Chystáte sa v pondelok do obchodov?
Ahojte chystate sa v pondelok do obchodov??? Vsade citam osial ludi ako naklusu do obhodov az ma z toho mrazi 🤦♀️ Ja sama pracujem v obchode a teda aj my sa otvarame, hoci aj pocas zatvorenia sme mali prace viac nez dost kvoli eshopu, no az ma chyta panika co to bude. Nechcem nikoho urazit ale spominam si na maj ked sa tiez po 2 mesacnom zatvoreni otvorilo a ludia co stvarali, to nemalo obdobu. Nielen ze boli hruby a drzy na nas predavacov ako keby sme si my vymysleli obmedzeny pocet zakaznikov, niektori to uplne ignorovali a rovno ciarou si mierili do obchodu akoby nic aj po upozorneni, boli nervozni ze sa mu nevenujem hoci popri nom bolo dalsich XY zakaznikov. Proste des. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ešte neviem ci pôjdem pri predstave aké šialenstvo to bude 😱😨 ale potrebujem synovi kúpiť nohavice teplaky keďže mi znovu vyrástol zo 176cm na 180 co bol doma a rifle co dostal na vianoce tak sú mu ltt ale ci zoženiem netuším 🤷♀️
Netreba zabúdať, že nie ľudia rozhodli o tom, že obchody budú štyri mesiace zatvorené. Mojim deťom a mne treba papuče kúpiť. Tak nám to, prosím, prepáčte. Určite nepôjdem hneď v pondelok a určite sa budem na predavačku usmievať a správať sa ku nej s úctou. Tak, ako nie sú všetci zákazníci drzí v obchodoch, tak aj všetky predavačky nie sú milé v obchodoch. 😉
@veronikaszabova na tieto životne dôležité potreby som veru zabudla 😀
Nechystám. Aktuálne pracujem z domu, nikam nechodím, s nikým sa nestretávam a len kvôli kúpe oblečenia, knihy v predajni alebo kvôli návštevy kina či zoo sa dávať testovať nebudem..
urcite sa do obchodu chystam, dcera aj syn potrebuju uz nejake veci, ale ked to uz tolko vydrzalo tak to este nejaky ten tyzden aj dva pocka... neplanujem sa tlacit s polovicou slovenska v jednom obchode, za to mi to nestoji... ani cakat v 5km dlhom rade pred obchodom...
@jankalukasova DM bola otvorena aj doteraz... tam nebude natresk... podla mna ine obchody budu plne... ale mozno sa mylim
nakupujem vsetko online a zvysok sekace...do sekacov nepojdem lebo maju novy cize drahy tovar 🙂
@katkaseiner ved ja viem, ze DM bola otvorena doteraz... pisem, ze ta dm, do ktorej idem je v nakupnej galerke, ktora sa otvori a v celej tej galerke bude taky natresk, ze sa tam nebude dat ani parkovat a bude tam proste milion ludi.
Ja sa chystám už od konca šestonedelia že si pôjdem nakúpiť spodné prádlo ... a to si fakt nechcem kupovať cez net 🙄 ... skúsim hneď v pondelok kým tam niečo bude ... ale ak tam bude milión ľudí možno to otocim a skúsim iný deň, trhať sa s inými o gaťky nebudem 😅 ale tak sú veci čo si proste nechcete kupovať online... a v decembri keď sa obchody zatvárali som si presne hovorila že nejdem nakupovať teraz pred vianocami keď zatvárajú lebo všade bude kvantum ľudí, nakúpim si v januári keď otvoria ... no, takze teraz už fakt nebudem čakať
V pondelok určite nie, počkám aspoň týždeň, nič mi nesúri tak, aby to nepočkalo. Ale stavím sa, že to bude horšie ako pred Vianocami. Ľudia za tie tri mesiace určite zdivočeli, aspoň podľa tohto čo vidím na nete v diskusiách. Veľa síl prajem 🤞
Pockam zo 2 tyzdne.
Tak ako nie sú vždy milí zákazníci, tak ani predavačky nie sú vždy najmilšie. 😂 To máš obojstranné, len každý to vidí zo svojho pohľadu.
Ja pôjdem keď budem mať čas a chuť a nebudú dlhé rady. Nevidím dôvod sa nahlit hned nakupovat, ale ani úmyselne čakať. 🤷🏻♀️
Chystám sa len do potravín. Určite nie nakupovať oblečenie a obuv. Podľa mňa bude všade kopec ľudí ako keby dávali zadarmo všetko. Počkám si pár dní kým sa situácia ako tak upokojí a potom pôjdem už v kľude nakúpiť....
Určite nie. Nám nechýba nič. Možno tak o 2 týždne do pepca na blbosti 🙈
no len aby to znova nezavreli je reálne že to o tie 2 týždne zavrú a nenakupime ale za to môže ta naša sprostá vláda s tými svojimi sprostým nariadeniami. Obchody mali byt otvorené s mierou ale mali a potom preto bude natresk aký bude ľudia nemajú veci, topánky, nohavice tak sa nečudujte že sa pôjdu pozabíjať. A prosím vás to vaše online nakupovanie si strcte nie každý je mladá baba s konfekčnou postavou, ja musím vyskúšať aj 10 nohavíc kým kúpim
Nie... Pre mna by mohli ostat zavrete vecne👍😁
Az na pepco.. Koli detom.... To je jediny obchod ktory potrebujem👍
No určite nie. Všetko čo k životu potrebujem aj pre rodinu objednám online. Na všetko je predsa 14 dňová lehota na vrátenie. Potraviny domov si objednám.
@viktorka48 áno a preto z toho dôvodu z obavy že zavrú sa pôjdu ľudia pozabíjať v obchodoch
@3009 ľudia čo nemajú ideálnu postavu si online neobjednajú pochopte a potom všetky handry od svokry končia u mna a švagrinej lebo svokre sú zle a ani ja ani švagriná to tiež nenosime a už vobec nie topánky ani deťom nie aj dcéru vsetko tlači kým nájdeme správnu veľkosť a každý výrobca má nejak inak značené veľkosti a ja nebudem každý jeden kus do 14 dni vracať a behať na postu to má aký zmysel to už môžem rovno obchod pobehať a nie sa rozčuľovať že zase nesedi
Chystáme, nakoľko mám za dva týždne termín pôrodu a 4 mesiace čakáme na otvorenie obchodov aby sme boli schopní dokúpiť vybavicku. Nemáme už čas na čakanie....
Treba mi topánky a oblečenie pre dieťa,ale určite nepôjdem hneď,ľudia budú ako besní a fakt mi to nie je treba.
a co je na tom zle ze si vyjdu do obchodov .... pani predavacky by sa mali tiez tesit ze obchod zarobi a nebude sa prepustat .... 🙂 (osobne nepojdem robim z domu nadalej a nepotrebujem nic navyse ... nez mam )
Tak snáď všetkým nabehnú rodičáky do pondelka 😁

@lesana25 zabudla si na ramceky na fotky 😂😂😂😂😂 aj to sa tu uz stazovali, ze potrebuju kupit