icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
19. jún 2010

@miyya ako včera-stale mam pocity že mrcha je tu už už...s malou dušičkou chodim na zachod.... 😅
no mrcha ešte neprišla 😔

miyya
19. jún 2010

@lalia21 no to isté mám aj ja,len k tomu ten výtok

lalia21
19. jún 2010

@miyya 😔 tak obe musime čakať čo to vlastne znamena-či u teba ovulka alebo u mna tehu 😕

miyya
19. jún 2010

babule čo sú po kyrete to typujú na MS, vraj po kyrete chodí už od 3 týždna,tak je to hádam to. 🙂

lalia21
19. jún 2010

@miyya tak snad ano 😉
mna už otravuje to že za posledne 4 dni ma bolela každy den hlava-idem sa z toho zblazniť-včera som si dupla že ibalgin do seba nedam-tak som to vydržala a od poobedia ležala z notebookom 😀 😅 hlava ma bolieva ale už nie tak často ako posledne dni 😠 pripisujem to počasiu-už by sa mohlo konečne ustaliť 😠 😠 ale dnes prekvapujuco je krasne cely den 😕 ale asi si tera dam ibalgin-inak sa večer pri manželovi ani nepohnem a budem podraždena z hlavy 😅
každu chvilu chodim na malu a to som za cely den vypila len 1,5l 😠 niekedy vypijem aj 2l a na zachod tak často nechodim-neviem kde sa to vo mne bere-ved som dnes vyčurala viac ako som vypila 😀 😀 😀

miyya
19. jún 2010

@lalia21 daj si radšej paralen obyčajný.ten v tehu môžeš.vieš pre istotu,aby si potom ked náhodou si nemala stresy a pi vela vody

lalia21
19. jún 2010

@miyya paralen nemam doma ☹ no nič-ja to radšej vydržím a ked tak-zajtra zbehnem do tej lekarne a kupim aj tehu testy aj paralen 😉 tiež ma to napadlo že ak by som bola tehu-ten ibalgin neni dobry-preto som si nedala ani včera 😕 😔
pijem pijem-len vždy ked idem na zachod-tak mam malu dušičku...a dnes som tam teda každu pol hodku 😠 len čo si sadnem naspäť-už sa mi chce zasa 😠 🙄 ach,kde su tie časy ked som vonku vypila pol litra kofoli a nič to somnou nerobilo-neskôr som raz zbehla na wcko a hotovo 😀 😀

miyya
19. jún 2010

@lalia21 to je priznak tehu alebo zápalu močových ciest. tak radšej si ibalgin nedávaj a ráno bezkaj kupiť paralen a tehu testík.
ja si idem práve jeden šupnúť,nech nemyslím nato ako ma bolí brucho a uvidím zajtra a ked to bude bolieť,tak pošlem muža kúpiť ovu test

lalia21
19. jún 2010

@miyya už som mala zapal močovych ciest-davnejšie-ale to som vtedy tak čurala že som chodila často na zachod a vždy som len ucvrkla 😅 a vždy ked som docvrkla-tak som mala nutkanie no nešlo ale teraz normalne čuram-až dosť 😅 -akoby som prave vypila liter 😅 a to som pritom pila počas celeho dna-nie narazovo..
no hej ibalgin si nedam-a zajtra sa pokusim zbehnuť do TT 😉

miranda21
19. jún 2010

ahojte babule tak moje dieta zaspalo okamžite 😝 konečne sa unavila dnes sme mali poobede velmi slnečné počasie 😎
@miyya aj ja mam teraz ovulku a mám výtok a nesmierne ma bolel pravý vaječník 😖
@lalia21 ja som takto chodila na vecko ked som ostala tehu 😉 alebo teba aj niečo bolí?

lalia21
19. jún 2010

@miranda21 ahoooj 🙂 nebolí-len mam pocity že mrcha tu už už je..od včera mam stale pocit že mrcha sa ide spustiť..no často chodim na wcko-vyčuram viac než som vypila 😀 ked som mala zapal-tak to som len "cvrkala" a liezlo mi to na nervy lebo to bolo take zleee že som mala stale nutkanie a niča vtrdy ma aj bruško bolelo a teraz len ma dnes vpravo "potiahlo"podbruško-ked som ležala-trolinku zabolelo a hned prestalo-som sa zlakla že mrcha je tu.....ale teraz chodim čurať dosť a ked doručam-akoby som bola prazdna-v pohode..no do pol hodky som zas plna 😀 😠 a to lsom vypila len 1,5l 🙄
štve ma to preto-lebo vždy idem na wcko z malou dušičkou kvôli mrche 😔

