icon

Čo by ste chceli zlepšiť v bazári na Modrom koníku?

martinjasen
9. feb 2012

Ahojte,

napiste navhy na funkcie a zlepsenia v bazari na Modrom koniku. Ak skutocne chcete niektoru z navhovanych funkcii oznacte, ze sa vam paci. Ale urobte tak iba v pripade ak ste si isty. Ak kazdy oznaci vsetko, ze sa mu paci, nema to vypovednu hodnotu. Najlepsie, aby ste mali max 3 oznacene navhy zo vsetkych. Vtedy budeme mat skutocnu predstavu na com vam zalezi.

Zvazime technicke moznosti, zdroje, problemy a ak to vyhodnotime, ze to ma zmysel do toho ist tak to pre vas pripravime. Pre tych, ktori maju velmi idealne predstavy, od rozhodnutia, ze nieco chceme do realizacie je niekedy dlha doba (min. 3 - 6 mesiacov). Ale ak by to bol hit, tak... 😉

Poznamka: Prispevky, ktore budu obsahovat rovnaky navrh ako je uz vlozeny budem mazat, pripadne editovat ak obsahuje aj taky navrh, ktory este nebol vlozeny. Aby to bolo prehladne.
Ked sa budeme vyjadrovat k navrhom, budem vkladat reakciu priamo do vasich prispevkov, samozrejme to oddelim, aby to bolo jasne, ze je to nasa reakcie na vas navrh.

Dakujeme za navrhy.

Asmira Team

Zrealizovane Vase navrhy:
- Baliky oblecenia rozdelit podla velkosti (alebo veku dietata) a pripadne aj podla pohlavia.
- Kolonka potreby pre dojcata by bolo treba rozdelit. je tam vyse 2500 inzeratov (54 stran). rozdelit to na flasky, dudle, ohrievace flias, sterilizatory, podbradniky, ine atd je tazke odtial predavat
- kategóriu dvojičky - oblečenie rozdeliť na veľkosti..
- pre dvojičky tiež to rozdeliť pre dievčatá, chlapcov a podľa veľkosti
- chyba tu aj kolonka karneval-masky))
- Spacie vrecia delit podla velkosti, najma tych velkych je tam malo a musim klikat na vsetky, ktore vyzeraju, ze by mohli byt velke.
- neviem či to tu už bolo, ale ked dam niečo vyhladať tak mi vyhodí inzeráty a dole v pravo dalšiu stranu... ale nikde tam nevidím koľko strán s tým tovarom tam vlastne je. dakujem z
- dalsie vase navrhy, ktore boli urobene - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/viz/clanok/z...

modra1
29. feb 2012

- v kategórii nohavíc navrhujem doplniť, či sú vyteplené napr. flísom, vatelínom (na jeseň, zimu), podšité napr. bavlnou, sieťovinou (na začiatok jari, jesene)
- v kat. topánky by som veľmi uvítala rozdelenie na topánky šnurovacie, na suchý zips, na pracku, kombinované, iné (mokasíny napr.), bola fajn podkategória ortopedické vložky
- ak zavediete povinnú vnútornú dĺžku topánok, tak prosím o dovetok, kde bude musieť predávajúca vyjadriť, či namerala presne alebo, že "ťažko sa to meria", niektoré predávajúce nevedia merať, tak aby sme aj tak nemuseli klásť doplňujúce otázky
- v mikinách a svetríkoch sa predieram inzerátmi a hľadám veci so zipsom, bolo by fajn, ak by som mohla filtrovať zipsové, gombíkové, cez hlavu 🙂
- v kat. Pančušky, ponožky, návleky nie je podkategória návleky 🙂

Napokon, uvítala by som možnosť vytvoriť si vlastnú "čiernu listinu". Nepíšem negatívne hodnotenia, chcem mať len vlastný prehľad zapísať si kupujúcu, ktorá sa napr. opýta, či vec ešte mám a už sa neozve, ďalej je tu množstvo takých, ktoré požiadajú o číslo účtu a už sa neozvú, nezaplatia. Nechcem im blokovať prístup, veď dôvody neodpovedania môžu byť rôzne, ale bolo by dobré mať tam možnosť označiť ich nejakým výkričníkom s poznámkou prečo. Zobrazilo by sa to len mne.

