Chystáme sa na ples. Pridajte sa
Ahojte kocky zakladam tuto temu lebo som tu ziadnu podobnu nenasla! Urcite je tu vela takych ktore sa chystaju v blizkej dobe na nejaky ples.Ja by som potrebovala poradit chystame sa na ples a kedze mam dost dlhe vlasy tak neviem co s ucesom,nakolko som dost vysoka nechcem si ich dat vycesavat dovisoka,neviete poradit nieco bola by som moc rada 🙂 popripade nejake vase skusenosti s plesou alebo nejake foto ucesou. Dufam ze sa medzi vami take najdu co vedia poradit alebo co sa chystaju na ples a tiez potrebuju nejaku rad.. Tak piste myslim ze tema je v pohode a mohla by mat uspech!! Ahojte 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky. tak sa pridavam, vo februari sa chystame na ples. Moj prvy ever, nemam ani saty, ani topanky. Prave som objednala nejake cyklamenovo ruzove kratke saty cez net a dufam, ze sadnu. Mam problem na seba zohnat cokolvek. Ak nie tie tak mam v zalohe este smaragdove, ale tiez kratke. Vrtaju mi v hlave tri zahady, na ktore si neviem odpovedat.
1. ci mozu byt na ples kratke saty, ak ano, aku kabelku a topanky skombinovat s ruzovou, pripadne smaragdovou farbou siat. Chcela som to skombinovat s ciernou.
2. aky uces na moje kratke vlasy, mam strih na klasickeho boba, takze vzadu uplne kratke. Asi len vyfukat? 😖 😕
3. v poslednej dobe mam problemy s chodidlom a pochybujem, ze do plesu obujem nejake topanky na opatku. Asi spravim poriadne faux-pas a obujem balerinky, ak sa to dovtedy nezlepsi. to bude 🙂
dakujem za akukolvek radu
@alexsk:
1: Zalezi na tom, aky je to ples. Do plesu v opere by som v kratkych satach nesla 😉 A zalezi aj od toho, ake kratke tie saty su. Po kolena musia byt. Ku cyklamenovej by som sla do striebornej ako doplnkov. Pri smaragdovej moze byt cierna, ale aj strieborna.
2: Vyfukat, mozes si par pramienkov natocit na kulmu, alebo iba pekne vyfukat a pouzit celenku alebo peknu sponku alebo kvet, proste nejaku ozdobu
3: Topanky bez opatku su naozaj no-go. Vyskusaj tanecne topanky. Tie maju aj nizzie opatky, a su neuveritelne pohodlne. Da sa v nich fakt pretancovat cela noc a nohy nebolia! Z klasickej obuvi mam plnu skrinu tzv. topanok na sedenie. Ale mam dva pary tanecnych topanok, a to som chodila intenzivne na tanecnu, plus ich nosim vzdy, ked potrebujem vyssie topanky. Ja mam ale relativne nizky opatok, 4cm, pretoze inak opatky vobec nenosim. Tanecne topanky na latinskoamericke tance, tzv. latinky, byvaju ale aj vyssie. Na standartne tance maju 2 alebo 3 vysky opatkov. Su drahe, ale stoja za to. Zvycajne ich predavaju v tanecnych skolach.
Baby co si obliect na fasiangovu zabavu? Kedze moj na plesy nieje stacil mu ten minuly rok, tak som ho prehovorila aspon na fasiangy ale chcela by som nieco pekne sik a zaroven aby som moc nepretrcala dik za pomoc
ahojte baby,chystáme sa na farský ples a mám domaa hnedé šaty na ramienka ktoré sú v predu asi po kolená a vzadu sú o niečo dlhšie..môžem také mať?? 😒

podla mna na ples sa ovela viac hodia dlhe saty a tento rok je trendy biela farba))) 😉