Čierna mágia a zarieknutie
Viete niekto co je pravdy na ciernej magii? a existuju fakt ludia co to robia?
ak viete niekto piste,....
@karolinka654 hej super že si tu píšete sám recenzie 🙂 ešte tak nenápadne dodáte stránku svoju do komentu
:D dakujem za krasne pobavenie :D Rada pre tych co myslia vazne - najdite si hobby :D
dobry vecer kto by mi vedel seriozne pomoct alebo zastavit ludi ktory na mne robia ciernu magiu robia na mne voodu,diablom,satanom,mrtvolami,zrkadlovy odraz z utokmi na telo vo forme znasilnovania,obcovanie z diablom,kliatby prekliatia.skusala sa aj ocista vzdy neuspesne lebo ty ludia co to na mne robia ich poznam a robia to stale uz to trva 6 rokov su na mna napojeny a uz som s toho zufala ☹ robia to aj u mna v praci kto by mi vedel pomoct v tejto situacii.za kazdym co som bola kazdy odomna vezme peniaze a nic s toho.a je toho viac...Dakujem
@mimcus chceš serioznu radu? Objednaj sa k psychiatrovi. A to myslím úplne vážne, lebo to u teba vyzerá na stihomam!
@mimcus HM...6rokov??????
tak bud je to pravda a chod za exorcistom(ak si veriaca) alebo mas naozaj nejaky problem a skus sa poradit s nejakym odbornikom
@mimcus žiadny exorcista, ale smer psychiater, lebo to u teba môže skončiť veľmi zle!
nikawero12 mam video z predajne kde caruju mam ich mena aj adresy kde byvaju a vedia o nich nielen exorcisti,jasnovidci ale aj knazi ale tyto sa do nich boja pustit.su tam asi 4 silny.na margo toho sihomanstva ani jeden exorcista...a ty dalsi vedia o nich robia to nie len mne ale aj vela ludi co sa na nich stazovalo ze im robia to iste co mne a niesom v tom sama.
@nikawero12 tak po tomto dalsom prispevku sa priklanam k nazoru,ze asi predsa len odborna pomoc je lepsia
@mimcus ja takýmto kravinám ako voodu, zarieknutie a exorcizmus neverím, ale ty urob ako myslíš 😉
Ahojte,
ma niekto z vas skusenosti s magiou lasky?????
@katka19844 Ano ma, napriklad aj ja + ini ludia, co poznam :D Co potrebujes? 🙂
Ak máš niake skusenosti prosím napíš mi na mail katka198@centrum.sk
@katka19844 to nemyslis vazne...to si chces lasku "pricarovat'?
jaaaj,baby,nezacinajte si s magiou 😒
@karolinka654 môžem poprosiť kontakt na p. Martiniusa poprípade ako sa s ním dá spojiť? Je to akútne ďakujem
Martiniusa by som ti neodporúčala,mne vôbec nepomohol
kto vie odrobiť od satana
@nikawero12 blbost, je to pravda, aj mne to robia už 10 rokov a niet takej sili čo ich odstaví
@lovosa blbosť!....keby si mala viac zdravého sebavedomia a zdravého sedliackeho rozumu, tak by si takéto problémy nemala
Nezaložili by sme si niejaké člensstvo kde by sme vykonávali rozne seansy čarodejnícke,vlkodlačie v lese a tak :D bola by to sranda ak mate zaujem piste na fb Le Wo
ahoj lovosa neprisla si nahodou do kontaktu s niektorym tychto ludi? :Miklosova,Kendova,Nestakova,Kundratova a je ich ovela viac vedia o nich uz aj knazi,biskupi,exortista,jasnovidci a liecitelia z celeho Slovenska lebo som nebola jedina ktora bola za nimi s tymto problemom s tymito ludmi.zatial sa nenasiel nikto kto by ich dokozal zastavit.a to co mi odporucila hipollita na to santerio tak to dnes davali v spravach na markize o 19.20h,ak mozes tak si to pozri co robia v zahranici...
ozaj tekýmto veciam kočky veríte? 🙂 keď som zbadala túto tému zostala som taká zaskočená, či vlastne aj tomuto verím :-/
skus navstivit tento web tam je vsetko a radi pomozu deonix.eu
@karolinka654 máš kontakt na neho a roby čiernu magiu na vstach

Pane Bože,Pane Ježišu odpust nám naše viny,naše pochybenia a zbav nas zlého.