icon

Cibuľková predáva "malý" byt

9. okt 2025

Cibulková predaj "malého" bytu
Byt plocha 233 m² + terasy 92 m²
Dôvod predaja, potrebujeme niečo väčšie
Predsa len sme "už" 4 členná rodina
Môže toto niekto vypustiť z úst?
Málo priestoru?
Už som čítala asi všetko dnes

Strana
z5
anonym_87e271
9. okt 2025

@anonym_autor ano môže, nám by bolo tiež málo. Máme oveľa väčší dom

klarissa25
9. okt 2025

Ach jaj zavis je svina….

ariannazara
9. okt 2025

Akoze ja mam bungalov 220m2 a chyba mi 1 izba navyše napríklad 😆 takze pohoda

janai1
9. okt 2025

No tak pre nich je to malé a čo? Nemáme všetci rovnaký životný štandard a predstavy.

alenamihal
9. okt 2025

tak s jej handrami uz mala mat davno postaveny dom 😅 ..od kedy schudla,tak jej ego vyskocilo na maximum 😂

danica2711
9. okt 2025

@anonym_autor tak ona asi má iné kritériá ako ty a navyše nemôže za to, že ty máš nižší štandard. Nezáviď, ona si to vydrela, byť s jej výškou 4. najlepšia tenistka na svete je obdivuhodné

anonym_b5ce54
9. okt 2025

@anonym_autor ona je udreta,

chrobak7
9. okt 2025
@danica2711

@anonym_autor tak ona asi má iné kritériá ako ty a navyše nemôže za to, že ty máš nižší štandard. Nezáviď, ona si to vydrela, byť s jej výškou 4. najlepšia tenistka na svete je obdivuhodné

@danica2711 A ty si myslíš, že to má z tenisu? 😂

alenamihal
9. okt 2025
@danica2711

@danica2711 😂 joj neprehanaj

ciama
9. okt 2025

Kazdy ma ine naroky a ked potrebuju viac a mozu si to dovolit, tak preco zavidiet? Ved nech si kazdy byva v tom, co chce a na co ma, no nie?

alenamihal
9. okt 2025
@chrobak7

@danica2711 A ty si myslíš, že to má z tenisu? 😂

@chrobak7 Pellegrini jej pomaha posledne roky 😂

anonym_e27a9c
9. okt 2025

@anonym_autor každý si tu dajme ruku na srdce či keby máme peniaze nad ritou či by sme vysmiaty žili v 60m2.
Nie nikto by nežil.
Rovnako ako nadávame na politikov že kradnú. Reálne keby sme tam ale že naozaj reálne bude kradnúť každý. Áno niekto viac niekto menej niekto okato niekto nenápadne....
A môžte sa tu dušovať koľko chcete. Každý máme toľko koľko máme a s tým musíme hrať.
Toto čo píšete, je závisť. Lebo keby ste na jej mieste a v jej štandarde tak možno sa cítite v jej aktuálnom byte oveľa horšie ako ona.
PS: riešte veci VIAC za vašim prahom. To je dôležité, nie ona ani nikto iní. Pekný večer

autor
9. okt 2025

Keď by povedala 100m² je nám malo, ešte si človek povie,veď hej
... ale 233m² byt a skoro 100m² terasy a malo?
Keby to tu napísala niektorá z nás, tak ju tu zotriete pod čiernu zem.
Ale je to závisť
Ja bývam v 180m² dome s bazénom a posilňovňou
A máme 2 investičné byty
.
.
.
To akoby som ja vypustila,že och tak zle sa máme ,lebo k bazénu musím prejsť cez schodisko ..

klarissa25
9. okt 2025
@anonym_autor

Ale je to závisť
A máme 2 investičné byty
.
.
.
To akoby som ja vypustila,že och tak zle sa máme ,lebo k bazénu musím prejsť cez schodisko ..

@anonym_autor boze ale ked na to mas tak si kup aj 500m2 dom, je to len tvoja vec…

autor
9. okt 2025
@klarissa25

@anonym_autor boze ale ked na to mas tak si kup aj 500m2 dom, je to len tvoja vec…

@klarissa25 veľmi by som chcela vidieť , keď by niektorá založila tému:
.
Máme na ruke dom 233m² a terasy 100m², len nevieme , či nám to nebude malé.
Také komentáre by tu boli
Ako ľudia žijú aj s deťmi v garsonkach a bla,bla
Ale keď to ja napíšem na Cibulkovú ,to je závisť
To sa nesmie
Ide tu o princíp

janai1
9. okt 2025
@anonym_autor

@klarissa25 veľmi by som chcela vidieť , keď by niektorá založila tému:
.
Máme na ruke dom 233m² a terasy 100m², len nevieme , či nám to nebude malé.
Také komentáre by tu boli
Ako ľudia žijú aj s deťmi v garsonkach a bla,bla
Ale keď to ja napíšem na Cibulkovú ,to je závisť
To sa nesmie
Ide tu o princíp

