icon

Chudneme od 1.2.2012

zvonkohra
30. jan 2012

Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂

erix
14. feb 2012

Babulky, hlavne sa nezbavujte a neodopierajte si všetko, lebo to dlho nevydržíte a potom kilečká nabehnú späť a ešte aj naviac. Ja mám skúsenosti také, že piť veľa veľa čistej vody, keď sladkosť tak doobeda, a hlavne po 17 -tej hodine si zamknúť ústa. Nič nejesť iba piť. Ide to dole samo. Dajte si výdatné raňajky, normálny obed a pred tou 17 hodinou olovrant a fakt to funguje. Normálne jem jogurty, pijem mlieko, jem biele pečivo. Pohyb je ideálny vždy, brušáky, rýchla chôdza....ale hlavne sa nebičovať, nastaviť sa tak, aby to nebolelo, lebo keď si všetko musíme odopierať, dlho to nevydržíme. Toľko moje skúsenosti.

zuzik1983
14. feb 2012

@miskadusko no mohli by ste, nech viem aj ja co varit, keby som sa nahodou rozhodla zacat 😉

miskadusko
14. feb 2012

@zuzik1983 ved sa rozhodni teraz ked sme všetky na začiatku a bude nám spolu lepšie... lebo potom ked budeme v druhej alebo tretej fáze sa ti bude zle začínať,lebo si povieč že nemôžeš jesť to čo mi ... 😉 je to na tebe, ved ja som len včera začala....

happysmile
14. feb 2012

@miskadusko jasnacka. ja striedam dni. takze v pohode 🙂 inak vcera som si robila super masko. kuracie stehna som vykostila, nakrajala na kocky. hodila na panvicu, dala gril.korenie na kura, oregano, 2-3 PL bieleho jogurtu. premiesala , podliala vodou a dusila. sem tam som to premiesala aby mi to neprihorelo. ku koncu som to odokryla a miesala az pokym sa nevyparila vsetka voda. bola to mnamka. vazne som si pochutila... my kuracie prsia nejeme, preto tie stehna 😉 vyskusaj 🙂

miskadusko
14. feb 2012

@happysmile super, takto si to predstavujem- písanie receptov- to určite skúúsim lebo ja mám tiež radšej stehná ako prsia. dobréééé 😀

danilienka
14. feb 2012

No a ja uz radsej v obchode kupujem vykostene a odkozene stehna, lebo aj tak je s tym robota a potom to varim psovi./koze a kosti/.....
nakrajam stehna na vacsie kocky pridam gyros korenie + trosku kecupu, pomiesam necham chvilku postat a potom to napicham na spajdlu a grilujem z kazdej strany poriadne kym to nezhedne a k tomu si spravim dresing ...biely jogurt+ korenie na salat / Natur/ + kopor a trosku horcice a cesnak cerstvy popuceny...dobru chut 😀

A dnes som mala napr drzkovu polievky, ak mate rad niekto drzky , tak su super dietne skoro ziadny tuk.
Na sucho som opiekla predvarenedrzky, ridala trosku morcacieho maska/nemusi byt/, cervenu papriku, rascu, suseny cesnak vegetu podusila, pridala vodu a varila este asi hodinu...na koniec sa moze pridat majoranka a dosolit ...dobru chut 😝

miskadusko
14. feb 2012

@zuzik1983 si písala že v dubnici nemôžeš zohnať otruby... a do trenčína nechodíš ? lebo tam ich majú priamo na námestí v bio obchode pod bránou...ak by sa mala cestu okolo 🙂

miskadusko
14. feb 2012

@happysmile ako dlho chceš byť v druhej fáze ? nechce sa mi to hladať kolko je to najoptimalnejšie... 😉 a to je vlastne prvá fáza + zelenina ktorá môže byť iba každý druhý den ?

