Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
No idem žabky sa obliecť-ešte beham v župane 😅 😅 😅 jaj nechce sa mi isť do TT-zasa bude premavka 😠
a som spat z obeda, dala som si len polievku,to mi musi stacit!
tak co babenky,kde ste zmizli? poobednajsia siesta? jooooj akoby som si teraz lahla,fnuk fnuk.....este 2 hodky a padam domov
je tu niekto?
obed dovareny, mala spinka a ja mam fajront 😝
@ivka12 to hej, vtedy mam aspon chvilu cas vylozit si nohy a nic nerobit
ja uz mavam obcas stavy, zeby som sa chcela vratit do prace, utiect z toho dennodeneho kolotoca okolo drobca, ale zas na druhej strany by mi bolo luto nevidiet ju ako sa uci nove veci, to je take zlate ked pride stale s niecim novym 🙂
@aalinka ved toto....na jednej strane stereotyp a na druhej vidiet dieta ako rastie.... ja mam tiez s tymto dilemu,lebo moj muz povedal,ze po pol roku pojde on na matersku :o)...ale pre mna to je priskoro.....budem rozmyslat az ked bude mat babo rok a pol..... aj tak to je este malo podla.....
Pridavam sa ku skupine! Baby drzme si palce🙂
@zuzanka7834 aj na nohach 😀 ked uz tak poriadne.....
@zuzanka7834 vsetkych 20 😀
@aalinka ano ano,ja mam dnes 29DC....vidis uz som na to nejako zabudla :o) dobre ze si pripomenula....som si povedala pred mesiacom ze nebudem testovat,lebo budem iba zbytocne sklamana....mozno tak po dvohc tyzdnoch meskania :o)...ked u mna to je tak ze ked mi meska mrcha tak uz aj tehotenske priznaky citim :o)))...ale potom sa ukaze ze to bol len PMS :o(....tak nechcem zas stresovat.....ale pred tym som asi kazdy druhy den robila...testy uz sa mi aj snivalo ze som v tom a rano sa zobudim utekam na wcko...a....nic :o(
drobec vyspaty, tak idem, caka ma pecenie kolacikov na piesku 😉

@janette33 no ja som rok po svadbe a od minuleho maja sa na mna nalepili 7 kg.....ale viem preco to bolo...lebo moj muz stale vecrr daco schrustne a ja snim som chrustala :o(....potom v robote keksik,cokoladka,sedava praca....tak islo jedno z druhym....a teraz ked som vsetko obmedzila a zmenila stravu tak to ide.....cvicenie pomohlo len na spevneneie tela....nejako extra som z toho nechudla....