icon

Chystáte sa v pondelok do obchodov?

14. apr 2021

Ahojte chystate sa v pondelok do obchodov??? Vsade citam osial ludi ako naklusu do obhodov az ma z toho mrazi 🤦‍♀️ Ja sama pracujem v obchode a teda aj my sa otvarame, hoci aj pocas zatvorenia sme mali prace viac nez dost kvoli eshopu, no az ma chyta panika co to bude. Nechcem nikoho urazit ale spominam si na maj ked sa tiez po 2 mesacnom zatvoreni otvorilo a ludia co stvarali, to nemalo obdobu. Nielen ze boli hruby a drzy na nas predavacov ako keby sme si my vymysleli obmedzeny pocet zakaznikov, niektori to uplne ignorovali a rovno ciarou si mierili do obchodu akoby nic aj po upozorneni, boli nervozni ze sa mu nevenujem hoci popri nom bolo dalsich XY zakaznikov. Proste des. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

loginexistuje
14. apr 2021

tak ale pandemicke OCR koncia ... este mesiac a skonci aj pandemicky rodicak pravdepodobne nebude za co nakupovat 🙂

liaka
14. apr 2021

@katulienkax podľa mňa bude zákaz skúšania oblečenia, aj topánky či dovolia vyskúšať 🤐. No uvidíme

mpg
14. apr 2021

Hneď v pondelok sa radšej nikde ešte nebudem vyberať na nákup, zatiaľ máme všetko, aj predtým som objednávala oblečenie a aj obuv z e-shopu (mám overené veľkosti), aj náplne do tlačiarne som objednávala aj predtým a veľa iných vecí. Iste budú rady, keď bude môcť byť len jeden zákazník na tuším 15m štvorcových a radšej využijem čas na niečo príjemnejšie.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
nice202
14. apr 2021

Áno, chystám a zabite ma 🤣. Dokonca sa už neviem dočkať, ako si poshopujem.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
tncka
14. apr 2021

Nechystam. Co som potrebovala som objednavala cez net priebezne. A muselo by mi pekne hrabat sa tam ist miagat medzi tolkych nedockavcov

jana_eyre_2
14. apr 2021

Nie, neboj ja neprídem 😅 v utorok na bežný týždenný nákup a možno o dva týždne by som šla ak budem mať konečne naozaj všetky deti v škole/škôlke (po jednom dni v inštitúciách našej škole strhlo strechu 🤦‍♀️) a nebudem mať inu prácu.. ja naozaj neznasam nakupovanie, neznášam davy.. ale musím ísť nakúpiť spodné prádlo a ponožky 😅 lebo to zúfalo už potrebujeme a nerada to nakupujem cez net..

saxana000
14. apr 2021

A ja sa do Pepca a Teddy veru chystam hlavne kvoli malej lebo potrebujem doplnit zasoby farbiciek nalepiek teblietok a podobnych veci a radsej kupim viac kusov tychto menej kvalitnych lebo teda z nudze som bola uz aj v tescu a dat za jedny vodovky s Minnie 16 eur je ozaj masaker..
A aj na ponozky a spodne pradlo sa chystam.a mozno aj na zlacneny tovar sa pozrem ked nejaky bude.mne ludia nevadia neponahlam sa nikam a doma som bola uz dost dlho..

panelacikova
14. apr 2021

ja sa chystám do potravín. lebo všetci budú v tých "iných" obchodoch 😀

qetka
14. apr 2021

ako tak pozeram, tak by sa mozno v pondelok oplatilo ist. Vsetci pisu, ze pockaju, kym pominie prvotny odisl, tsk mozno tam nebude ani noha 😂
Ale nie, ja sa urcite nechystam, vsetko mam, akurat do Hornbachu skocime zajtra, aby sme to vybavili pred pondelkom.
Ak by som isla do obchodov, tak sa len tak popozerat, co by som kupila 😂 a to je blbost - zbytocne minanie penazi. Pojdem az ked budem daco naozaj potrebovat a ked som vydrxala od Vianoc, tak vydrzim kludne dalsich par mesiacov ;)

natalia912
14. apr 2021

Ja osobne o mesiac...ak ich dovtedy nerozbiju tie stáda čo sa tam nahrnu hlava nehlava🙈🙈ja si to predstavujem ako v amerických filmoch keď na blackfriday otvárajú nákupné centrá 🙈

luccija
14. apr 2021

@jana_eyre_2 videla som to v TN stalo sa to v noci či cez deň?vyzeralo to dosť zle mohlo to zabiť pár ľudí.Nechcela by som byť v koži toho, čo robil tu strechu.
Do obchodov sa vôbec nechystám jedine by som potrebovala podprsenky a spodné prádlo😉čo bolo nutné na oblečenie som objednávala z domu.Zistila som ako viem dobre ušetriť, keď nechodím po obchodoch som z toho šokovaná a chcem pokračovať.

