icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lucy56
21. jún 2010

@dacey ano malo by to byt s tou teplotou tak,ze ked vystupi po sebe viac dni,tusim tri je najvhodnejsie obdobie na ovu,ja akurat dnes robim drahemu palacinky s jahodami flambovanymi,lubi sladke strasne.

marikac
21. jún 2010

@dacey ja sice nemam take uplne presne info ohladom merania baz.teploty, ale myslim,ze musis merat dlhsie, ako len uprostred cyklu, s cim to potom budes porovnavat? ako budes vediet, ci je vyssia oproti inym dnom? spravidla podla BT zistis, ze ovu uz prebehla, ale nie ze este len prebehne...ako podla testov

miranda21
21. jún 2010

čo babenky čo debatíte 😉 ja som konečne dala malú spať 😉 mala by som upratovať ale sa mi nechce 😖 asi až večer 😅 navarené mam z nedele tak možem sa tu vykecávať 😀

marikac
21. jún 2010

@miranda21 mas to premyslene... 😀 to sa mi paci 😉

lucy56
21. jún 2010

@marikac ja som to blbo napisala,jasne ze sa musi merat cely mesiac,aby bolo s cim porovnavat.
@miranda21 ja tiez by som mala upratovat,ale nejako sa mi nechce,ked je takto skaredo nechce sa mi nic,ja som varila,lebo sice mame este nieco navarene od nedele,ale budem cely tyzden v praci tak aby mal manzelik co jest cely tyzden,akurat som zistila,ze je hriech tak dobre varit,lebo potom mi to chuti jest, palacinky s jahodkovou naplnou su bozske

miranda21
21. jún 2010

@marikac a sa to vždy snažím zariadiť aby som varila každý druhý den 🙂
je to pohodlnejšie a aspon si nevyčerpám všetky nápady a recepty 😀 😀 😀

lucy56
21. jún 2010

@miranda21 no ja mam ten isty problem,vacsinou neviem co by som uz navarila,to je najhorsie vymysliet co!

miranda21
21. jún 2010

@lucy56 presne ja niekedy dlhšie rozmyšlam ako varím 😀 😀 😀

miranda21
21. jún 2010

LALIA čo je s tebou? si na nás zanevrela? 😖

miranda21
21. jún 2010

@lucy56 vy sa už snžíte ked meriaš teplotu?

lucy56
21. jún 2010

@miranda21 no sledujem veru aj ja Laliu a tiez by ma zaujimalo ako dopadla,ale nejako tu uz dost dlho nebola.

lucy56
21. jún 2010

@lucy56 no my sa snazime uz druhy mesiac,ale zas nie nejako nasilu,skor som to chcela nechat na prirodu,ze kedy sa zadari vtedy bude, a teplotu si meriam skor koli svojej orientacii aby som vedela ze ovu mam,lebo som brala antiku a davala som si chvilu doporiadku cyklus.

aalinka
21. jún 2010

Ahojte, mozem sa k vam pridat? tiez sa zaciname snazit o babo. prve sa nam podarilo na 3 cyklus, merala som BT aj testovala ovu a nakoniec to vyslo, teraz tomu zatial nechavam volny priebeh, ale ako sa poznam, tak ak buduci mesiac pride mrcha (co verim ze nepride) , tak urcite zacnem s meranim

miranda21
21. jún 2010

@aalinka ahoj vitaj a úspešne snažilkovanie 😉
@lucy56 tak ty si polalii dalšia na rade 😅

lalia21
21. jún 2010

Ahojte babulky zlaté...prepačte že až teraz ale potrebovala som chvilu aby som to sama predychala......
len jedna čiarka 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
moje telo sa somnou zahrava 😢 😢 😢 😢 😢 ani lupou by som druhu čiarku nenašla 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

petuska123
21. jún 2010

@lalia21 ☹ ☹ ☹ to mi je luto 😢

miyya
21. jún 2010

@lalia21 drž sa dievča, malo to tak byť. kua napísala som ti taký dlhý príspevok a vymazalo sa mito

miranda21
21. jún 2010

@lalia21 to je hrozné ☹ ☹ mrcha mrchatá 😠 ale nevešaj hlavu moja další mesiac je tvoj verím tomu 😔

miyya
21. jún 2010

s tým meškaním bezkaj na gyndu,ak ti behá cyklus ako chce,tak sa naprd plodia deti. pekne mu povedz ze sa snažíte a hádam ti urobí aj hormonálne testy a ked tak ti môže dať aj duphaston.ten je tiež na spravidelnenie menštruácie a v tehu na udžanie plodu. 😉

marikac
21. jún 2010

@lalia21 juuuuuuuuj, som smutna,ako keby to bol moj test...tento pocit poznam , zazila som to minuly mesiac....fakt ma to mrzi....a mrcha je kde?

lalia21
21. jún 2010

dakujem Vám babulky 😢 no ja som tomu začinala veriť a citila som že som asi fakt blizko tehu a že to tak asi bude ked mi to tak mešká 😢 😢 nenavidim ked mrcha meška a nema to dôvod tehu 😠 😠
čo už...len čakať na tu hnusobu mrchu-29.teho idem gyn nech sa pozrie čo je somnou 😢 😢 😢
marikac zrejme tie ovu testy budem potrebovať 😢

price
21. jún 2010

@lalia21 to mi je ľúto

lalia21
21. jún 2010

@marikac kiežby som vedela kde je ta hnusoba mrcha 😠 😢 radšej keby tu už bola 😢 😢 tušim si dam červene vino-vraj to na mrchu pomaha 😢

miyya
21. jún 2010

dievčatá a mne bolesti neprešli.bola tu sesterka robila si tehu test,lebo jej meská,ale bol negativny a tak som si urobila aj ja a je tam slabá čiarka. babule taaak sa bojím. čítala som si,že by to mohlo byť aj z neakých zbytkov v maternici a že po zákroku mi mali brat krv na HCG a mne teda nebrali a sledovať či pekne klesá.tak sa trošku bojím aneviem čo robiť. nechcem u lekára vyzerať ako krava blbá a ak by som aj bola tehotná,tak by to nevidel na sone a aj tak by sme asi nič nezistili. 😔 😔

price
21. jún 2010

ahojte všetky nové babule

petuska123
21. jún 2010

@lalia21 u mna to cervene vino pomaha...........alebo cernice

marikac
21. jún 2010

@lalia21 ok len mi daj vediet kolko ich potrebujes...napisem ti IP...mne pomaha, ked nedostanem, ked manzelik "povymeta" 😀

lalia21
21. jún 2010

tri testy som vyskušala 😢 jeden som zrejme kapanek zle použila alebo bol vadny-ten do prudu moču-tam mi nič neukazalo 😢 a dva klasicke-po druhej čiarke ani stopy 😢 ešte mam jeden-no už je asi k ničomu 😢

price
21. jún 2010

@miyya lekárovi vieš čo môže byť po tom:::.................

lalia21
21. jún 2010

@marikac ved manželik "vymetal" no na mrchu to nepomohlo a ja som v tej chvili bola v tom že to je asi fakt tehu 😢
baby idem sa ožrať ☹