Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
tak už je tu 😀 😀
čo dobreho si nachystala mužikovi 😝 pochvál sa 😉
no lenze cez den sa nie vsetkym dari aj makat aj konikovat. 😀
@marianna28 noo niekomu sa darí-niekomu nie 😀 niekto stihne popritom aj posnažilkovať 😀 😀 čož dnes zatial nieje môj prípad 😀
to bola desiata na zajtra - pasteku medzi chleba...
Vecera uz bola - vcera varil on, tak sme dneska dojedali (ked vari drahy, mam pocit, ze buchla v kuchyni bomba, ale inak vzdy to nejak zvladne 😀
a kruuuuuci - sak hovorim - som si prepasla sance - sak ked sa snazime 8 mesiacov a jaj...
zeby este aj snazilkovat medzi konikom a pracou? 😀 😎
ja konikujem ako mi to moja malá dovoli 😉 ked je pekne ráno navarím a celý den sme vonku 😝 len na obed ked zaspí sa zastavím a tak 🙂 a potom večer ked zaspí 😔
@lalia21 ale inak my sme dneska uz snazilkovali 😲 o pol noci ma drahy zobudil, ze ci som hore a preco nespim este... 😲 😝
@marianna28 asi po tych našich mužikoch malo skačeme 😀 😀 ked sa nam ešte nezadarilo 😀 šťastny to ludia čo sa im na prvy šup zadarí 😲
boze moj - tak malo hodin a mne sa chce uz spat...
@lalia21 no moje prve tehu bol šok 😲 bo sme si dávali pozor a ja om tbl nechcelaani za svet 🤐 chceli sme rok počkat, ale už by som nemenila je to krása nase baby 😀
@marianna28 nam zostáva snažilkovat len v noci, aj to je niekedy problém že ju preliezame lebo je nasačkovana medzi nami 🙄
baby, prisiel drahy, a o skakani nehovorte, lebo ho znicim 😀 😀 😀
no ja sa chystam do sprchy už od pol 6tej-vždy ma zláka konik 😀 ale už budem musieť isť do sprchy a konikovať až zajtra..ešte ma čaka sprcha a manžel 😀 😀 😀
@marianna28 😀
@marianna28 no len sup sup 😀 aby sa vam zadarilo po tolkých meciacoch 😠
Tak vas dneska opustim (nieze by sommala zajacie umysly) a prajem vam dobru nocku - a drzte sa
a lali - budes, budes, budes!!!
miranda - ved to je krasne (mala to este nevnima)
Ahoj tak čítam si tu tie vaše príspevky a aj ja som sa rozhodla že si svami pokecám . My sme sa rozhodli že by sme strašne chceli mať aprílové dietatko lebo aj ja som aprílová a som byk tak si myslím že by mi bodlo mať aj baby Byčka tak mi držte palce nech sa to podarí.
@miranda21 suhlasim-je tu dobra partia-len už musim fakt do sprchy a čakať na mužíka 😀 jeho nesmiem zanedbavať-od konika neotehotniem 😀 😀 😀
zajtra sa tu dafam stretneme 😉
@marianna28 dakujem dakujem dakujem 😉 aj ty budeš!budeme spolu tehulkovať a radiť sa všetky snažilky čo sme tu 😀 😉
@griesok vítam ťa a držím palce v snažilkovaní 😉 😉
babulky idem ja 😉 krásny večer želám! a podla možnosti čo najplodnejší 😀 😀 😀
tak dievcata nemam silu vas docitat,pisete ako zerave 😀 😀 😀
To je sila,tak dnes zo strany 7 na 21,fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuha!!!!!! 😀
@lalia21 lalia, tak som pred chvilou aj ja testovala a nic. 😠 Tak netusim, ci fakt nic alebo ja zle ratam alebo test bol na prd alebo som si nejak verila. 😀 Ale tusim ma to aj kapanek sklamalo. Zubami nechtami sa branim sklznut do nejakych ocakavaciek, bojim sa, ze sa zamotam potom do sklamani. A potom sa just nedari. Ty si mala poslednu ms 17. teho si spominala, vsak? Myslite, ze som testovala priskoro, ked posledna ms bola u mna 21. ho?
ahoojte baby.. drzim vam vsetkym palceky nech sa vam podari a verim ze hej...my sme sa s piatelom dohodli ze od augusta sa aj my zacneme snažiilkovaať=D hehe... tak nech nám to všetkým vyjde a nech sme tie najstastnejsie zenuskyy=)
Teeda,to ste sa rozpisali.Tipovala som 20 stran,tak ste este tromfli. 😅 Jabadaba to bolo este asi priskoro.No idem,lebo ideme trenovat tiez. 😀 😀 😀
Dobré ranko 🙂 tak ja som už o piatej hore 😠 volako sa mi nechcelo spat 😕

@lalia21 no to určite 😉