happysmile
14. feb 2012

@miskadusko ja chcem vydrzat do konca marca. to by som mala schudnut na svoju chcenu hmotnost. 2.faza sa drzi dovtedy pokial neschudnes tak aby by si bola sama spokojna 😀 niekto drzi 2.fazu aj pol roka... podla toho kolko chce, kto schudnut... ja chcem schudnut este 3,5kg. tak dufam, ze mi to za ten mesiac zlezie. ak pojde viac budem rada 😀 😀 😀
2.faza presne ako pises. B(bielkovynovy den)/BZ(bielkovinovo-zeleninovy) niekto to ma 5B/5BZ ja mam 1B/1BZ. podla toho co tebe bude vyhovovat 😉

zienky dnes som robila nasemu osadenstvu sisky a vobec som z nich neochutnala. ale vonali fantasticky 🙂 ja vobec nemam chut na sladke!!! a to som bola zavislacka od sladkeho 😅 na veceru bola u mna udena makrela so zeleninou 🙂

miskadusko
15. feb 2012

@happysmile ja sa dnes chystám na toto :http://www.dukanovadieta.com/products/bleskovy-sendvic... uvidíme aké to bude... ja som včera večer myslela že si odkusnem zo stola čo som mala také pokušenie, ale zvlááádla som to. ja sa nevážim lebo nemám na čom, vždy až u svokrovcov raz za týžden,- ale aspon ma to neláka a neni som sklamaná ked sú tam stáále tie isté čisla 😀 . no tak som zvedavá čo zajtra tá váha ukááže. ale na bruchu to cítim a je to dôvod prečo to robím .. takže uvidíme čo bude dalej 🙂

happysmile
15. feb 2012

@miskadusko ahoj, ja si uz 3den robim tento chleba: 1vajicko; 3PL tvarohu; 2PLovsen.otrub; 1čl prdopeč; 0,5PLmajzeny; plus sol a rascu(ale mozes si dat akekolvek koreniny). dobre vymiesat a dat piect na 180°C na 30min. ja si ho peciem v malej keramickej miske vylozenej papierom na pecenie, je velmi chutny a krasne sa zdvihne. nieje z neho placka. rozrezem sa polovicu a mam na 2x, lebo na 1x sa mi ho este nepodarilo zjest. a su v nom len ovs.otruby takze je zdravsi ako so psen. a mozes ho zjest cely, za den. lebo su tam len dve polievkove lyzice. tak to je povolene 😀

zuzik1983
15. feb 2012

@miskadusko ved prave, ze by bolo super zacat hned, aby som mohla pokracovat s vami. len ked ja mam taky strach z toho, ze to naberiem naspat.
do tn nechodievam,manzel tam robi, ale on mi to urcite zhanat nebude.este by som mohla zavolat brachovej frajerke, ona tam byva, ze by mi to mohla kupit a ked pride mi to donesie.keby som vedela, ci jej aj niekde v dca takyto obchod,ze by som si to mohla ist kupit dnes 😒
v podstate este by som mohla zacat aj dnes, kedze som zatial zjedla len nizkotucny jogurt s ovsennymi vlockami a chystam sa varit obed, to by som mohla navarit nieco podla dukanovky, ale mam iba tie psenicne specialne otruby, myslis, ze by to mohlo vadit?

miskadusko
15. feb 2012

@zuzik1983 meviem ked sú v recepte ovsennééé 😒 . ale ináč dá sa s tým začať kedykolvek. je to velmi jednoduché na pochopenie, ja som to trochu preštudovala a je to v pohode. len neviem dokedy ma to bude baviť, no ale zatial sa nevzdáávam, ved som len na začiatku... ja mám kamarátku v dubnici idem jej napísať či náhodou nevie ona o nejakom bio v dubnici. keby som niečo zistila dám ti vedieť, jo ? 😉

zuzik1983
15. feb 2012

@miskadusko no je to jednoduche na pochopenie, len treba vydrzat, coho sa ja dost bojim, ze to nezvladnem.ale rozhodla som sa,ze idem od dnes do toho, kedze beriem lieky na stitnu zlazu, z korych priberam tyzdenne kilo a dost ma to stve.
dakujem, uz jej nemusis pisat, napisala som si do dubnickej temy, ci baby nevedia, kde je tu taky obchod a uz viem, su tu dokonca 2 🙂

miskadusko
15. feb 2012

@zuzik1983 tak super vííítam ťa 🙂 ani ja neviem dokedy vydržím ale ak nezačnem tak to nezistím. takže treba skúúšať čo samé dokážeme a nevzdávať sa... 😉

zuzik1983
15. feb 2012

@miskadusko dakujem, no som zvedava, kolo vydrzim, ci aspon den. a co si prvy den jedla k masu, ci len tak same? neviem aku si mam dat prilohu.
neviem ci ja vydrzim bez ryze a zemiakov, ja strasne lubim