luccija
14. apr 2021

@natalia912 nechcem byť negativistka, ale myslím, že o mesiac sa bude zase zatvárať.Jedine na čo sa naozaj teším sú plavárne a sauna.

natalia912
14. apr 2021

@luccija nevadí...tak budem fungovať ako doteraz...veď z toho sa nestrieľa...na prechádzku sa má ísť do prírody nie do obchodov

anonym0001
14. apr 2021

Ano, konecne, treba mi topanky a spodne pradlo. Ale najblizsich par tyzdnov urcite nepojdem. Snad stihnem nakupit este pred dalsou vlnou 😂

emilka_1
Autor odpoveď zmazal
alvaluka
14. apr 2021

Nechystam sa do obchodov na velke ani male nakupy a tiez sa tam nechystam iba preto, ze hudu znova otvorene. Pojdem do obchodu, ked budem potrebovat.

Dom sme zariadili a objednali spotrebice a nabytok pocas prvej vlny, ked bolo vsetko pozatvarane a tiez som objednavala malej topanky a oblecenie a ziaden problem.

emilka_1
14. apr 2021

Je rok 2021, všetko sa dá kúpiť cez internet, pohodlne, časovo efektívne, bez tlačeníc. Nesadne, vrátim/vymením, dnes už zadarmo. Potraviny a drogérie boli otvorené, no aj tie sa už dajú kúpiť online. Nerozumiem, koho baví prechádzať sa po obchodoch 🙂

sszuzu8
14. apr 2021

Som tam prvá 💓💕❤️♥️

number19
14. apr 2021

Vsetko nakupujem online. Neznasam tuto celu hysteriu, uz dost staci to, ze sme zavreti doma ako mysi.
Uprednostnila by som otvorenie hranic a mat nejake to leto...a ist na terasku na dobru veceru, prip. nejake spa...
Nakupit sa da aj inac ako si neustale kychat do ksychtu.
Ked sa to otvori u nas, nejdem nikde.

evaachesa
14. apr 2021

Snáď nerobíš v Pepco, to by som teda ozaj nechcela zažiť to šialenstvo čo sa tam bude diať...ja odtiaľ potrebujem len odpadkový kôš, no to isto počká 😁

tomcimka
14. apr 2021

@mizu89 a pri deichmane 🙆, ľudia budú chcieť vrátiť topánky z akcie 2+1🤦🤦🤦

jana_eyre_2
14. apr 2021

@luccija veru, je to hrôza.. ešte v ten deň doobeda sme tam.s deťmi boli presne namieste kde pristála strecha.. jediné šťastie že to nebolo cez deň.. snáď ten čo to staval odflakol len toto...

ivula0807
14. apr 2021

Nechystam sa do obchodov presne preto, ze vsade bude kopec ludi. Vseobecne neznasam masy ludi a to co sa bude diat od pondelka v obchodoch teda urcite bude ciste sialenstvo 😀 co potrebujem mam, co mi chyba a nepocka to objednam cez internet. Nehovorim, ze do takeho Pepca by som nezbehla, ale naco? Zbytocne tam otrieskam peniaze za sprostosti, ktore realne aj tak nevyhnutne nepotrebujem a len sa rozculim kolko je tam ludi a aki su bezohladni, tlacia sa laktami k regalom...nie netreba, dakujem, pockam si kym ten osial opadne. A ak dovtedy zavru zas netrha mi to zily, co bude treba objednam cez net, fungovali sme tak doteraz a sme tu ✌🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
gazpalm
14. apr 2021

Ja som ani nevedela.,ze otvaraju 😁a ani ma nenapadne tam ist...mam dost z toho co je za masu trebars v tescu 🤣

radko2017
14. apr 2021

Ahojte, ja sa nikam nechystám, pracujem z domu už vyše roka a keďže žijeme v 21.storoci a mame internet, tak stále objednávam cez net všetko potrebné do domácnosti, no potraviny, lieky a veci z drogérie kupuje skôr manžel priebežne keď máme výpadok... Podľa mňa obchody budú budúci týždeň praskat vo švíkoch, ľudia si spravia testy cez víkend a bude nákupný ošiaľ a o 2- 3 týždne sme tam, kde sme boli... 😂😔Väčšina ľudí už nerešpektuje žiadne opatrenia, už sú z toho niektorí na nervy a niektorí unaveni, že sa musia bud pravidelne testovať alebo nosiť respirátor ci rúško. Ja si myslím, že už to nikdy nebude "normálny" život ako predtým

radko2017
14. apr 2021

@radko2017 ak sa raz k tomu normálu teda vrátime

mariska1989
14. apr 2021

Ja áno ...mám totiž deti ktoré už nemajú čo nosiť dcéra nosí 2 legín🙈a stredna tiež potrebuje a nehovorím o ročnej ktoré má 6 veci vo veľkosti zvyšok už malé 🙈 keby dom mala oblečenie aspoň čo to tak sa nehrabem ale Bohu žiaľ som nútená