icon

Čierna listina - nepreberači dobierok, podvodníci z bazárov

gabcuriik
25. aug 2015

Prajem všetkým používateľom týchto stránok príjemný podvečer. Viem, že takáto čierna listina už existuje niekoľko rokov, aj práve preto som sa rozhodla ju rozšíriť. Je tam už nespočetné množstvo príspevkov, okolo 200 stránok a teda je to popravde už veľmi neprehľadné. Nakoľko nepreberačov a podvodníkov pribúda každým dňom čoraz viac, je dobré aby sme si aspoň takýmto spôsobom navzájom pomohli...

Strana
z5
hajducarmen87
30. sep 2017

Pozor na túto osobu, naobjednáva si tovar, ktorý následne neprevezme.

Eva Jurčová
Májová 50/64
95621 Jacovce

0904341177

lenkazpresova
4. okt 2017

Nestretli ste sa s Mária Rajčiová, Ambra Pietra 25, Martin...Kontaktovala ma cez sms, ohľadne hracej deky. Inzerát som mala tu, dobierka 30,10€.. Balík visí na pošte, ešte týždeň má na prebratie. Dávala som jej echo o tom, že to na ňu na pošte čaká. Nereaguje a nedvíha tel. Takže čakám na to, že to ani pinda nebreberie.

queenystars
29. okt 2017

na facebooka predava aj v bazose a modry. konik
Matky pozor pozor nekupujete nic od profil moje meno (nikola feherova) predtym bola niki nikuska

Nazor ine matky
https://photos.app.goo.gl/C52WiEL19nXvF9FV2

Bazary kde moje meno....
https://photos.app.goo.gl/Eqru25uDRRoCqI3c2

https://photos.app.goo.gl/C8lAdpgycCsNSYN82

Priebeh p. Petra Rabiňáková
https://m.facebook.com/groups/677237485675248?v...

Tam v komentary nazor viac matky a na konec link ako predava veci v top stav a uz je prec...

mirka47
7. dec 2017

zrušila objednávku po odoslaní....Dominika Paulová, Mochovce 935 39 , SE a. s.

miskavladka
8. dec 2017

Dobrý večer, do zoznamu nepreberačov pridávam JANU SLASTANOVU, KOLLAROVA 10 z KREMNICE ...po prvy krat menšiu zásielku prebrala ale tak, že ma natahovala s tym dlhšie mys som ze občas každēmu sa môže stať ze sa omeška či financie ... Pri druhej som sa s nou dohodla kedy ona bude schopna si to prebrať - aby mala peniažky ... Tak som jej nap ci vtedy a vtedy ze ok ... Po odoslani balika som ju informovala ze som jej ho zaslala na adresu ...
* nebola som doma musela som ist prec - ok stane sa ze asi nieco potrebovala vybavit
* nemoze - pride jej drevo a musi byt doma nemize ist na postu
* nech sa nehnevam je v nemocnici s dcerou - ok ked ze som tiez matka a ked je taketo obdobie vzdy sa moze stat nieco a dostat sa do nemocnice ... Tak som ju nechala tak ...
* bola som na poste a ked ze nema podaci listok mi nedaju balik - na druhy den som vola tam na postu a informovala som sa balik by jej vydali aj na meno ale ona tam vobec nebola ... Ked som povedala ze ta pani pivedala ze jej nedavaju zlte listky ci sms ze balik je na piste ze .... Ked som volala vobec nereagovala ani neodpisovala ...klamarka a nepreberacka ako matka jedneho dietata tiez mi pimoze ze nieco predam a mozem nieco ine kupit pre malu ... Cca mesiac takto tahala za nos .. Neviem kto mi uz teraz kupi ten tovar ked ze bol zimny ... Ked ze take veci uz mamicky maju zakupene tento rok ... Neposielajte jej nic nepreberie to a bude vas len natahovat a pripravi vas o pistovne ktote nie je lacne

adaasek
13. dec 2017

Som tiež nútená zdieľať informácie o podvodných kupujúcich, predávam cez Bazoš bicykel, 2-krát ma kontaktovali cez sms a ďalej sme konverzáciu viedli cez emaily v anglickom jazyku, chceli mi previesť peniaze na Paypal účet s tým, že mi tam poslali 500e aj za poštovné, ktoré som od nich ani nežiadala, ale háčik bol v tom, že som poštovné mala vopred uhradiť cez Western Union v sume 155e a odoslať doklad o zaplatení na paypal, po čom sa mi mala suma 500e uhradiť, no to už mi začalo poriadne smrdieť a napísala som im nato, čo si o tom myslím, po čom ma už viac krát nekontaktovali. Aby ste si mohli dať aj vy na nich pozor, zdieľam tu ich emaily: Marvin Eastmond Marvin.Eastmond@hotmail.com a Katherine Jamm katherinejamm@outlook.com katherinejamm@gmail.com. Dávajte pozor na takéto rôzne zahraničné emaily a smsky, bolo by veľmi jednoduché naletieť im!!!

hajducarmen87
15. dec 2017

Pozor na tieto osoby! Naobjednávajú si tovar, ktorý následne neprevezmú. Komunikácia samozrejme žiadna.

Kristina Jarosova
Furdekova 21
851 03 Bratislava

Patrícia Šimíková
Staničná 2
917 08 Trnava

Veronika Herakova
Horná 66
941 10 Tvrdošovce

l172
21. jan 2018

@sharon002
Niekto z podvodnícok sa ozval, asi vám už nikto nič nechce poslať na dobierku :D tlieskam, aspoň ma tato stránka význam.

janninn
Autor odpoveď zmazal
eulaliamaria
23. feb 2018

@l172 ..ahoj vieš niečo viac o tejto pani...dala som si vyhľadať, lebo ma oslovila cez bazoš zo srdcervúcim dopisom, že je chudobná má 3 deti a najstaršia dcéra má narodeniny a nemá peniaze na darček a či jej nepodarujem také nohavice z manga čo mám v ponuke...ja s tým nemám problém ak je to naozaj tak pobalím aj celú krabicu veľkosti XS a pošlem jej...potom ešte pýtala či nemám nejaké šminky aj použité...aj tie pošlem, len ma tak napadlo či to nie o..b...dík za info

janninn
28. feb 2018

bengo@centrum.sk Ak vás bude kontaktovať niekto z tohto mailu nič nerezervujte, pani Mária si len naobjednáva a potom vám ani nedá vedieť, že už " kúpila inde ". Nezodpovedná a to chcela na dobierku, že určite berie, ešte že som na dobierku nechcela poslať. Neodporúčam!

smejussska
19. mar 2018

Pridávam slečnu, ktorá tu už bola spomenutá, avšak škoda, že som ju objavila na čiernej listine až teraz.

Michaela Pastorová
Nemecká
Vyšná Myšľa
04415

Slečna podľa profilu zháňa akúkoľvek brigádu a nemá peniažky na objednané veci, načo si ich ale objedná, nechápem 😀 DOBIERKU URČITE NEPOSIELAŤ!!!!!!!

41simca41
Autor odpoveď zmazal
mikina1
Autor odpoveď zmazal
41simca41
Autor odpoveď zmazal
mikina1
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5