icon

Čím sa živia ženy z internetu?

19. okt 2024

Čo myslite čím sa živia tie ženy? Ticho závidím..,
https://www.facebook.com/reel/454451540318723?f...

Strana
z3
miadi
20. okt 2024

@dobryden ale Ved to je vec kazdeho co ho bavi pozerat . Mna toto nebavi. Ale nemam potrebu zhadzovat tie ženy. Ak sa do takeho zivota narodili ci vydali nie je na tom nic zle . Existuje velmi vela bohatych ludi co neurobili nic nemoralne aby boli tam kde su. A netreba sudit ze urcite su nestastne bla bla . Kazdy nech si zije svoj zivot . Nech ma kazdy vsetko stastie sveta a $ kolko zvlada dosiahnut. Ak ma Niekto uspech nech ma nijak tym nezije na Moj ukor. Keby to bolo video mlady chalani nikto by hnet nepisal ze su stetky ., napriklad mna nebavi video o gymnastike no nebudem hovorit ze je nieco uchylne na tom ako super vedia roztiahnut nohy . 😁urcite je kopec professionalok co zbohatli sexualnymi sluzbami ale nebudem ich hladat v random videu nejskych bab vystupujucich z auta .

kiki68
20. okt 2024

Bud sa dobre vydali, alebo dobre vymysleli Business. Poznam aj ludi, co naozaj vedia podnikat a maju naozaj vela penazi. Ani ziadne OF nikdy nemuseli. Niektori zacnu napr business s niecim, potom ked maju nieco, tak zacnu kupovat reality a idu a idu hore. Ved nech ziju, ako ziju. To uz je ich vec. Ja toto az k zivotu nepotrebujem

maja249
20. okt 2024

No čím asi?? Buď vhodnému jedincovi rozkročili náruč, ale sa vhodným jedincom narodili. Netráp sa s tým, do hrobu si tie fifiny nevezmú a časom ich možno vhodní jedinci vymenia za niečo reprezentatívnejšie...hoci ak sa mám priznať, niekedy aj mňa trhá od zlosti, či sú hentie chudery lepší ľudia ako my ostatní, keď majú všetko, na čo si spomenú.

libusak
21. okt 2024

Povolanie dcera/manzelka/milenka

ailiba
21. okt 2024

@miadi ano, suhlasim. .. Ale ona sa takto nepretrca😅. Uz z toho je vidno, ze si zarobila sama👍. Vtedy si clovek aj inak vazi tie peniaze a pouziva ich na ine veci.

dobryden
21. okt 2024

@miadi Len autorka závidí,pise závidí im,no nema co zavidiet.Su zaujímavejšie a adrenalinovejsie veci ako vozenie sa v Ferrari.A k tomu autu,dam prednost radsej SUV 🙂

Strana
z3