Čím všetkým nás vlastne trovia?
Čítala som článok o tomto oleji... idete do obchodu s tým, že si kúpite niečo zdravé pre svoje telo, dokonca ste ochotní i priplatiť , ak to má byť kvalitnejšie..... A zrazu napíšu , že tento produkt nie je vhodný na konzumáciu, nemá hodnotenie ako potravina !!!!! Len na zamyslenie
Osobne , nemusím Lidl, príde mi to tam všetko ako odpad z celého sveta ... zlatí komunisti

Asi som slepá, neviem to zväčšiť, ale na fľaši priamo píšu, že nie je vhodný na konzumáciu?
@jjanulienka my sme boli v lete v chorvátsku, teta má nabalila olejom, tak dúfam , že sa neotrovíme 😁😂😁😂
Zlatí komunisti, oni by ťa netrávili olejom, ale rovno popravili za vyjadrenie vlastného názoru a tvojej rodine urobili zo života peklo. Ale áno, zlaté časy, škoda že sa do nich nemôžeš vrátiť.
Fakt je, že som málo spala... čo mám vidieť na tom obrázku? Lebo nechápem... Či ide o ten článok, ktorý spomínaš? Potom by bolo asi vhodnejšie dať link na samotný článok.
@oblecenie99 kde to tam vidíš?
Ja som to tam tiez nenasla,kde sa to pise?nekupujem tento ale do lidla chodim bezne a nemam pocit ze jeme odpadky 😏
@daniela2202 mozes sem dat ten clanok?
niekedy je na flasi napisane ze nie je vhodny na tepelnu upravu, extra panensky by sa mal pouzivat v studenej kuchyni, nemohlo to byt takto? Borges je pomerne znama znacka a fakt sa mi nechce uverit ze chcu travit ludi 🤔
@daniela2202 daj link na ten clanok. A nic ta nenuti kupovat prave v lidli. Kupuj kde chce, co chces a kedy chces. Nastastie uz nemame socializmus, ze olej bol vsade rovnaky, palma aj v jednodte aj v potravinach
@daniela2202 je jedno ci je z lidlu alebo nie taky isty olej mozes mat v inej flasi aj v tescu s inou znackou. Su oleje ktore niesu vhodne na studenu kuchynu cize na priamy konzum. A tiez tam nevidim aby to tam bolo napisane
@daniela2202 borges nie je kvalitny olivovy olej. V kazdom obchode je vela odpadu, lebo ludia to chcu a kupuju a aj Lidl ma niektore veci kvalitne. K “tym zlatym komunistom” sa ani nejdem vyjadrovat, lebo je mi z toho tvrdenia nevolno.
To nie je na fľaši, to bol písaný článok, ako robili testy a brali vzorky
Veru, zlati komunisti, ti nas nikdy netravili nicim.. ludia v okoli Strazskeho a Humenneho umieraju na rakovinu cirou nahodou.. vobec za to nemozu PCB latky z pody z Chemka. To tam nedali komunisti, kdeze ;)
Je jedno ci lidl kaufland alebo tesco toto nie je privátna značka lidla....každopádne olivový olej sa časti používa práve v studenej kuchyni...však sem postni ten článok...
Prosím, daj sem ten článok.
@daniela2202 Ono dost zavisi aj od toho, co za clanok to bol. Lebo vies, na internet moze napisat ktokolvek cokolvek, aj to, ze v zahrade chova duhoveho dinosaura. Navyse vypisovanie senzaciechtivych clankov, na ktore ludia klikaju, napriklad o tom, ze nas trovia, vie zarobit velke peniaze. Filtrovat pravdive informacie nemusi byt lahke.
Zlati komunisti, ano, ti ludi netrovili, asi preto, lebo nemali cim. Na tie prazdne supermarkety a kilometrove rady na maso sme pohodlne zabudli, co?
📌
ja by som všetkým, ktorí velebia socializmus dopriala žiť v ňom, asi ste zabudli alebo o ňom len počuli
@daniela2202 nabuduce daj komplet info lebo presne takto sa siri zbytocna panika 🤦🏼♀️
v kazdej skupine produktov su tie menej kvalitne a tie ktore vyhovuju nejakym parametrom..vyhoda je ze mas na vyber, na rozdiel od tebou ospevovaneho komunizmu.
Tento spomienkovy optimizmus ma vytaca 🤨
@daniela2202 ok súhlasím ale veď tento olej predávajú skoro všade nie len v Lidli takže netuším čo to má s Lidlom spoločne
Ono autorka ako píše hore nemusí lidl....to som si všimla už dávnejšie, hlavne ze je v lidl skupine. Každopádne naozaj neviem co ma toto s lidlom spolocne..
@daniela2202 Este by si mohla napisat, ako dlho si zila v tom zlatom socializme, tipujem, ze vobec.
Borges Extra virgin olive oil
Kategorie: Falšované potraviny
Nevyhovující parametr:
Medián závad (Md)
celkové senzorické hodnocení
medián znaku ovocná chuť a vůně
Lampantový olej (Lampante)
Ide často o oleje, ktoré sa vyrobia s úmyslom ako extra panenské, ale zlými skladovými podmienkami, výrobou alebo filtráciou
- mne to najskor pripada ze ten testovany olej bol niekde zle skladovany kym sa dostal na testy. pochybujem ze Borges ma nejaku zlu vyrobu ci filtraciu...
Mne z toho clanku vyplyva, ze predajca by si mal nechat robit testy vsetkych potravin, lebo nahodou niektora sarza bude nekvalitnejsia a dostane za to pokutu.
Prečo je už odkaz zmazany ?
@janai1 práveže to nevidím, preto ten otáznik na konci 😃

A to som pred chvíľou rozmýšľala, že som dlho nekupila olivový olej 😅asi ani nevadí 😬
Ale tento som nemala nikdy ak kúpim tak v bio obchode, neverim na bio nebio ale pri tom oleji mám lepši pocit 😅