icon

Chodíte sa niekam socializovať?

19. nov 2021

Ahojte chodíte teraz keď stúpa kovid niekam.sa socializovat? Či len doma ako ja😢

Strana
z2
sapetka
19. nov 2021

Ano do ibchodu, roboty, s dietatom na kruzky plus von cez vikendy

veronikaszabova
19. nov 2021

Jasne, ze nesedime len doma. Dnes sme boli v BA v Ikei, dokupit v nakupnom nejake veci, na kave sme boli...
Sediet len doma, tak by ma piclo

lenka2312
19. nov 2021

Bary a žúrky som neriešila ani pred covidom. 😁 Chodíme do práce, deti do školy, škôlky, na krúžky. Po práci sa stretávame s kamarátmi (káva, víno), chodíme na výlety, bowling, kino.. Snažíme sa fungovať normálne, nech deti žijú detstvom nie covidom. ☺️

mamusa34
19. nov 2021

Momentálne som na Md..sedím"doma ale inak aj tak som sedela 🙈proste som tak naučená . Pohodlne ,keď nikam nemusím tak nejdem a veget . Niekto je akčný ,to obdivujem.. ale ja to niesom 🥴

anonym0001
19. nov 2021

Nie. Nemam chuť sa nakaziť.

zmrzlinka2021
20. nov 2021

praca, fitko, skupinove treningy, sem tam kino, navstevy svokrovcov... sem tam restika

zijeme uplne OK, s covidom sme sa naucili zit

autor
20. nov 2021

@zmrzlinka2021 fitko a kde je otvorené?

zmrzlinka2021
20. nov 2021

vsetky fitka mame otvorene, uplne vsetky v BA

lucinka1988
20. nov 2021

jasneže chodím, som doma na MD s 2 deťmi a chodíme stále niekam- na výlety, do prírody, na kávičky, nákupy, reštaurácie atď...kovid sme prekonali keď som bola čerstvo po pôrode, plus mám aj vakcínu, takže toto neriešim, skôr eliminujem interiérové aktivity pre syna, lebo sa vždy niečím nakazil od druhých detí-čiže herne a hracie kútiky nie, stále tam chytil nejakú pliagu .teraz, keď bude treba aj malé deti testovať sa to trochu obmedzí, lebo kvôli tomu nebudem testovať malé deti, ale ja osobne by som sa asi zbláznila, ze len doma a v okolí..plus ja svoje aktivity kozmetika, kaderníčka..to musím aj keby čo
A nakoľko sme kovid dostali 7 dní po mojom pôrode, kedy sme nechodili absolútne nikam, len obchod a domov a z pôrodnice som to nemala-tak zasadne sa nebudem teraz obmedzovať, lebo to je ten paradox- chodili sme kde tade medzi ľudí, hocikam s nič, akonáhle sme sa na 100% izolovali, bum..a doteraz nevieme, odkiaľ..

manzanillaa
20. nov 2021

Jasné, do práce 😂 ja by som zas rada bola chvíľu bez ľudí, len ja, knižka a cajik😍

dadka_bb
20. nov 2021

Bary zurky restiky je socializovanie pre matky s detmi? Podla mna tesco,pošta,dmka je presnejsí popis

tulipanicek
20. nov 2021

Doteraz sme chodili aj za rodinou aj na cvičenia s malou, do obchodu nechodíme takmer vôbec. Objednávame online. A teraz mi príde ta situácia dosť zlá. Takze už mi príde ok len ak sa so známymi stretneme von. Plus blízka rodina (babičky, dedkovia) a neter s babom. Už zvažujem aj cvičenia s malou prerušiť (má oslabenú imunitu a chránime seba aby neochorela a tiež ju lebo ockovana byt nemôže)

red_cat
20. nov 2021

Mam nastastie muza a dieta a aj maminu- ocko zomrel na kovid. S nimo sa socializujem. S muzom si kupime kavicku so sebou a chodime po lese, ideme na Bratislavsky hrad, na Devin..obcas nejaky kolac so sebou si kupime v kaviarni:D a jeme na stojaka vonku v prirode:D

ladyvi
20. nov 2021

Mne chybaju ludia. Cez leto sa kazdy stretaval ako blazon, dohanali sa stratene chvile s kamaratmi, rodinami, tak bolo aj tazke sa zladit s ludmi. Kazdy bol vychytani. Vratane nas. A teraz uz zasa clovek rozmysla, ist? Neist? Ist k rodine s malym babom? Neist? Ist na narodeninovu oslavu? Neist? Uz ma to nebavi. Rada som hostila ludi. Uz 2 roky u nas nikto nebol na navsteve. Bud sme uprednostnili stretko vonku, v lese,alebo ani neviem preco. Uz sa nepozyvame navzajom...

