icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

janirea
24. jún 2010

@marikac
to ano, je to taky divny pocit
😅

marikac
24. jún 2010

@janirea ale az sa dockame bytu, to budeme behat nahi... 😀

marikac
24. jún 2010

@janirea co je s tou sukromnou temou? nic nove?

miranda21
24. jún 2010

ahojte babenky ako sa máte?dnes vobec nestíham 😒 ale teraz dúfam už s vami popíšem ?čo máme nového nechce sa mi čítať bo ste dosť zapísali 😉 šikulky 😉

janirea
24. jún 2010

@marikac
😀
pokial viem, tak nic nove,,,,mirke mala dat adminka vediet, ked sa to bude dat 😒

janirea
24. jún 2010

@miranda21
trochu sme chudli a delili stravu, trochu o svokrach,,,, @marikac bude v novom byte behat naha 😀 😀 ,,a co som zabudla este 😀 😀

miranda21
24. jún 2010

@janirea chudli super 😉 sa som od vinoc cvičila zumbu ale už vyše mesiaca sa mi volako nechce 😒 nahá sa tak teší na nový byt? 😀 😀 😀

ivka12
24. jún 2010

@janirea 😀 😀 no ano pekne si to zhrnula :o))))

janette33
24. jún 2010

Ahojte. Pridavam sa aj ja. Uz som to sice chcela vzdat a neda mi to. Vela neuspesnych IUI, potom neuspesne dva pokusy IVF-ICSI. Hrozna depka a zivot bez chuti. Tak mi drzte palce.

ivka12
24. jún 2010

@miranda21 a co to je vslastne ta zumba? ako sa ti pozdava? ja som chodila na aerobik,ale tiez uz teraz sa mi nechce a ani casu nie je vela....

ivka12
24. jún 2010

@janette33 tak vitaj a hlavne nemysli na to,lebo to je podla mna aj tymto ze to vsetky velmi chceme :o(....zacni si uzivat zivot a brat taky aky je....treba sa uvolnit a bude oki....viem ze sa mi to lahko pise...ale neviem inak to nevidim...

janirea
24. jún 2010

@miranda21 o tej zumbe som pocula,,,ale ja sa velmi az tak neľúbim s cvicením 😅 ,,,aj ked sem-tam doma trochu pocvicim,,,,ale leniva som uz teraz ,,,,,,este som naposledy chodila na kalanetiku, ale to mi zrusili 🙄

miranda21
24. jún 2010

@ivka12 zumba je tanečný aerobik 😉 mna to velmi bavilo 😉 mokré som mala aj nohavičky 😉 😀
@janette33 vitaj je smutné čo si už zažila a neúspešne ☹ jasne že ti držíme palce 😉

janette33
24. jún 2010

Ano, uz pomaly startujem. Ide to pomaly ale nevzdavam sa. To pocasie mi k tomu tiez vela neprida. Ale dnes svieti slniecko, tesim sa.

miranda21
24. jún 2010

@janirea moja už aj ja som lenivá a keby si vedela ako 😀

ivka12
24. jún 2010

@janette33 no to pocasie....u nas bolo rano super,ze slnko a vsetko a teraz sa zas zatiahlo :o( no ale co narobime....

janirea
24. jún 2010

@janette33
ahoj, drzim palce

miranda21
24. jún 2010

@ivka12 aj to pripisujem počasiu 😉

janette33
24. jún 2010

dakujem. vsetky si drzme palceky.

janirea
24. jún 2010

baby a poculi ste o tej ihličkovej metode-akupunkturnej na chudnutie?
ihlicky nosite 6 tyzdnov v usnych lalokoch ,,,,,,,,,,teraz som si na to spomenula

ivka12
24. jún 2010

@janirea tusim to mala jedna znama,ale nevidim na nej zeby schudla :o)

miranda21
24. jún 2010

@janirea to som nepočula 😨 ale neviem či by som sa nato dala 😖

lalia21
24. jún 2010

@miyya ahoj micka 😀 veru ani ja z toho nemam dobry pocit preto som si aj fotku dala preč ale chodia sem špehuni a už len nazieraju čo je noveho a čo by mohli klebetiť 😠 veru partia je tu uuužasnaaa 😉 😉 aj ja by som bola za keby sme sa neskôr dali do sukromnej temy 😉
babulky včera som bola cely den z mužikom večer sme popili trolinku červeneho vinka a ta mrcha je už taka aka ma byť 😖

janette33
24. jún 2010

ano ja som pocula. aj moja mamina to mala, pomohlo jej to. ale samozrejme sa musi drzat strava. citam ze chudnutie je vasa tema. mate s tym problem? ja som od svadby pribrala (po 5tich rokoch) skoro 20 kg. je mi z toho do placu, a po dvoch davkach hormonov na IVF s tym neviem pohnut dole.

miranda21
24. jún 2010

@lalia21 ahoj to je super že ste mali taký romantikuš večer 😉 len keby mrchy nebolo 😒
@janette33 jaj tie hormony to hrozné 😒

janirea
24. jún 2010

ja som mala tie ihlicky pred svadbou,,,netvrdim, ze nepomohlo,,,,ale casom sa kilecka naspat prilepili,,,,len tam sa fakt dost strava eliminovala

janirea
24. jún 2010

@lalia21
ahoj,,,sa ti muselo dost ščikútať,,,sme ta tu spominali 🙂

lalia21
24. jún 2010

@miranda21 jaj ani mi nehovor-že keby mrchy nebolo...tak som si včera večer na tu mrchu zanadavala 😀 😀 keby mrchy nebolo-bolo by to dokonale na 1000% 😀 😀 😀

lalia21
24. jún 2010

@janirea ahooj babulky ani som vas ešte nečitala-panebože ved 20 stran je 20 stran-no dufam že ste ma tu neohovarali 😀 😀 😀 uvidim ak budem mať čas-tak Vás dočítam-no sušia sa mi vlasy musim isť do TT do banky a spraviť nakup,mužik šiel kosiť na pozemok 😖
chvilu tu s vami pobudnem a musim isť-rozkazal si kuracie rezne 😠 😀

miranda21
24. jún 2010

@lalia21júúúúúúúúúúj nebyť mrchy už je isto zamiesené 😀 no za taký večer si zaslôži rezník 😀