Chudnutie s Romi - oplatí sa?
Ahojte baby,máte niekto skúsenosti s Romi toet na fb?ona vytvara jedalnicky na mieru samozrejme za peniaze. Ak mate skusenosti sup sem s nimi. Mam jej poslat peniaze cez ucet do Holandska a ona mi urobi jedalnicek a všetko ostatne. Len neviem kolko budu pytat poplatok v banke ked peniaze by isli az do zahranicia.. co poviete? Na fb je taka stránka o chudnuti ktoru vytvorila ona a plno ludi tam pise ze aka supet zevdaka nej schudli
@kikakupuje prosím ta, neposlala by si mi ho?
@marika6 zdravim viete mi prepísal ten jedálniček?
@kikakupuje bola by ste taka dobra a poslala by ste mi jedalnicek? Dakujem velmi pekne
@julkav22 nehnevajte sa neposlala pretoze ak chcete zaplaťte si u nej za to tak ako všetci ktorý majú záujem u nej.
@marika6 Miro veselí ma strašne veľký príjem a veľa sacharidov pozri na neho je taky skiny fat žiaden pevný chlap ak schudnúť tak do krásy a byť pevná nie ovisat a samozrejme chceš vidieť výsledky nieže nič nechudnem.
@zuzanagarelova schudla som sama 25kil za 3 roky a bez hladu človek musí prehodnotiť svoje stravovanie
Ja mozem odporucit treningovy plan od www.fitko.sk teraz vydali novy na zadok, ja cvicim uz dlho a nevenovala som sa nejak extra strave ale oni maju v cene toho planu aj koopec veci k strave, ako mas jest, co a je to uplne jednoduche. Mam od nich aj jedalnicek a kucharsku knihu. Mozem odporucit.
nič v zlom ženy a dievky ale dávat 35 až 50€ za jedálniček bez toho,aby Vás ten vševed videl? Iná dieta je u ženy,čo má 5 kg naviše a iná,čo má 130kg naviac a nehovoriac o tom,že o Vás vie tak maximálne to,že ste jej zaplatili.
To ako vazne si neviete zratat kalorie kolko treba zjest, pri mensom prijme telo chudne a ziadny jedalnicek a podobne kraviny netreba, obycajna naivita a vyhadzovanie penazi, raz pomaha len cvicenie a zdrava strava uplne jednoduche!!!

@marika6 môžem poprosiť ak ho ešte máš?