Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@ivka12 no to by si mala mat mrchu 😀 😀 😀 zeby tehula??
@petuska123 je to trochu zlozitejsie. ja som nikdy pravidelnu nemala, len s HAK. a tento rok vo februari som prestala kojit a odvtedy som mala mrchu takto: 26 DC, 49 DC a 35 DC 😖 tak kto sa v tom ma vyznat? vraj sa to po porode upravi - ha ha, ja musim byt furt vynimka, co potvrdzuje pravidlo 🙄
@ivka12 sprav test 😀
@veronnie aha 😒
@petuska123 urcite nie.....som si naposledy povedala ze az po minimalne tyzdni meskania ani to nie,lebo som sa naposledy sklamala,lebo uz som fakt myslela ze som a potom na druhy den bum....taka silna mrcha ze v zivote som nemala taku...normalne som odisla domov z roboty....
sa mi zda, ze sa blizi obdobie testovania 😀
babulky, ja som vyhrabala zo skrine velkonocne vajicka plnene likermi 😝 no nebicko v papuli 😀
tak ja sladke vobec nemusim....kolegyne vzdy ako keby povinne po obede horalky, kolaciky a bars co najdu v supliku.... 😒 a ja by som najradsej maso,masom zajedala 😀
ahojte konečne som tu na 2hodky mi vypadol net 😲 a ako to dopadlo s tou súkromnou témou? 😉 čo chutného rozoberate?
to ste toho ale popísali 6strán 😨 😨 😨
inac kam zmizla laila???som sledovala ako to je s nou a dnes nijake nove info.....
lalia ma asi snazilkovske volno 🙂 ,,,ved ona sa ozve
@miranda21 ano snazime sa uz 2 mesiace,ale zatial nic..ina moje sklamanie ked tyzden meskala marcha a potom sa s radosotu "vrkla" na mna.....tak som zvedava teraz....uz to je 28DC...pocitam s tym ze ja mam 30dnovy cyklus....tak uvidime.....urcite si nic nepripustam,lebo nechcem byt zas sklamana :o( a ani test nemienim robit.....

@veronnie
musela som to zvladnut,,,nemam inu moznost,,,,aj ked zabudnut nezabudnem