Ďakujem 😉

bikina
29. feb 2012

utriedenie vyberu napr. podla ceny, poctu zaujemcov

cikyta
1. mar 2012

Mne chýba v bazariku medzi hodnoteniami také celkové zhrnutie kolko negatívnych, kolko pozitívnych...lebo listovať medzi stovkou hodnotení nemám čas a všetko poctivo čítať.... (Práve som sa oklamala : Prečítala som si prvu desiatku hodnotení, kupila tovar, prišiel v hroznom stave a teraz lutujem, lebo ku koncu mala uživatelka viac neg.hodnotení 😠 to keby som bola vedela-nič neobjednávam)

nadhera
2. mar 2012

potesilo by ma vyhladavanie tovaru aj podla mesta - uz sa mi podarilo nakupit bez postovneho,co naozaj potesi,lebo niekedy je to polovica ceny tovaru , ktory kupujem. 😀

pobiska1
2. mar 2012

mne by sa pacilo hodnotenie nakupujucich. stava sa mi, ze napisu mam vazny zaujem a tym komunikacia konci. ak sa niektora dievka doma nudi nech si najde akukolvek pracu pripadne cita alebo inak tvori a neobera ma o cas. inzeratov je tu vela a preto treba porozmyslat co si naozaj kupim a neobtazovat viacerych predavajucich a nakoniec si nic nekupit.
paci sa mi myslienka ze ak si vyberiem napr. velkost 86 u jednej kupujucej ukazu sa aj ine inzeraty v danej velkosti aj ked to nie je tovar, ktory konkretne niekto hlada. ja mam napriklad svetriky, hrubsie tensie a to sa da kombinovat. bolo by to super a hlavne by to setrilo cas. 😉 dakujem
a este vyhladavanie podla mesta super napad. ak mam velke veci neda sa to transportovat po celom slovensku postou lebo to znicia a iny sposob prepravy zvysuje cenu

baklik
2. mar 2012

ja by som tovar rozdelila este na NOVE a NOSENE, resp. POUZITE veci

cillikat
2. mar 2012

ja by som ocenila, ze ked si dam inzerat do wishlistu a predavajuci ho kratko nato rezervuje, alebo uz zrusi, aby som si ho ja mohla vymazat, alebo mam tam par inzeratov, ktore uz predavajuci zrusil a ja s ich nemozem z wishlistu zrusit......

zu2za3na
6. mar 2012

ja by som tiež privítala filter okres, mesto, lebo na jeden druh tovaru sa otvorí aj 1400 strán od všelijakých regiónov a tiež som toho názoru, že chyť a hned kúp...pošta je pre mňa zdĺhavá a dôverujem iba pošte zo stránok, ktoré mám odskúšané...ale aj odtiaľ by som niečo kúpila

kamila.k.
6. mar 2012

mne by sa pacilo keby sa dalo filtrovat oblecenie len pre dospelych.

luba142
Odpoveď bola odstránená
tortelinka
14. mar 2012

pacilo by sa mi keby sa dali detske nohavice rozdelit na zateplene a nezateplene

lamadore
15. mar 2012

Bolo to tu už spomenuté,keby sa dali vyhladať inzeráty ako najnovšie pridané,nie aktualizované.A tiež oblečenie rozdeliť podľa farby.Rozdelenie hodnotení zvlášť na pozitívne a negatívne by bolo tiež nápomocné.

dolynkaa
19. mar 2012

prijala by som moznost vratit vymazane inzeraty.....miesto aktualizovania som si nahodou vymazala 17 inzeratov.........je to dost zdlhave znova fotit tie veci a pridavat do bazaru........bolo by to supeeeeeeeeeeeer,dakujem

jajka0211
19. mar 2012

mna by potesilo keby sa dalo vo filtri vybrat si viac znaciek a nie len jednu.. ked mam napriklad oblubene tri, styri znacky tak musim klikat na ne osobitne...

adamikovalucia
30. mar 2012

ja by som prijala rubriku knihy, ďalej rozdelenie oblečenia, napr. bundy a kabátov aj podla farby. A najviac by som si želala, aby mohli pridávať hodnotenia aj neregistrovaný ľudia.