miranda21
19. jún 2010

@lalia21 a predtým mesiac si ako dlho mala pocity ako pred mrchou že ju dostanes😒 ja ked som mala dostat mrchu tak den predtým som mala taký pocit a na další bola tu?a nie tolko kolko ty 😒 vyskúšaš zajtra test a možno budeš milo prekvapená 😀 (dufam že to pochopíš ako som to napísala) 😅 😅 😅

lalia21
19. jún 2010

@miranda21 neviem či som to pochopila 😅 noo naposledy bol cyklus 30dnovy a to som v ten den ked som ju dostala asi pol hodku predtym-ma začalo pobolievať brucho a došla mrcha..
a teraz (dnes 34dc) od včera mam pocity že mrcha sa blíži a stale nič..ja sa praveže pred mrchou akoby zavodnujem-že čuram malo....tak neviem...kiežby som bola milo prekvapena-no nič si nechcem nahovarať lebo by som sa potom z toho asi zblaznila 😖
pochopila som-či som to domotala? 😅 😀 😅

price
19. jún 2010

ahojte babule

@lalia21 zajtra držím palce pri robení testu, ja som presne mala také príznaky ako ty pri prvom tehotenstve

lalia21
19. jún 2010

@price dakujem-budem ho robiť z malou dušičkou 😔 hned si kupim viacero

price
19. jún 2010

@lalia21 myslím si že si tehotná, ak nie tak budem s tebou veľmi sklamaná.
Ale ty tehotenstvo začneš a my sa pridáme

miranda21
19. jún 2010

ja so bola na tom tiž tak isto ;- )
@lalia21 ale na druhej srane ta úplne chápem že sa bojí sklamania 😨 sme tu s tebou a bedeme dražať palčeky 😉 😉

lalia21
19. jún 2010

@price jooj ved preto sa nechcem moc nadejať žeby som mohla byť ani si nechcem nič namyšlať lebo by som bola hrozne moooc sklamana keby tam bola len jedna čiarka..takto ak tam bude len jedna čiarka-až tak sklamana nebudem lebo mi všetky iluzie vzal ten test z 30dc..ale dnes mi trošku svitla nadej-ked som videla v albume u jednej babeny že jej test ukazal slabilnku druhu čiarku až v 37dc a pekne dve boli až v 40dc...tak uvidime 😔

lalia21
19. jún 2010

@miranda21 ved to-to sklamanie potom ☹ no nesnažime sa dlho-chvilu ma to bude moc mrzieť ale začneme odznova,hoci by som bola šťastnaaaa keby sa aj ta druha čiarka ukazala 😔

miyya
19. jún 2010

baby mám dve čiarky na tehu teste 😕 😕 😕

miyya
19. jún 2010

jebne ma,zajtra testnej znova,lebo sa mi to neako nezdá

miyya
19. jún 2010

oprava : testnem

lalia21
19. jún 2010

@miyya čooooooooooo??? 😕 no ale bacha-čitala som že po kyrete ešte niaky čas sa hcg v tele nachadza-skus sa spytať baben čo su po kyrete 😉 ejha-tak to by teda bolo rychlotehotenstvo 😔 no zajtra testni zasa 😕 😨

miyya
19. jún 2010

viemlalia že tam je to hcg,ale ja som uz jeden test robila pred vyše týždnom,či tam je to HCG a nebola žiadna čiarka.

price
19. jún 2010

@miyya držím ti palce, aby to bolo tak ako si ty praješ, koľko dní si po kyrete

miyya
19. jún 2010

ja som asi fakt neaká turboplodná,ale ak som fakt tehu,tak tomu nedávam velké nádeje. aj tak počkám do prvej MS.mozno sa mi aj tak spustí,uvidíme.

miyya
19. jún 2010

@price 22 dní po kyrete.málo málinko

price
19. jún 2010

@miyya neboj ako má byť tak bude, a bábo bude v poriadku

lalia21
19. jún 2010

@miyya noo je to malo 22 dni po..ale človek nikdy nevie ako sa s nim priroda zahrá..... 😨

miranda21
19. jún 2010

@miyya ak ti to fakt vyjde ta silno budem na teba mysliet aby to dobre dopadlo 😉 a kolko dni si po 😉 ?