Čas zastav sa, zastavte čas
Fotka batolata s oznámením veku a pod fotkou čas zastav sa, zastavte čas a modliace ruky 🙏
Ako chápem, že čas letí a čas nezastavíš, že deti rýchlo rastú. Ale zastaviť čas? Načo tieto výkriky na ploche? Ženy nechcú, aby im deti rástli? Aby zostali stále malé? Ak by sa ten čas zastavil a dieťa zostalo malé a nevyrástlo, uvedomujú si matky, čo za výkriky sem na stenu dávajú? Mňa až zamrazí keď niečo takéto vidím.
Koniec hlásenia.
A tento výkrik na ploche? 🤦🏻♀️
.... a prečo si toto hlásenie nenapísala priamo pod fotku dotyčnej mamičky, ale považovala si za dôležité o tom založiť anonymnú diskusiu? To je zase taký môj výkrik 😉
Ja neviem, mne to nepride ako nejaka drama, je to sice take pateticke, ale aj kamoska teraz "place", ze "ako rychlo maly rastie", proste cas sa da zastavit, ked sa prestaneme nahanat a uzijeme si kazdy moment dopriaty s nasimi detmi. Jedna mamina, tusim je aj na konikovi, foti svadby a deti a ma taky nazov webstranky ze Počkaj, chvíľka. Podla mna je to trefnejsie ako Zastavme čas
Ak ťa mrazí z obavy aby náhodou podobnými citátmi neovplyvnili fyzikálne zákony tak ťa možem ukludniť, nestane sa to.
@basska_b presne takto to vnímam ako píšeš.
Tak dieťa vyrastie a odíde neskôr z domu. Je to len taká poetická prosba, že aby toto krásne obdobie trvalo čo najdlhšie. Naša Emka tie hovorí, že ja nechcem byť veľká.
Nemusíš rozumieť všetkemu🙂tak si to užívaju je tá chvila, obdobie pekne a chcú si ho vychutnať.Kazda žena či sa rozprávam so 40,60 r spomína v dobrom aké to bolo, keď boli deti male
@luccija ale veď ja rozumiem pointe, veď píšem, že čas rýchlo letí. Píšem o nešťastne zvolenej forme "zastav čas", veď to je blbosť. Spomínanie na malé deti je niečo iné ako myslím ja.
Ale o je len taká fráza, každá je rada že dieťa je zdravé prosperuje. Zastav čas to myslia len že deti tak rýchlo rastú, obdobie bábätka je krátke a rýchle. Samozrejme že nechcú aby navždy bolo batoľaťom. Treba to riešiť pod fotkou ale tam si odvahu nemala tak sem to dáš ako anonym…
Podla mna je zas blbost sa nad tym takto zamyslat😅
Ked ma clovek stastne obdobie, tak by najradsej skratka zastavil cas, aby to obdobie nikdy neskoncilo...nic ine za tym nevidim. Podla mna uplne jasne a pochopitelne.
A keď je ženská na dovolenke a napíše ako jej je pri mori dobre a najradšej by zastavila čas, aj vtedy ta mrazí? 😀
@kayyaa presne, ja to často používam a dokonca aj keď majú moje deti takmer 2 roky a 5 rokov, stále a denne vravím (či už sama v sebe alebo aj verejne), "prosím, nech táto chvíľa trvá večne". Lebo si zijem svoj život podľa predstáv a namiesto toho, že b som stále chcela niečo iné si len užívam naplno to, čo mám, lebo mám všetko, čo som kedy chcela🙏💫a tie moje dve detičky sú tak úžasné a tak mi je s nimi super, že by som najradšej zastavila čas a navždy si to vychutnávala☺️That is all..To už čo je, abs sa človek nemohol ani tešiť zo života..Kiež by bolo viac podobne zmýšľajúcich ľudí, čo by mali takú radosť zo života a z prítomného okamihu🙏Hneď by bol svet krajší pre nás všetkých..Zaťažovať si hlavu a myslenie tým, čo kto kde postol, povedal, uverejnil a čo si kto myslí..to ako vážne? 🫣
A ja sa zase teším, kedy vyrastú a pôjdu svojou cestou..
@januska20 super, takze aspon jedna co nechce zastavovat cas👍👍
Ja sa tiež niekedy dobre zabávam čo všetko je na tej ploche.Ale vždy radšej pomlčim😀
@liusa82 ved aj ja najcastejsie mlcim, ale dnes mi nedalo. Nabuduce uz budem mlcat, nech si zeny zastavuju casy na ploche aj nadalej🤔
Len by ma zaujimalo ake reakcie pod statusmi ocakavaju na tieto pateticke vylevy.
A ty co ocakavas pod tymto tvojim vylevom ? 😀
@januska20 som rada, že nie som sama. 🤪
Priznám sa bez mučenia, že aj mňa tieto frázy "irituju". Najmä pre to, že existuje naozaj choroba, kedy dieťa prestane rásť. Blbé na tom je, že jedna rodina, kde ich dieťa touto chorobou trpelo si toto tiež kedysi želali.
Tebe drbe kks…
@sasitimi17 vyjadruj sa slusne
@neznamaznama presne toto mi napadne ked toto citam. Nie tie pateticke "zastavte niekto cas" ale napadne mi prave doslovne zelanie o zastavenie casu aby akoze dieta nevyrastlo, lebo mamicka si chce batola viac uzit. Niekedy tie vyslovene/napisane zelania sa plnia. Inokedy kedy chceme my, ale plnia sa.
Mne sa tiez ta veta a este s tym emoji zda uplne od veci.