icon

Čierna mágia a zarieknutie

monilia
16. jún 2011

Viete niekto co je pravdy na ciernej magii? a existuju fakt ludia co to robia?
ak viete niekto piste,....

Strana
z3
bustlife
22. aug 2019

Ahojte ja som kontaktovala nejakú stránku cierna magia, keďže už dlhú dobu som trpela kvôli urieknutiu a kliatbe. Ak nájdeš dobrého mága, isto ti pomôže. A mágia naozaj existuje, viem o čom hovorím 10 rokov som trpela dokym som nekontaktovala https://www.ciernamagia.sk

dilino
30. aug 2019

@stefan33 kontaktuj tu na facebooku EZO kartár .veštec on vie privolať a spajať lásku

dilino
30. aug 2019

@katka19844 tu na facebooku sa vola EZO on vie privolať pomocou mágie lásku ale neviem koľko berie len viem že vie spajať lásku rozchodi aby s ak tebe vrátil alebo vrátila dotyčna/ dotyčny

lukasko12
29. mar 2020

@macka01 ked to tak pekne rozpravate mna suseda co ma ani nikdy nepoznala a ani nevidela tak mi robi len ciste zll aj s jej priatelom co mam pre to spravit aby som mala od nej klud aj od neho hm co mi odporucate

luciiii234071
30. sep 2021

@lilisinka1970 môžem poprosiť kontakt, ďakujem

dajananovakova
5. okt 2021

@bustlife dobrý deň môžem poprosiť kontakt na tu mágiu nevjem ak to mám pomenovať ..ja mám problém s priateľom v láske v ničom sa nám nedarí nájsť si prácu ani v peniazoch a ja konkrétne neviem sa vyliečiť a hocijaké lieki beriem a nič inim to pomôže a mne nie už veľmi som zúfalá myslím si že niekto urobil na náš čiernu mágiu
Ďakujem

tony128
Odpoveď bola odstránená
vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
lavinis
6. feb 2023

@monilia nič
Babské reči

erissimo
8. jún 2024

@karolinka654 povedal Vám že ked sa niečo robi bez niekoho vôľe, ze sa jedna o ciernu magiu? Povedal Vám, ze pokial clovek ktorého si chcete prinavratit ma nejaku ochranu alebo pojdem za niekym aby mi odrobil ze sa Vam to vrati? Davajte pozor co konate

erissimo
8. jún 2024

@dilino ak vie spojiť lasku bez vedomia druhej osoby tak je to čierna magia

lilien36512
13. máj 2025

@monilia áno jednu poznám osobne dávajte si bacha prosím vás tí ľudia váš oblbnú rečičkami .Volá sa to energetický vampirizmus.Pozor na lokalitu Martin

largo777
5. okt 2025
@monilia

@ewellina ahoj,...zaujíma,..lebo sa neviem vzdať pocitu nebiť už s bývalím priatelom,..boli sme dlho spolu v kontakte,..aj po rozchode aj ked už bol s terajšou priateľkou,..ešte asi trištvrte roka,....potom zlom,...koniec,...od vtedy tak ako ja aj jeho rodina celá o nom nič nevie rok,...chápeš? býva u nej,...uplna zmena k horšiemu,..celé zle! chodí s nou na dovolenky kde by nikdy nešiel poznám ho viacej ako seba,...navštívila som jednu super jasnovidku a tá mi to povedela,..že tam funfuje čierna magia,....lebo vedela ona, že má ku mne ešte city stále ma pred nou spomínal,..a chcela si ho dať len na svoju stranu,...nikto ho nezaujíma len ona,...koli nej robí také čo nechápem vôbec a jeho rodina to isté,...a ked nad tým rozmyšlam,...tak mi fakt sedí že má ona dočinenia s čiernom magiou,...neviem čo iné si mam o tom myslieť 😠

@monilia ..zdravim..ako to nakoniec dopadlo ?

michael091
15. okt 2025
@bustlife

Ahojte ja som kontaktovala nejakú stránku cierna magia, keďže už dlhú dobu som trpela kvôli urieknutiu a kliatbe. Ak nájdeš dobrého mága, isto ti pomôže. A mágia naozaj existuje, viem o čom hovorím 10 rokov som trpela dokym som nekontaktovala https://www.ciernamagia.sk

@bustlife ahoj, s čím konkrétne ti pomohli na tejto stránke??

Strana
z3