zuzik1983
15. feb 2012

inak baby skrob je solamyl nie? ci? ja nemam vela skusenosti s varenim, tak sa mi nesmejte doteraz som zahustovala len mukou alebo zemiakom 😀

miskadusko
15. feb 2012

@zuzik1983 áno solamy, alebo majzena alebo gustin...v pohode, pýtaj sa, ja sa tiež stále pýýtam. to mäso som mala samotné. až potom v druhej fáze si k tomu môžeš dať zeleninu... teraz treba vydržať 😒

danilienka
15. feb 2012

@zuzik1983 Ano ale mozes len kukuricny nie zemiakovy, pozri na obale zlozenie... 🙂
A skorbu sa moze len 1PL a nie kopcovito kopcovita !!!!!
Ja dnes rano -12,3 , skakanie az po plafon...

zuzik1983
15. feb 2012

@miskadusko majzena je tiez prasok? no dala som si len maso, ale som hladna 😕

zuzik1983
15. feb 2012

@danilienka bola som pozriet a zrovna som dala zemiakovy solamyl 😝

zuzik1983
15. feb 2012

aj tak som to uz porusila, dala som si znovu maso ale uz aj trosku ryze.ja proste nemam pevnu volu ☹

danilienka
15. feb 2012

@zuzik1983 No co uz s tebou, tak zacni od znova...kolko chces dat dole?

zuzik1983
15. feb 2012

@danilienka tak chcela by som 10kg

zuzik1983
15. feb 2012

baby ja vam zavidim, ze vy tu pevnu volu mate ☹

danilienka
15. feb 2012

@zuzik1983 Najprv si sprav poriadne zasoby povolench potravin a potom zacni a ked otvoris chladnicku, bude tam cela policka len tvoja, tak skus este raz a uz sa netrap.
A sucitim s tebou, ved ked mas teraz take tazke obdobie a prisla si o babo, tak to odloz a zacni tak napr. za mesiac .. ci dva, neboj do leta to este stihas...

miskadusko
15. feb 2012

@zuzik1983 nemysli si, ja som pevnú vôlu nemala nikdy, ale týmto chcem dokázať sama sebe niečo- ešte presne neviem čo 😀 ale človek musí skúšať. toto je moja prvá dieta a je pravda že prvú noc sa mi o diete aj snívalo 😠 . hlavné je nemysleť na to...ked je syn v škôlke tak nad tým stále rozmýšlam, ale dúfam že to prejde :::.🙂 a ty ked tak stršne máš rada ryžu aj zemiaky ( aj ja 😀 ) tak skúúús radšej delenú stravu, tam si ješ čo chceš len kombinuješ...

zuzik1983
15. feb 2012

@danilienka
@miskadusko
babule dakujem, ja asi este pockam.ja to zatial skusim len zmensovanim porcii a nejest sladke a pecivo obmadzit a uvidim.
ja mam teraz ozaj tazke obdobie a nie je to len tym potratom, co som nedavno mala, ale celkovo sa mi poslednej dobe vsetko kazi, zdravie, rodina, spotrebice sa mi kazia,reba nove kupovat, vsetko je zle... ☹

miskadusko
15. feb 2012

@zuzik1983 treba veriť že bude lepšie, raz je tak raz tak... 😒 ked budeš mať chuť že chceš chudnúť 😀 vieš kde nás náájdeš. nech sa darííí

danilienka
15. feb 2012

@zuzik1983 Neboj vzdy vsetko zle skonci a vystrieda to dobre obdobie... 🙂 ...
...no ale dnes som sa poriadne zapotila, tak nakydalo strasne, ze som skoro dusu vyplula, kym som prisla s kocikom s detmi ku doktorke a domov....chodi sa fakt hrozne...nikde neotpratany sneh....no som totalne vycerpana bez energie a este mala sa mi dnes tak dookakala, ze som mala chut ju hodit celu do pracky...len si to vsetko netreba tak pripustat......neboj aj ja mam niekedy chut niekde vypadnut, nuz ....
No nam sa zatial spotrebice nekozia ani nic take...skus rano vstat a zacat novy zivot, v sugeruj si, ze zajtrajsok bude vzdy lepsi ako dnesok......urob si zasoby a zacni, mozno ked schudnes budes sa citit lepsie aj psychycky aj fyzicky, narastie ti sebavedomie a....mysli na to, ze za chvilku tu je jar a pominie toto otrasne pocasie!

...pls nevsimat chyby...uz nevidim od unavy... 🤐