icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

ivka12
24. jún 2010

@janette33 no ja som rok po svadbe a od minuleho maja sa na mna nalepili 7 kg.....ale viem preco to bolo...lebo moj muz stale vecrr daco schrustne a ja snim som chrustala :o(....potom v robote keksik,cokoladka,sedava praca....tak islo jedno z druhym....a teraz ked som vsetko obmedzila a zmenila stravu tak to ide.....cvicenie pomohlo len na spevneneie tela....nejako extra som z toho nechudla....

ivka12
24. jún 2010

@lalia21 tak uz nech mrcha skonci a hor sa na to.....ja tiez ocakavam teraz mrchu...mam 29 DC....tak snad....ale raddsej sa netesim....

lalia21
24. jún 2010

@miranda21 noo za taky večer len pol reznika 😀 😀 nebolo to se všim všudy 😀 😀 😀 sprosta mrcha 😠 😠 😠 najprv si dava načas a potom sa dotrepe kedy nemusi 😠 😠 😠 😀 😀

lalia21
24. jún 2010

@ivka12 auž snažilkujete?no ak ano-mrcha isto nepríde 😉

lalia21
24. jún 2010

@marikac,si tu??? 😕

lalia21
24. jún 2010

No idem žabky sa obliecť-ešte beham v župane 😅 😅 😅 jaj nechce sa mi isť do TT-zasa bude premavka 😠

marikac
24. jún 2010

a som spat z obeda, dala som si len polievku,to mi musi stacit!

miranda21
24. jún 2010

@lalia21 to je zákon schválnosti 😠

ivka12
24. jún 2010

@lalia21 ano snazilkujeme a bodaj by si mala pravdu ze nepride :o).....

ivka12
24. jún 2010

tak co babenky,kde ste zmizli? poobednajsia siesta? jooooj akoby som si teraz lahla,fnuk fnuk.....este 2 hodky a padam domov

aalinka
24. jún 2010

je tu niekto?

ivka12
24. jún 2010

@aalinka ja som 😎

aalinka
24. jún 2010

obed dovareny, mala spinka a ja mam fajront 😝

ivka12
24. jún 2010

@aalinka parada....:o) asi najlepsie ked zaspi nie? apson mas volno pre seba....tak ja sedim v praci....este 2 hodky a mozem ist varit aj ja :o)

aalinka
24. jún 2010

@ivka12 to hej, vtedy mam aspon chvilu cas vylozit si nohy a nic nerobit

ja uz mavam obcas stavy, zeby som sa chcela vratit do prace, utiect z toho dennodeneho kolotoca okolo drobca, ale zas na druhej strany by mi bolo luto nevidiet ju ako sa uci nove veci, to je take zlate ked pride stale s niecim novym 🙂

ivka12
24. jún 2010

@aalinka ved toto....na jednej strane stereotyp a na druhej vidiet dieta ako rastie.... ja mam tiez s tymto dilemu,lebo moj muz povedal,ze po pol roku pojde on na matersku :o)...ale pre mna to je priskoro.....budem rozmyslat az ked bude mat babo rok a pol..... aj tak to je este malo podla.....

aalinka
24. jún 2010

@ivka12 ved to ze nemozme mat vsetko aj pracu aj byt co najdlhsie s dietatom ☹ , alebo potom mat pracu, kde moze byt aj babo, len kde taku najst 😒

zuzanka7834
24. jún 2010

Pridavam sa ku skupine! Baby drzme si palce🙂

ivka12
24. jún 2010

@aalinka no...musim povedat ze u nas vo firme sa rysuije ze bude skolka v budove....to by bolo skveleeeee....len neprezradim aka to je firm a:o) lebo neviem kto tu vsetko cita.....

ivka12
24. jún 2010

@zuzanka7834 aj na nohach 😀 ked uz tak poriadne.....

aalinka
24. jún 2010

@zuzanka7834 vsetkych 20 😀

aalinka
24. jún 2010

@ivka12 @ivka12 sa mi mari, ze ty najblizsie necakas mrchu, budes aj testovat? ja si na tu svoju este dost dni nepockam, stale som si hovorila, ze uz nekupim test, ale ked mna to strasne laka, hlavne ked meska, no som veeelmi nedockava

aalinka
24. jún 2010

@ivka12 s tou skolkou to je ina parada, to by som si vedela predstavit, ja robi a dieta nedaleko mna 🙂

ivka12
24. jún 2010

@aalinka ano ano,ja mam dnes 29DC....vidis uz som na to nejako zabudla :o) dobre ze si pripomenula....som si povedala pred mesiacom ze nebudem testovat,lebo budem iba zbytocne sklamana....mozno tak po dvohc tyzdnoch meskania :o)...ked u mna to je tak ze ked mi meska mrcha tak uz aj tehotenske priznaky citim :o)))...ale potom sa ukaze ze to bol len PMS :o(....tak nechcem zas stresovat.....ale pred tym som asi kazdy druhy den robila...testy uz sa mi aj snivalo ze som v tom a rano sa zobudim utekam na wcko...a....nic :o(

ivka12
24. jún 2010

@aalinka ano to by bolo supis,no ale uvidime co cas prinesie....

aalinka
24. jún 2010

@ivka12 ze po dvoch tyzdnoch meskania 😀 😀 , ved tu umrieme zvedavostou

aalinka
24. jún 2010

@ivka12 ak budes co urcite budes musis nam rozsievat tehu virusiky, aby na nas vsetkych poskakali

ivka12
24. jún 2010

@aalinka ak budem velmi rada,len mi nedavaj velmi nadej lebo co ja viem ci nepride zajtra ta mrcha....a naposledy tyzdenmeskala a potom dosla...tak nebudeem testovat :o))) a bduete to musiet so mnou vydrzat :o)))

aalinka
24. jún 2010

drobec vyspaty, tak idem, caka ma pecenie kolacikov na piesku 😉

ivka12
24. jún 2010

@aalinka tak vela stastia :o) a prijemnych zazitkov 😵