luccija
20. nov 2021

@ladyvi tiež to tak cítim.Vsetky kamarátstva sa za posledné 2 r potrhali.Kazdy bud poobede dohanal online školu, alebo sa nechce stretávať, alebo každú chvíľu niekto v karanténe.A tiež kalkulujem chce ma mi ísť potrebujem riskovať?už človek nepremýšľa spontánne

maryskas
20. nov 2021

@luci310 Tiež káva a koláč musí byť každý deň a s postavou som spoko 😀

evabb35
20. nov 2021

My ako rodina sme ešte pre covidom zažili až také veľmi spoločenské obdobie, že sme boli až z toho unavení a museli sme sa stiahnuť niekam do ticha, do lesa. V takomto nespoločenskom období sa u nás prejavujú už tvorivé chúťky a začíname sa vyjadrovať umelecky, každý člen rodiny po svojom...pozorujem, že čoskoro to u nás prepukne, navyše sa na budúci týždeň už začína Advent....takže v domácnosti sa začnú povaľovať farby, štetce, motúzy, lepidlá, múka, cukor, množstvo zošitov a rôznych písacích potrieb, CD a samozrejme všade už teraz máme stohy kníh...

basska_b
20. nov 2021

Ja sa stretávam s viacerými kamarátkami na materskej bez ohľadu na očkovaci status. Vonku i vnútri doma, podľa dohody. Tu koronu už nesledujem, lebo ma z toho ide poraziť.

zozo4
20. nov 2021

Jasné chodíme von,normálne ako v lete.Stretavame sa s kamoskynou malou,niekedy sa pripoja viaceré..vymyslame im aktívny ,ktoré sa ešte dajú vonku robiť..kreslenie kriedami,zbieranie listov,orieškov,kamienkov.Hoc čo čo nájdeme vonku.Ak je spätne počasie urobíme si domáci kutil raz u jednej raz u druhej na striedačku a vtedy ma aspoň každá na chvíľku iné hračky😊

mimikarol
20. nov 2021

@luci310 aj mne to napadlo. Ja hrozne rychlo priberám 😭

miadi
21. nov 2021

Cez tyzden nie mala mà skolu do 4pm Maly mà denny spanok.. tak len okolo domu. Cez vikend nieco. Dnes Santa parade v meste vecer konecne bolo normalne - stojis alebo sedis na obrubniku a pozeras alegoricke vozy.. minuly rok bolo koli covidu drive thru ze vozy stalo a ludia sa v autach okolo nich vozili ibaze my sme sa ani do mesta nedostali po hodine statia v kolone aut sme potrebovali cikat tak sme sli domov .. Aj ked mala plakala no tento rok si to uzila aj maly. Zajtra pojdeme do mini zoo a arcade hry v obrovskom sklenniku kde predavaju tropicke kvety. ( pustaju len zapckovanych k arcade )deti miluju petting zoo kozy. Mali sme doteraz outdoor aktivity no uz sa ochladilo a dni su tmave .. z restiky riesime len take out . Aj ked u nas to nie je take zle ako na Svk. Socializovat sa budem v lete ked dojdeme za babinkou.😍dovtedy sa budeme len sankovat v zime na jar bude 5vlna Dufam ze skola ostane otvorena Aj ked u nas tvrdia ze na jar bude po vsetkom a ze zrusia vsetky opatrenia. Socializovat sa budem o 223 dni 🤣

evabb35
22. nov 2021

Pred covidom sme si chodili do lesa spoločensky oddýchnuť, teraz už chodí do lesa množstvo ľudí a často sme prekvapení, s kým sa tam stretneme. Takže prakticky socializujeme sa v tom lese.

Strana
z2