Chcem byť šéf
Ahojte, neviete mi poradiť kto je viac ako Pán vesmíru?
A kde chces sefovat? :D jedina obyvatelna a dostupna planeta je zatial tam kde si:D teda sme vsetci:D
S druhou otazkou ti nepomozem obrat sa na t cislo 112 mozno ti poradia ak to myslis vazne popripadne ta nasmeruju. Ved sme ludia
Ide o to, že Baja ma vždy tromfne. Keď som bol top manažér, ona bola generálny riaditeľ, potom som bol prezident zemegule a ona sa stala pánom vesmíru. A teraz potrebujem vymyslieť niečo aby som sa aspoň na chvíľu stal vládcom a jej šéfom, kým niečo nevymyslí. Google ani sci-fi fóra nepomohli, tak sa obraciam na vás. Pomôžte mi aspoň na chvíľu nebyť druhý.
Myslim, ze ked vyhladas odbornu pomoc tak tam Ti budu vediet poradit....tam maju najlepsie skusenosti .....prevazna cast hospitalizovanych by chceli byt riaditelom, sefom, kozmonautom, prezidentom atd.😉
@silvester3 nemôžem predsa prísť za svojim nadriadeným a spýtať sa ho ako sa dostať na jeho miesto a stať sa jeho šéfom. A aj keby to takto fungovalo, to by som asi nedal, ja nie som moc asertívny :(
@romo666 Zeny ti tu uz dali zopar dobrych rad ja sa v tomto moc nevyznam tak poprosim uz ma neoznacuj.Pekny vecer

🤣🤣🤣🤣🤣 Zmen matros