@anonym_autor boze ty princíp 🤣🤣 to znie tak pokrytecky až hrôza čítať

enmery
9. okt 2025

A ona to ide platiť z Tvojich peňazí, že Ťa to tak podráždilo?Fanynka Dominiky nie som, ale hejt zato, že si povie, že chce niečo väčšie s rodinou fakt nechápem. Zvlášť, ak si nato nenemusí požičiavať. Ži a nechaj žiť.

autor
9. okt 2025
@janai1

@anonym_autor boze ty princíp 🤣🤣 to znie tak pokrytecky až hrôza čítať

@janai1 áno, bežnej mamke tu na MK by si ty napísala, že samozrejme že vám to stačiť nebude, veď to je málo priestoru pre 4 člennú rodinu 🤸
Hej, chcela by som to vidieť 😵‍💫

klarissa25
9. okt 2025
@anonym_autor

@janai1 áno, bežnej mamke tu na MK by si ty napísala, že samozrejme že vám to stačiť nebude, veď to je málo priestoru pre 4 člennú rodinu 🤸
Hej, chcela by som to vidieť 😵‍💫

@anonym_autor ak toto nie je zavist tak ja uz neviem co. Kadejake celebrity spevaci, sportovci maju vily take kde by sa zmesilo 100 ludi. Ale no a co ved si na to zarobili nech si aj ostrov kupi pre pana 🤣🤣

really8
9. okt 2025

Ano, pocula som podobnu perlu od nasho prezidenta.

autor
9. okt 2025

takže vlastne ano, bežný človek sa nemôže na také opytať, hneď by bol zvozeny pod čiernu zem.
Ale celebrity môžu, tam sa kritika nenosí
Tak už som múdrejšia
Počkám si teda na tému , kde zhejtujete niekoho,kto bude chcieť kúpiť niečo veľké a spýta sa, či to bude postačovať 🍿🍿

anonym_236510
9. okt 2025

Ja autorku chapem, v tejto dobe, ked vacsina slovenska nema na vlastne byvanie alebo preratava kazdy cent, nie je vhodne, aby sa celevriti, pardon celebrity takto vyjadrovali. Ale ona bola vzdy mimo.
Ale tak najlepsie je nesledovat tieto osoby.

vroni
9. okt 2025

Neviem, čo ti to trhá žily. Cibuľa vždy mala hubu vyššie ako mozog a natrepala už kadečo. Že označila obrovský mezonet za menší byt, no bože. O čo bola lepšia tenistka, o to je väčšia trúba. Asi ten tenis spôsobuje úbytok mozgovej masy (keď človek zaráta do statistiky aj Romanku Tabak). A áno, každá tu žije minimálne v zámku o ploche 1000 M2, takže im určite všetkým strašne závidíš. Aj ja, samozrejme.

anonym_623360
9. okt 2025

Najlepsie ak by sa uz odstahovala niekde daleko a uz by ju nebolo vidiet. Nech si uziva svoje peniaze a nech neotravuje, herecka jedna. Z toho co ma jej riadne preplo.

lala123
9. okt 2025

@anonym_autor
Môže ....pri jej životnom štýle má asi len šatníka o výmere 50m2

martinka13
9. okt 2025

Každý potrebuje iné. Nie o každom sa píše...

anonym_f6ac13
9. okt 2025

@anonym_autor ja s tebou suhlasim. Asi nevie,co od dobroty. Mne to pride ako vysmech obycajnemu cloveku a nepisem to preto,ze zavidim. Nas byt ma takmer 90m2 a uplne nam staci, kto by to upratoval?:D Pride mi to smutne,ked je niekto takto materialisticky zalozeny,zw dom musi mat aspon 400m2, doma ma 200ks oblecenia, 50ks kabeliek, ale tak, jej vec :D

minto3
9. okt 2025

@anonym_autor Cibula bola dobrá tenistka, vydrela si to. Podľa mňa ona vo svojej podstate nie je zlá. Len je naučená na to, že vždy mala všetkého dostatok a vždy sa o ňu niekto postaral. Taká princeznička. Mala od mala nalinajkovaný nejaký režim. Druhá vec je, že má dostatok rokov na to aby precitla. O tom, že je ako Végh a za peniaze by si dala aj do kolena vŕtať a zaprela by vlastnú mater nejdem radšej ani písať.

abbey1
9. okt 2025
@anonym_autor

Ale je to závisť
A máme 2 investičné byty
.
.
.

@anonym_autor Fij, a ty sa nehanbíš mať nakúpené byty, keď niekto nedostane hypotéku ani na garsónku?

sailes
9. okt 2025

No byť na jej mieste veru v takom "malom" byte nebývam, na slovač v jej pozícii je to veľmi podpriemer povedzme si na rovinu . A ešte je to byt, no teda..... ale ked tak rozmýšľam, prvý dom sme stavali v roku 1989 , má 7 izieb s 5 podpivničenými miestnosťami, najmenšia detská izba má 22m2, spolu 360m2 obytnej plochy, lebo vtedy sa tak stavalo.

Strana
z5