icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

aalinka
21. jún 2010

@dacey aj mne ukazuje stranku gmailu prihlasenie

dacey
21. jún 2010

@miyya, takisto ma to mrzí....

spomínam si na jeden moment v 8.mesiaci, kedy som bola v nemocke na kontrole, mala som tlak 184 na 131 a sedela tam jedna zlatá pani a plakala. potratila a ani nevedela, že je tehu. vtedy jej lekárka povedala, že príroda je taká, že hoci aj niečo veľmi chceme, občas je aj zlá situácia na niečo dobré a možno bolo bábo choručké a samo sa rozhodlo, že nedopustí, aby sa jeho mamička trápila. neskôr som tú pani stretla a bruško mala ako balón a bola šťastná, lebo výsledky odberu polodovej vody mala skvelé a čakala zdravé dieťatko. nevravím, že je to váš /lalia a miyya/ prípad, ale všetko zlé je na niečo dobré. nepoznám tvoj príbeh, neviem, ako dlho sa snažíte o bábo, ale verím, že to príde skoro a budete šťastní

lalia21
21. jún 2010

@lalia21 ta prva veta je tehu nie som-nie tu nie som 😉 😖

miyya
21. jún 2010

ach uvidíme.idem si nachystať to vysvetlenie pre lekára čo mu poviem do telefonu. uz som sa aj muzovi priznala s tým tehu testom.tak je v pohotovosti

price
21. jún 2010

@marikac žeby to v treťom mesiaci nevidela? na zase kámoške až v 7.mesiaci povedali že čaká dvojičky

dacey
21. jún 2010
price
21. jún 2010

@miyya neboj bude len tak ako má byť, myslím na teba

luciferkax
21. jún 2010

ale vás tu je 🙂 my sa snažíme od marca, zatial nevyšlo, tento mesiac tiež nie... takže júl august hádam vyjde 🙂 tak sa môžem zaradiť do skupinky 🙂 🙂

price
21. jún 2010

@dacey super

price
21. jún 2010

@luciferkax vitaj a píš

marikac
21. jún 2010

@price hej nevidela, podla mna jej mali odobrat lekarsky diplom a vyhnat ju kade lahsie...taka neschopacka

miranda21
21. jún 2010

@miyya držím palce pekne všetko mu povedz 😨 to je zlaté že v pohotovosti 😅

aalinka
21. jún 2010

@dacey 😀 krasny certisko

miranda21
21. jún 2010

@luciferkax vitaj medzi nami 😉

miranda21
21. jún 2010

@dacey podarený 😀 😀 😀

dacey
21. jún 2010

@aalinka, to som len vystihla jeho pravú tvár... 😀

lucy56
21. jún 2010

to je skoda lalia,poznam to ked mrcha nechodi a myslim si ze som tehu a potom pride to sklamanie ked pride.

dudiva
21. jún 2010

uz som spat , pozeram, ze nalada klesla ☹ . lalia to mi je luto.... ale este to neuzatvaraj, kym ti nedojde mrcha.. ved si este len 36DC a to nie je vela.. ja ti veriiiiim 🙂

dudiva
21. jún 2010

inak aj ja som si myslela, ze som tehu tento mesiac a NIC. a tiez som mala vsetky priznaky tehu... no nakoniec to bol predmenstruacny syndrom... viacere to tu pozname 😀

dudiva
21. jún 2010

@dacey certik uzasny 😀

miranda21
21. jún 2010

babenky čo porábate? 😉

dacey
21. jún 2010

ja o chvíľu končím v práci, idem po mucka do škôlky a potom variť, pratať, hrať sa... 😀

miranda21
21. jún 2010

tak prať idem aj ja (teda práčka) 😀 a inak pri tomto počasí sa mi nechce som stále ochrapaná 😀 😀 😀

miranda21
21. jún 2010

jaj to je pratať zle som prečítala 😀

marikac
21. jún 2010

@miranda21 ja uz cakam na -15-30 hod a idem domov z prace...nenormalne ma bolia zuby a chce sa mi spat...rano ma manzelik zobudil ked isiel do prace uz o 5,30h. debaty na neho prisli ☹

lalia21
21. jún 2010

@lucy56 ahoj-dakujem 😉 no veru sklamanie to je vždy ked mrcha meška..
manželikovi som povedala že mi to meška a on hodil tvar ako by vyhral milion-cely natešeny-no ked som pokračovala že som si aj test spravila a je tam jedna čiarka-tak povedal že ta druha čiarka sa predomnou schovala a že to nemusi byť 100%tne.... 😅 zlatí bol ale aj sklamany ☹

lalia21
21. jún 2010

@dudiva zlata si-dakujem 😉 veru po tom rozhovore z manželikom to nechavam ešte otvorene aj ked tomu už neverim a v podstate čakam na mrchu..no rozveselil ma ked povedal že druha čiarka sa predomnou schovala 😀 hned ako pride mrcha-hlasim sa 😉 a ak nie-pozajtra spravim svoj posledny testik..a potom už toho 29teho mi snad gyn povie čo a ako.. 😨

lalia21
21. jún 2010

babenky šibe miiiiiiiiiiiiiiii 😅 ja na ten posledny test škulim pri okne,aj pod lampou a snažim sa vsugerovať si aspon ducha 😅 😅 🤐 🙄 ešte k tomu prizvem manžela nech sa pozera 😀 🤐

effie81
21. jún 2010

@lalia21 ahooj🙂 no,uz som taka zvedava..dufam,ze posledny test ti ukaze 2 ciarky. 😉 😉

lalia21
21. jún 2010

@effie81 ahojky-no ja v to už ani nedufam a neverim-sklamana a smutna som bola aj trochu ešte som ale manžel ma rozveselil tak je lepšie 😉 ja už sa nenadejam že tento cyklus by z toho ešte niečo mohlo byť ☹ no v jednej teme som si všimla že babenka zistila že je tehu až ked jej mrcha meškala 17 dni..ach-zasa si domyšlam že by to mohol byť aj môj pripad... ☹ bože nech už mrcha dojde lebo ma porazi-pokym neni mrcha-neviem čo je somnou 😠 😠 😠 😠