Bývanie s mamou
Ahojte, poprosim vas poradte mi neviem ci len ja som taka alebo sme tu viacere...s priatel si kupujeme domcek...a cakame babo....mesacne budeme v pohode vychadzay s peniazmi...no ale pristel chce aby sme sa mali lepsie a preto navrhol aby sme do domu zobrali aj moju mamu aby mam financne pomahala ona byva v podnajme..nemala som s nou posledne roky vobec dobry vztah mozno posledne dve mesiace sa to ustalilo...no ja som toho nazoru ze chcem aby sme tam sli bez nez uz len z toho dovodu ze sukromie..aj chcem tam mat rodinku svoju...ja priatel a babo..naky mate nazor nato vy??
@karinbirosova2 Ja som viac menej sama na dve malé deti, bez opatrovateľky a rodiny, a dá sa to.mat pod 1 strechou príbuzenstvo, asi sa už zbláznim 🤣
@karinbirosova2 mňa by vykotilo mať mamu alebo svokru u mňa doma. do výchovy aby sa starala... do domácnosti... tak to vôbec 😄 dobre vám bude samým, partner nech nevymýšľa!

Hehe dobree :D noo dohodli sme sa ze urcite to zvladneme niesme jeidny ktory boli v takej situacii a zvladli to zvladneme ti ah my a ako pisete moze chodit na navstevy 🙂