icon

Chcem byť šéf

romo666
6. nov 2018

Ahojte, neviete mi poradiť kto je viac ako Pán vesmíru?

Strana
z2
kosicanka1
Autor odpoveď zmazal
sashabb
8. nov 2018

Konečne normálna diskusia 😅 aj ja chcem byť šéf 🙏

wieruska1
8. nov 2018

Najviac je mamicka pana vesmiru, lebo nezabudajte, co povie mamicka, to je svate.

janinque
8. nov 2018

@romo666 Šéf Veľkého tresku? :D

danajahotkova
8. nov 2018

Jaká téma - no mám dosť. Ale tak povedzme si každý by sme chceli byť aspoň na chvíľku šéfom, no nie? Aspoň na deň mať pocit, že sme najviac 😀

romo666
autor
8. nov 2018

@rusalinka tak som to aj pôvodne plánoval, ale zatiaľ ma nemal kto vypýtať u manželky, neviem či ma na tú večeru pustí

romo666
autor
8. nov 2018

@dominika6 keď tak nad tým rozmýšľam asi to nebol až taký dobrý nápad s tým ženením, pán sveta predsa nemôže byť pod papučou

rusalinka
9. nov 2018

@romo666 zober aj ženu, ak máš, tak aj deti, buchni sa po vačku! Jej vysvetli, aké bude to druhé manželstvo výhodné a čo ty vieš... možno aj navarí a bude večera u vás...

naty_s
9. nov 2018

@romo666 viac ako Pan vesmiru je uz len "Pan vesmiru a pridruzenych galaxii" 😎

willino1
9. nov 2018

@romo666 skús "Pán BOH" ... 🙂 to je šéf aj vesmíru ... 🙂

romo666
autor
24. jan 2020

Ahojte, trochu som sa odmlčal ale zo svojej snahy som vôbec nepoľavil. S Bajou sme sa dostali do štádia, že keď sa naučím stáť na hlave a kývať ušami, dá mi šancu. Neviete mi poradiť ako na to? Google nič nenašiel, tak keby sa tu našiel nejaký odborník na cvičnie veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem za každú radu, cítim, že sa konečne blížim k cieľu.

h2
24. jan 2020

@romo666 Ale Ty nie si druhý. Možno druhý od konca. 😉
Ako vidím, liečbu si neskúšal. Chyba!

rusalinka
24. jan 2020

@romo666 zle si hľadal, aha, tu to už riešili 😀

katus226
24. jan 2020

@romo666 kto je viac? No predsa Pan jaskyne... http://doupe.webz.cz/dracak/PJ.htm

romo666
autor
25. jan 2020

@rusalinka no jo, len tam sa prioritne venujú inému problému. Aj tak neviem či to má zmysel, dnes na mňa celý deň žmurkala a potom odišla bez rozlúčenia 😔 Ale zas vravela, že ženy nemajú radi chlapov, ktorí si neveria, takže ja to dám 💪 A okrem toho mi poradila, že si mám ísť po radu sem, takže chcela aby som uspel. Aj keď naposledy to tu nedopadlo úplne najlepšie, som zmätený 😢

Strana
z2