elefanto
30. mar 2012

Chýba tu rubrika KNIHY.Mám na predaj nejaké romány a iné a nie je to kde umiestni,čo je veľká škoda.Uvažujete že by bola táto rubrika aktuálna?Díky 🙂

helsinka
30. mar 2012

Ja by som prijala vložiť medzi dospelácke veci aj niečo ako doplnky - tašky, kabelky, opasky, klobúky a pod . . .

sampo
30. mar 2012

Keby sa dali vymazat polozky z mojho listu zelani 😀

greeny
30. mar 2012

pridat kolonku oblecenie pre dojciace matky, chcela som predat spolocenske tricko s otvormi a nevedela som kam ho mam zaradit
a tiez moznost sa vratit nejako k vymazanemu inzeratu 😕 raz som predala kolisku a zabudla som tam pribalit jednu suciastku, som ju nasla neskor zapadnutu pod postelou a nevedela som sa uz potom dopatrat ku kupujucej. esteze mi napisala hodnotenie 😉

zuzkalenka
31. mar 2012

ja by som navrhovala kedy sa uvádzalo aj tel. číslo
viem že sa by sa to asi viacerým nepáčilo ale zlepšila by sa komunikácia 🙂
Lebo niekedy sa stane že napr. reagujem na nejaký inzerát a predávajúca sa neozve aj 2-3dni a potom už proste sa mi nechce čakať tak idem hľadať inde.
Tak čo Vy na to???????
🙂 🙂 🙂

livka299
Odpoveď bola odstránená
kvietok23
Odpoveď bola odstránená
maca_p
1. apr 2012

pri aktualizacii inzeratov v bazari navrhujem tlacitko vsetky/all, aby sme nemuseli klikat na jednotlive inzeraty kazdy zvlast. takto by sme urobili klik oznacujuci vsetky inzeraty a klik na aktualizuj.

dazdovka
1. apr 2012

Šatky, nosiče a klokanky... tam mne sa vidi, ze lepsie ako podla znaciek, by bolo rozdelovat ich podla toho, ci su to satky, nosice alebo klokanky 🙂

cukroska
1. apr 2012

možno aby mohli aj neregistrované dať hodnotenie,pretože mám viac kupujúcich a ináč podľa mňa v pohode,aj keď je dosť málo zahraničných značiek 🙂 🙂

pastelka74
1. apr 2012

chýba mi v bazare kolonka darujem alebo vymením...niečo také... 😉

adahk
1. apr 2012

Dobrý deň, páčilo by sa mi keby bola možnosť mať v albume rozdelené vecičky podľa veľkostí, jednoduchšie by sa hľadalo aj v ostatných albumoch, napr. keď má nejaká mamička cca160 inzerátov je to na viac strán a niekedy nemám trpezlivosť prejsť všetky. Ďakujem AĎA

stanislavao
5. apr 2012

V noci ma napadla jedna vec, co by bola super. Ked sa inzerat zmaze, neda sa potom uz vratit naspat. Mohla by existovat moznost inzerat si "odlozit". teraz by som "odlozila" zimne veci, lebo sa nepredavaju a "vytialha" by som ich zasa niekedy v auguste. ked ich dlhsie neaktualizujem, tak po case to vyhodi nejaku hlasku, ze ho treba zmazat, alebo aktualizovat. tak by bolo super, keby sa dal ODLOZIT. a potom idem na zlozku ODLOZENE a viem si izeraty odtial vrati do aktualnych, alebo aj vymazat. podla mna by to bolo super. pekny den vsetkym.

simona112
5. apr 2012

mne by sa páčilo, keby mali k bazáru prístup len dôveryhodní záujemcovia. Môžu byť aj neprihlásený ale taký ktorým sa dá veriť, lebo to čo sa tu už deje je neúnosné..

rora
5. apr 2012

mne by sa pacilo keby mozem davat bazar blokovat pred niektorymi uzivatelmi / napr. mala som skusenost ze ma jedna kupujuca vyse mesiac natahovala o jednu vec, dotahovala zjednavala neustale cenu - uz bola ozaj otravna a nakoniec nic z toho. sice si pamatam zatial jej nick, ale napriklad ked by sa ozvala o polroka na nejaku vec tak uz si ju pamatat nemusim (a ani ostatne podobne...) a zas ma bude oberat o cas a nervy, preto by som ju rada blokla nech mam pokoj.... 😅