Cítili ste sa mladé, aj keď sme mali 25 rokov?
Cítili ste sa mladé aj keď ste mali 25rokov či naopak už ste mali pocit že to najlepšie je za vami ?
Ja som mala namysli skôr taká vyslovene mladá že ešte nie sú vrásky ani problémy s tým že by muži dávali prednosť mladším, celý život pred sebou, má čas na založenie rodiny preto ten vek 25
@dzulli1980 Toto som mala namysli, ďakujem za odpoveď :-)
Nerieším vek, mám 36, cítim sa mlado a aj mlado vyzerám. Nikto mi neverí, že 36 mám 🤣🤣🤣 ale nie, nikdy som nemala žiadne blbé pocity, čo sa veku týka, ani nad tým nepremýšľam, načo si zbytočne trápiť mozog...vek je niečo, čo sa zastaviť nedá a každý, či sa mu to páči alebo nie, starne...
Nie, nemyslela som si, ze mam najlepsie za sebou, ale prvy krat som zamyslela nad vekom. Ze je to stvrtstorocnica😁. Do 40 si uzivaj, potom je uz mladost v prdeli. Najlepsie som sa citila okolo 30-35 rokov. Tu ti budu samozrejme 40, 50nicky vypisovat, ze su mlade a krasne a kazdy im hada o 10 rokov menej🙄, ale je pravda, ze je to aj na tvojom nastaveni a ako sa o seba staras.
Čas na založenie rodiny je aj po 30-ke, 35-ke, aj tesne pred/po 40. A záujem mužov je predsa v každom veku 😊😉
V 25 som uz mala kupeny hrob z vyrytymi zlatymi pismenami aj s titulom na nahrobnom kameni... 😃😃😃😃 musis sa pripravit na buducnost
Vtedy som nad vekom nerozmyslala. Teraz ked mam 45 rokov, viem ze som v 25tich bola mlada.
Ja sa cítim mladá aj keď mám o dost viac

budem mat 50 a citim sa perfektne, myslim si, ze to najlepsie ma stale este caka