Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ahojte babenky ako sa máte?dnes vobec nestíham 😒 ale teraz dúfam už s vami popíšem ?čo máme nového nechce sa mi čítať bo ste dosť zapísali 😉 šikulky 😉
Ahojte. Pridavam sa aj ja. Uz som to sice chcela vzdat a neda mi to. Vela neuspesnych IUI, potom neuspesne dva pokusy IVF-ICSI. Hrozna depka a zivot bez chuti. Tak mi drzte palce.
Ano, uz pomaly startujem. Ide to pomaly ale nevzdavam sa. To pocasie mi k tomu tiez vela neprida. Ale dnes svieti slniecko, tesim sa.
dakujem. vsetky si drzme palceky.
baby a poculi ste o tej ihličkovej metode-akupunkturnej na chudnutie?
ihlicky nosite 6 tyzdnov v usnych lalokoch ,,,,,,,,,,teraz som si na to spomenula
@miyya ahoj micka 😀 veru ani ja z toho nemam dobry pocit preto som si aj fotku dala preč ale chodia sem špehuni a už len nazieraju čo je noveho a čo by mohli klebetiť 😠 veru partia je tu uuužasnaaa 😉 😉 aj ja by som bola za keby sme sa neskôr dali do sukromnej temy 😉
babulky včera som bola cely den z mužikom večer sme popili trolinku červeneho vinka a ta mrcha je už taka aka ma byť 😖
ano ja som pocula. aj moja mamina to mala, pomohlo jej to. ale samozrejme sa musi drzat strava. citam ze chudnutie je vasa tema. mate s tym problem? ja som od svadby pribrala (po 5tich rokoch) skoro 20 kg. je mi z toho do placu, a po dvoch davkach hormonov na IVF s tym neviem pohnut dole.
ja som mala tie ihlicky pred svadbou,,,netvrdim, ze nepomohlo,,,,ale casom sa kilecka naspat prilepili,,,,len tam sa fakt dost strava eliminovala
@janirea ahooj babulky ani som vas ešte nečitala-panebože ved 20 stran je 20 stran-no dufam že ste ma tu neohovarali 😀 😀 😀 uvidim ak budem mať čas-tak Vás dočítam-no sušia sa mi vlasy musim isť do TT do banky a spraviť nakup,mužik šiel kosiť na pozemok 😖
chvilu tu s vami pobudnem a musim isť-rozkazal si kuracie rezne 😠 😀

@marikac
to ano, je to taky divny pocit
😅