icon

Čierna mágia a zarieknutie

monilia
16. jún 2011

Viete niekto co je pravdy na ciernej magii? a existuju fakt ludia co to robia?
ak viete niekto piste,....

krristin
17. mar 2014

Pane Bože,Pane Ježišu odpust nám naše viny,naše pochybenia a zbav nas zlého.

krristin
17. mar 2014

@aero jediný ochranca pred zlým je Pan Boh,Pan Ježiš

krristin
17. mar 2014

@lillyan80
@lillyan80 pomoze ti iba Pan Boh,Pan Ježiš

monilia
autor
25. jún 2014

@potvorka9
@potvorka9 pffff nemám tiež by ma zaujímalo, ako to robí☺️

andysss
28. okt 2014

@karolinka654 hej super že si tu píšete sám recenzie 🙂 ešte tak nenápadne dodáte stránku svoju do komentu

ferkos
28. okt 2014

:D dakujem za krasne pobavenie :D Rada pre tych co myslia vazne - najdite si hobby :D

mimcus
13. jún 2015

dobry vecer kto by mi vedel seriozne pomoct alebo zastavit ludi ktory na mne robia ciernu magiu robia na mne voodu,diablom,satanom,mrtvolami,zrkadlovy odraz z utokmi na telo vo forme znasilnovania,obcovanie z diablom,kliatby prekliatia.skusala sa aj ocista vzdy neuspesne lebo ty ludia co to na mne robia ich poznam a robia to stale uz to trva 6 rokov su na mna napojeny a uz som s toho zufala ☹ robia to aj u mna v praci kto by mi vedel pomoct v tejto situacii.za kazdym co som bola kazdy odomna vezme peniaze a nic s toho.a je toho viac...Dakujem

nikawero12
13. jún 2015

@mimcus chceš serioznu radu? Objednaj sa k psychiatrovi. A to myslím úplne vážne, lebo to u teba vyzerá na stihomam!

terezka1947
13. jún 2015

@mimcus HM...6rokov??????
tak bud je to pravda a chod za exorcistom(ak si veriaca) alebo mas naozaj nejaky problem a skus sa poradit s nejakym odbornikom

nikawero12
13. jún 2015

@mimcus žiadny exorcista, ale smer psychiater, lebo to u teba môže skončiť veľmi zle!

mimcus
13. jún 2015

nikawero12 mam video z predajne kde caruju mam ich mena aj adresy kde byvaju a vedia o nich nielen exorcisti,jasnovidci ale aj knazi ale tyto sa do nich boja pustit.su tam asi 4 silny.na margo toho sihomanstva ani jeden exorcista...a ty dalsi vedia o nich robia to nie len mne ale aj vela ludi co sa na nich stazovalo ze im robia to iste co mne a niesom v tom sama.

terezka1947
13. jún 2015

@nikawero12 tak po tomto dalsom prispevku sa priklanam k nazoru,ze asi predsa len odborna pomoc je lepsia

nikawero12
13. jún 2015

@mimcus ja takýmto kravinám ako voodu, zarieknutie a exorcizmus neverím, ale ty urob ako myslíš 😉

katka19844
23. jún 2015

Ahojte,
ma niekto z vas skusenosti s magiou lasky?????

hipollita
23. jún 2015

@mimcus obrat sa na santeria.sk....pomohli uz mnohym ludom a mozem ti zarucit ze sa z toho dostanes 🙂

hipollita
23. jún 2015

@katka19844 Ano ma, napriklad aj ja + ini ludia, co poznam :D Co potrebujes? 🙂

katka19844
24. jún 2015

Ak máš niake skusenosti prosím napíš mi na mail katka198@centrum.sk

terezka1947
25. jún 2015

@katka19844 to nemyslis vazne...to si chces lasku "pricarovat'?

jaaaj,baby,nezacinajte si s magiou 😒

vviktoria
10. júl 2015

@karolinka654 môžem poprosiť kontakt na p. Martiniusa poprípade ako sa s ním dá spojiť? Je to akútne ďakujem

katka19844
10. júl 2015

Martiniusa by som ti neodporúčala,mne vôbec nepomohol

lovosa
14. júl 2015

kto vie odrobiť od satana

lovosa
14. júl 2015

@mimcus ahoj, mám ten istý problém a farára volajú každú nedelu na obed a on im pomáha. takeho farára treba odvolat

lovosa
14. júl 2015

@nikawero12 blbost, je to pravda, aj mne to robia už 10 rokov a niet takej sili čo ich odstaví

nikawero12
15. júl 2015

@lovosa blbosť!....keby si mala viac zdravého sebavedomia a zdravého sedliackeho rozumu, tak by si takéto problémy nemala

lewo
1. nov 2015

Nezaložili by sme si niejaké člensstvo kde by sme vykonávali rozne seansy čarodejnícke,vlkodlačie v lese a tak :D bola by to sranda ak mate zaujem piste na fb Le Wo

mimcus
6. dec 2015

ahoj lovosa neprisla si nahodou do kontaktu s niektorym tychto ludi? :Miklosova,Kendova,Nestakova,Kundratova a je ich ovela viac vedia o nich uz aj knazi,biskupi,exortista,jasnovidci a liecitelia z celeho Slovenska lebo som nebola jedina ktora bola za nimi s tymto problemom s tymito ludmi.zatial sa nenasiel nikto kto by ich dokozal zastavit.a to co mi odporucila hipollita na to santerio tak to dnes davali v spravach na markize o 19.20h,ak mozes tak si to pozri co robia v zahranici...

kendrab
30. sep 2016

@mimcus vieš mi napísať presne mena tých ľudí?

1radula1
30. sep 2016

ozaj tekýmto veciam kočky veríte? 🙂 keď som zbadala túto tému zostala som taká zaskočená, či vlastne aj tomuto verím :-/

marton123
12. dec 2017

skus navstivit tento web tam je vsetko a radi pomozu deonix.eu

lilisinka1970
21. júl 2019

@karolinka654 máš kontakt na neho a roby čiernu magiu na vstach