoho báť, to nieje hanba ani nič podobné,každý ma rád to “svoje” preto existujú také obchody,z vlastnej skúsenosti ti viem povedať že je to všetko diskrétne,je to pekne v bežnej nenápadnej krabici ako aj iný balík a na vrchu je napísané HealthCare (alebo teda na mojom bolo,neviem z kade budeš objednávať).Smelo do toho! 🙂

januska20
4. feb 2022

@horvath99 nedávno som objednávala a na ich stránke bolo ako prvé napísané,že to posielajú diskrétne. Žiadny sexshop ani nič podobné tam nebolo.
Bolo tam,že mi to odosiela pán XY..

slovakboy
4. feb 2022
slovakboy
4. feb 2022

@horvath99 neboj ja keď som objednával všetko bolo akoby od kamaráta a priniesla mi to poštárka s ktorou sa poznáme až do domu.

liljana
4. feb 2022

@gladys_07
Aspon budeme mat prehlad, kto na mk dostava take baliky.

sticker
kiki68
4. feb 2022

@horvath99 urcite nie, prave nic tam nebyva, pripadne nieco neurcite.

zuzi56
4. feb 2022

@gladys_07 je to diskrétne zabalené 🤣🤣🤣

horvath99
autor
Autor odpoveď zmazal