icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

janirea
23. jún 2010

@veronnie
musela som to zvladnut,,,nemam inu moznost,,,,aj ked zabudnut nezabudnem

ivka12
23. jún 2010

@marikac dakujem :o) tak potom som 28 DC....hmmm dobre vediet ...to by som aj mala mat mrchu nie? ale kedze pocitam tych 30 dni ze to tak mam pravidlene...tak este 2 dni....... ale teraz musim utekat na wcko bo pijem vela vody od nudy :o))

petuska123
23. jún 2010

@ivka12 no to by si mala mat mrchu 😀 😀 😀 zeby tehula??

veronnie
23. jún 2010

@petuska123 je to trochu zlozitejsie. ja som nikdy pravidelnu nemala, len s HAK. a tento rok vo februari som prestala kojit a odvtedy som mala mrchu takto: 26 DC, 49 DC a 35 DC 😖 tak kto sa v tom ma vyznat? vraj sa to po porode upravi - ha ha, ja musim byt furt vynimka, co potvrdzuje pravidlo 🙄

petuska123
23. jún 2010

@ivka12 sprav test 😀

petuska123
23. jún 2010

@veronnie aha 😒

veronnie
23. jún 2010

@janirea su veci, na ktore sa nezabuda 😢

marikac
23. jún 2010

@veronnie 😀

ivka12
23. jún 2010

@petuska123 urcite nie.....som si naposledy povedala ze az po minimalne tyzdni meskania ani to nie,lebo som sa naposledy sklamala,lebo uz som fakt myslela ze som a potom na druhy den bum....taka silna mrcha ze v zivote som nemala taku...normalne som odisla domov z roboty....

veronnie
23. jún 2010

@marikac to ta pobavil moj cyklus? 😀 nuz, ja uz to neriesim - poriesime po druhom baby, ked sa nic nezmeni 😀

janirea
23. jún 2010

sa mi zda, ze sa blizi obdobie testovania 😀

veronnie
23. jún 2010

babulky, ja som vyhrabala zo skrine velkonocne vajicka plnene likermi 😝 no nebicko v papuli 😀

mirka251
autor
23. jún 2010

@veronnie mnaam 😝

janirea
23. jún 2010

@veronnie
ty pokušiteľ 😀 ,,,,,ja som v robote, nic dobre pod zub uz tu nenajdem,,,,zeby som si zbehla do obchodu ? 😀

ivka12
23. jún 2010

@veronnie nerob chutky lebo cely den odolavam tomu nasmu automatu na sladkosti v robote :o(.....asi zavriem oci ked pojdem domov okolo neho :o)

marikac
23. jún 2010

@veronnie nie mna pobavilo to,ze furt musis byt vynimka...napadne sa tieto slova hodia aj mne

marikac
23. jún 2010

tak ja sladke vobec nemusim....kolegyne vzdy ako keby povinne po obede horalky, kolaciky a bars co najdu v supliku.... 😒 a ja by som najradsej maso,masom zajedala 😀

janirea
23. jún 2010

@ivka12
fiha,,,nemate tam volne miesto v praci?,,,,,u nas je len kavomat,,,,sefstvo dba na nasu líniu 😀 😀

miranda21
23. jún 2010

ahojte konečne som tu na 2hodky mi vypadol net 😲 a ako to dopadlo s tou súkromnou témou? 😉 čo chutného rozoberate?

miranda21
23. jún 2010

to ste toho ale popísali 6strán 😨 😨 😨

ivka12
23. jún 2010

@janirea :o) nieco by s naslo,ale mozem odporucit firmu na tie autamty vasmu sefstvu :o))) ja inac odkedy mi mandle vybrali mam take cudne chute v ustach :o( a najhorsie je to pos sladkom,taka horka...cize ked nemusim nejem....uz len fakt ked neviem co zo sebou.....

ivka12
23. jún 2010

@miranda21 no ano je toho vela...aj preto som sa pridala k vam :o)) lebo som bola v temach kde bolo vymrete....tak ma to trochu odpudzovalo...ale tu sa nestacim divit :o)

ivka12
23. jún 2010

inac kam zmizla laila???som sledovala ako to je s nou a dnes nijake nove info.....

miranda21
23. jún 2010

@ivka12 ahoj ja tu často nestíham a to som tu každý den 😉 aj sa už snažíš? 😉

janirea
23. jún 2010

lalia ma asi snazilkovske volno 🙂 ,,,ved ona sa ozve

ivka12
23. jún 2010

@miranda21 ano snazime sa uz 2 mesiace,ale zatial nic..ina moje sklamanie ked tyzden meskala marcha a potom sa s radosotu "vrkla" na mna.....tak som zvedava teraz....uz to je 28DC...pocitam s tym ze ja mam 30dnovy cyklus....tak uvidime.....urcite si nic nepripustam,lebo nechcem byt zas sklamana :o( a ani test nemienim robit.....

miranda21
23. jún 2010

@janirea ona išla s manželom volakde včera tušim spomínala 😉

janirea
23. jún 2010

@ivka12
ja si musim asi dat tie mandle vybrat 😅
ako som bola tehotna, tak som nemohla sladke ani vidiet,,,a teraz sa rano budim s tym, ze si spravim sladke ranajky ,,,,no hrozne 😠

ivka12
23. jún 2010

@janirea :o) tak dufam,ze aj ja budem mat dnes snazilkovy vecer,hoc neviem lebo muz dojde asi unaveny z prace :o(.....sice jemu staci zakrutit zadockom a uz sa vrhne na mna :o)))

miranda21
23. jún 2010

@ivka12 držim palce a dúfam že sa to podarí 😉