Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@zuzuula babyplan, vitamín E a ešte gynex 🙂 ja už nie som smutná, ale psychický som na dne 😀 to sa neda povedať kašlem na to, pretože neviem čo je za obdobie, ale veľa kamarátok je tehotných okolo mňa a kam sa posadím alebo pozriem, tak tak len vidim tehotne baby alebo bábetka 🙂
@zuzuula, ja nehovorím, že je to zlá vec, len treba vedieť, kedy je zhruba ovu, aby si si ich nemusela robiť 20 dní v kuse. Najlepšie začať merať bazálnu teplotu jeden cyklus, podľa toho uvidíš, kedy mávaš zhruba ovu. Ak máš pravidelný 28-dňový cyklus, tak by mala byť okolo toho 13-15 dňa, ak nepravidelný, treba jeden mesiac skúsiť len merať a potom ten druhý vyskúšať tie ovu - testy zhruba v čase, kedy bola v prvom mesiaci ovu.
Bazálna teplota sa meria každý deň, hneď ráno, ako sa zobudíš, nevstávaj z postele. Mala by sa merať zhruba v rovnakom čase a mala by si predtým spať aspoň 3-4 hodiny. Treba merať rovnakým teplomerom každý deň. Ja merala doteraz obyčajným, ale na nete som si kúpila digitálny s dvoma desatinnými miestami. O stránku dopredu som dala lucinkaaa dve adresy, kde si to môže zaznačovať, jedna anglická, druhá nemecká. Dajú sa tam vytvoriť grafy a program ti podľa teplôt vyznačí ovu.
@zuzuula ahoj, no ja som toho môjho nahovorila na vitamín E, ale nie na dlho a na ten gynex ho tak isto nenahovorim 🙂 možno aj stači, že ja to beriem a nebudem jeho zbytočne dotoho tlačiť 🙂 no dneska akurat prišla MS, tak aspon viem dopredu na čom som a môžem začať s tými hormonálnymi tabletkami a začať poriadne snažilkovať hádam už aj z ovuláciou 🙂
@zuzuula Ďakujem zuzuula veľmi pekne 🙂 ja som tomu verila každý mesiac a stále nič 😀 aj ja tebe držím strašne palce a aby sme už nemuseli byť v diskusií snažilky, ale aby sme si už mohli vymienať tehotenske príznaky a tešiť sa z toho, že nam mala fazulka rastie v brušku 🙂
@zuzuula zabudla som ti odpovedať, ja beriem 2X 3 kvapky denne... tak mi to povedali, ale asi ich začnem brať 9 ako Ty 🙂
@lucinkaaa. , no tak vidíš, aspoňže došli, môžeš začať brať Clostil... 🙂
@betina1984 môžem sa do toho vrhnuť aspoň 😝
baby tak ja uz som asi tehotna, dnes som si rano robila test a boli tam 2 ciarky.... tolko som si poplakala, zajtra frcim na krv.... tak odporucam gynex.... lebo myslim ze mi velmi pomohol tak si lucinka davaj 9 kvapiek aj rano aj vecer a uvidis :D
drzim strasne palce nech sa presunieme do inej temy a piseme si ako nam je zle a puchnu nam nohy alebo tak :D
zuzuula - mooc moc ti gratulujem.teším sa spolu s tebou. inak čo to je ten gynex? Dakujem za odpved
ahojte kocky podte sa pridat ku nam do sukromnej skupiny 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/objednavame-si-bociana/
@zuzuula, no ahojky, gratulujem, držím palčeky zajtra. A ten gynex sa dá bez predpisu?
@zuzuula a ešte som chcela vedieť, na koľko ti vydrží tá fľaštička...
@betina1984 - dakujem, som taka stastna, gynex mi vydrzal 3 mesiace, a to som ho brala intenzivne 🙂
drzim palce
@zuzuula Gratulujeeeem ti z celeho srdiečka a teším sa s tebou a začnem ho aj ja pravidelne brať 🙂
@zuzuula a dá sa kúpiť aj v lekárni alebo len cez net?
@innka09 - dakujem a gynex su regeneracne kvapky, su z biliniek. kukni link
http://www.jasmin.sk/gynex.htm
@betina1984 ja som presla vsetky lekarne a nikde ho nemali tak som si ho objednala cez net, vyhodne mas ked sa zlozis s nejakou kamaratkou na postovne
@zuzuula, no lenže tu to žiadna nepozná a ani to nebude určite brať. A koľko vychádza poštovné?
@betina1984 mna vysiel aj s postovnym nejakych 25 euro
@zuzuula tak daj potom vedieť, ako dopadla krv, ale ked ti už testik ukázal // tak doktorka ti len potvrdi tu krásnu správu. Najhoršie je to čakanie, kým sa vysledky spracuvaju 🙂 už som to začala podstivo brať, tak uvidím či sa ten zázrak aj nam podarí 🙂
@zuzuula tak supeeer, gratulujem a prájem krásne tehotenstvo.. ešte by som sa neponáhlala s nakupovaním 🙂 budete mať predsa dosť ešte času na nakupovanie, počkaj tak do tretieho mesiaca 🙂
ahojte🙂 mozem medzi vas?🙂
ahoj Janka vitaj 🙂
@zuzuula, no tak to stráááááááááááááááááááááááášne gratulujem...

@betina1984 ja som si ich objednala 21 dnes ale este som ich nezaplatila tak to asi zrusim a skusim aj ja tu bazalnu teplotu, len neviem ci to budem vediet, ako sa to robi?