Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@dacey ja sice nemam take uplne presne info ohladom merania baz.teploty, ale myslim,ze musis merat dlhsie, ako len uprostred cyklu, s cim to potom budes porovnavat? ako budes vediet, ci je vyssia oproti inym dnom? spravidla podla BT zistis, ze ovu uz prebehla, ale nie ze este len prebehne...ako podla testov
čo babenky čo debatíte 😉 ja som konečne dala malú spať 😉 mala by som upratovať ale sa mi nechce 😖 asi až večer 😅 navarené mam z nedele tak možem sa tu vykecávať 😀
@marikac ja som to blbo napisala,jasne ze sa musi merat cely mesiac,aby bolo s cim porovnavat.
@miranda21 ja tiez by som mala upratovat,ale nejako sa mi nechce,ked je takto skaredo nechce sa mi nic,ja som varila,lebo sice mame este nieco navarene od nedele,ale budem cely tyzden v praci tak aby mal manzelik co jest cely tyzden,akurat som zistila,ze je hriech tak dobre varit,lebo potom mi to chuti jest, palacinky s jahodkovou naplnou su bozske
LALIA čo je s tebou? si na nás zanevrela? 😖
Ahojte, mozem sa k vam pridat? tiez sa zaciname snazit o babo. prve sa nam podarilo na 3 cyklus, merala som BT aj testovala ovu a nakoniec to vyslo, teraz tomu zatial nechavam volny priebeh, ale ako sa poznam, tak ak buduci mesiac pride mrcha (co verim ze nepride) , tak urcite zacnem s meranim
Ahojte babulky zlaté...prepačte že až teraz ale potrebovala som chvilu aby som to sama predychala......
len jedna čiarka 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
moje telo sa somnou zahrava 😢 😢 😢 😢 😢 ani lupou by som druhu čiarku nenašla 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@lalia21 ☹ ☹ ☹ to mi je luto 😢
s tým meškaním bezkaj na gyndu,ak ti behá cyklus ako chce,tak sa naprd plodia deti. pekne mu povedz ze sa snažíte a hádam ti urobí aj hormonálne testy a ked tak ti môže dať aj duphaston.ten je tiež na spravidelnenie menštruácie a v tehu na udžanie plodu. 😉
dakujem Vám babulky 😢 no ja som tomu začinala veriť a citila som že som asi fakt blizko tehu a že to tak asi bude ked mi to tak mešká 😢 😢 nenavidim ked mrcha meška a nema to dôvod tehu 😠 😠
čo už...len čakať na tu hnusobu mrchu-29.teho idem gyn nech sa pozrie čo je somnou 😢 😢 😢
marikac zrejme tie ovu testy budem potrebovať 😢
dievčatá a mne bolesti neprešli.bola tu sesterka robila si tehu test,lebo jej meská,ale bol negativny a tak som si urobila aj ja a je tam slabá čiarka. babule taaak sa bojím. čítala som si,že by to mohlo byť aj z neakých zbytkov v maternici a že po zákroku mi mali brat krv na HCG a mne teda nebrali a sledovať či pekne klesá.tak sa trošku bojím aneviem čo robiť. nechcem u lekára vyzerať ako krava blbá a ak by som aj bola tehotná,tak by to nevidel na sone a aj tak by sme asi nič nezistili. 😔 😔
ahojte všetky nové babule
@lalia21 u mna to cervene vino pomaha...........alebo cernice
tri testy som vyskušala 😢 jeden som zrejme kapanek zle použila alebo bol vadny-ten do prudu moču-tam mi nič neukazalo 😢 a dva klasicke-po druhej čiarke ani stopy 😢 ešte mam jeden-no už je asi k ničomu 😢

@dacey ano malo by to byt s tou teplotou tak,ze ked vystupi po sebe viac dni,tusim tri je najvhodnejsie obdobie na ovu,ja akurat dnes robim drahemu palacinky s jahodami flambovanymi,lubi sladke strasne.