icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miranda21
20. jún 2010

ale mohla by aspom nakuknuť 😕 alebo volade kupuje test 😀 😀 😀

linea22
20. jún 2010

@miranda21 ja som už tiež zvedavá 🙂

marikac
20. jún 2010

@lalia21 ahoj, necitala som vas uz spatne, tak ako , dosla mrcha? je tu nejaka tehulka?? 😎

marikac
20. jún 2010

caute zeny 😅

lalia21
20. jún 2010

Ahojte všetky zlaté babulky čo na mna myslíte 😉 Takže-mrcha nedošla-zatial 😅 🤐 O hodinku ideme k našim na navštevu a ked pôjdeme od nich-stavime sa v Maxe a v lekarni kupim testiky 😉 😉 😉 Takže večer už budem vedieť čo a ako 😕 😕 Ste zlate všetky 😉 Včera to tam mužik poštuchal a bud sa mrcha nalakala alebo žeby už neprišla??? 😕 😀
Hlava ma boli už tušim piaty den za sebou-vždy to začne hned ako sa zobudim-z toho ma už šlahne 😠 ale toto sa da vydržať ked som v klude-uvidim ako to bude u našich-ale oni maju aj paralen-tak keby sa to nedalo vydržať... 😉
A citim sa ako kojenec-čuram akoby som cely večer pila močopudny čaj 😀 😠

marikac
20. jún 2010

@lalia21 jeeeeeeeeeeeeeej, tak si v tom , je to tutovka!!!! 😉

lalia21
20. jún 2010

@marikac 😀 kiežby!!!! 😉
uvidime večer 😉 ach.normalne sa ho budem bať spraviť-ak tam bude len jedna-na mieste ma porazííí 😔

lejla17
20. jún 2010

ahojte 🙂 nahodou som narazila na tuto stranku a forum "snazilky" 🙂 pripajam sa..ale myslela som si, ze to bude jednoduchsie 🙂

linea22
20. jún 2010

@lalia21 ja si to tiež myslím,že to je tu 🙂 ty začneš a všetky postupne za tebou 😉

lalia21
20. jún 2010

@lejla17 ahoj vitaj! 😉 dlho sa snažíte? 😕

marikac
20. jún 2010

@lalia21 drzim palce,daj hned vediet! a dufam,ze je to "nakazlive"

linea22
20. jún 2010

@lejla17 ahoj 😀

linea22
20. jún 2010

@marikac určite to je nákazlivé 😀 😀 😀

lalia21
20. jún 2010

@linea22 duuufam-bojim sa trolinku sklamania ☹ nechcem si nič nahovarať... 😔 test by mi mal dať večer jasnu odpoved-bud sa z mojim telom niečo deje prečo meška alebo je to tehu...uvidime-necitim sa zle že by na mna liezla choroba..snad si len mrcha nerobi zo mna srandu 😠 😔

lalia21
20. jún 2010

@marikac ach ak test potvrdi tehu-z radosťou Vás tu všetky nakazííím 😀 😀 😀

linea22
20. jún 2010

@lalia21 mysli pozitívne 🙂 budú // 🙂 myslím na teba,musí to niekto začať a myslím,že to budeš ty!!! 😉

lejla17
20. jún 2010

@lalia21 podla toho co je to dlho xixi 🙂 mne to pride uz ako vecnost a stale nic :( tak zatial iba dva mesiace, dufam, ze to nebude trvat niekolko rokov..len mam zdravotne problemy tak to moze byt sposobene aj tym...neviem kto vymyslel vetu ze: "aj snaha sa ceni!" :D

lalia21
20. jún 2010

@linea22 dakujem-myslím pozitivne-čo ine mi zostava 😅
Dám Vám vedieť babulky 😉

lalia21
20. jún 2010

@lejla17 my sa snažíme od konca apríla 😉 neboj-ked to budeš najmenej čakať-tak to vyjde 😉

marikac
20. jún 2010

@lalia21 ja uz si pripadam ako robot, vcera isiel dost vtipny film poobede na markize _peklo so svokrou_tam sa tiez snazili o babo a manzel jej to sabotoval... 😀 ja len ratam, kedy mozeme, kedy je to zbytocne...a uz po romantike 😀

marikac
20. jún 2010

mrzi ma,ze musim odist...ale manzel ma pozval po obediku na prechadzku, tak sa idem prejst...a cakam len dobre spravy,ked sa vratim....! 😝

linea22
20. jún 2010

@lejla17 my sa snažíme od začiatku apríla.Nieje to dlho,ale tiež mi to príde ako večnosť. ☹

lalia21
20. jún 2010

@marikac 😀 aj ja som to pozerala 😀 😀 😀 och-ako si si strčil svoje intimne partie do horucej vody v umyvadle😀 😀
Ja sa ešte ako robot necitim-lebo som si nebola zakaždym ista či su prave plodne dni-tak sme skušali skoro vždy každy druhy den 😀 ale bola aj romantika 😀 no počkame si či aj vysledok bude romanticky a ak nie-bol z toho aspon dobry pocit 😀 😅
No ak sa to nepodarilo-nakupim tie ovu testy-a to už si budem pripadať ako robot čo sa sleduje 😀 😅

lejla17
20. jún 2010

to je hrozne, ked chceme tak nic...tak odteraz nechcem mat babo 🙂 a este k tomu mi dnes prisla "navsteva"..zase... :(

marikac
20. jún 2010

☹ z prechadzky nic, manzel zistil, ze ide futbal...a okrem toho aj burka

marikac
20. jún 2010

@lejla17 bude dalsia sanca 😉

lejla17
20. jún 2010

@marikac to je jedine pozitivum na tom 🙂

marikac
20. jún 2010

@lalia21 verim,ze ovu testy nebudes potrebovat,lebo si tehotna, prajem ti to 🙂

lejla17
20. jún 2010

@linea22 aj my tak nejak od konca aprila..a najhorsie je to sklamanie ked si robim testik a tam len jedna jedina ciarka...ze jej neni smutno 🙂

jabadaba
20. jún 2010

@lalia21 tak u mna je uz mrcha jednou nohou tu, svicka jedna. 😠 esteze som ten test nerozbalila. Lalia, tak aspon Ty ma nesklam, nech uz tu mame nejaku tu tehulu. Inak, sranda, tusim tie tehu kalkulacky neklamu - ja som si klikla na take ze vyratat datum menstruacie plus plodne dni a veru mi to vyratalo mrchu na dnes a veru svinka je tu. Este tak neisto paskuda ale predsa.