Chcem byť šéf
Ahojte, neviete mi poradiť kto je viac ako Pán vesmíru?
Najviac je mamicka pana vesmiru, lebo nezabudajte, co povie mamicka, to je svate.
Jaká téma - no mám dosť. Ale tak povedzme si každý by sme chceli byť aspoň na chvíľku šéfom, no nie? Aspoň na deň mať pocit, že sme najviac 😀
Ahojte, trochu som sa odmlčal ale zo svojej snahy som vôbec nepoľavil. S Bajou sme sa dostali do štádia, že keď sa naučím stáť na hlave a kývať ušami, dá mi šancu. Neviete mi poradiť ako na to? Google nič nenašiel, tak keby sa tu našiel nejaký odborník na cvičnie veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem za každú radu, cítim, že sa konečne blížim k cieľu.
@romo666 kto je viac? No predsa Pan jaskyne... http://doupe.webz.cz/dracak/PJ.htm
@rusalinka no jo, len tam sa prioritne venujú inému problému. Aj tak neviem či to má zmysel, dnes na mňa celý deň žmurkala a potom odišla bez rozlúčenia 😔 Ale zas vravela, že ženy nemajú radi chlapov, ktorí si neveria, takže ja to dám 💪 A okrem toho mi poradila, že si mám ísť po radu sem, takže chcela aby som uspel. Aj keď naposledy to tu nedopadlo úplne najlepšie, som zmätený 😢