Čo by ste robili, ak by mali o vás záujem 2 muži?

23. apr 2021

Situácia:
Vo Vašom živote sú dvaja muži, obaja to myslia s Vami vážne, chcú sa usadiť, mať deti, požiadali Vás o ruku. S obomi si viete predstaviť život, máte ich radi (nechcem slovičkáriť), ale pri každom je tam nejaké "ale".
Muž 1: o niečo starší, dobrý človek, máte v ňom 100% dôveru, oporu, cítite sa bezpečne, pocit, že ste na prvom mieste, môžete sa spoľahnúť, chce dieťa, usadiť sa, posunúť vzťah, zoznámiť s rodinou, nehanbí sa za vás. Cítite sa pri ňom uvolnene a sebaisto. Je však trošku motáčik, nepraktický, neopraví, nenájde cestu, netechnický typ a veľa vecí by bolo na Vás.
Muž 2: opak-praktický, zariadi, vybaví, opraví. Lásku prejavuje činmi. Ten pocit lásky ako taký tam chýba. Chápete, že to prejavuje činmi, všetko pre vás robí, ale nedokáže byť "citlivý"? ako prvý. Skrátka chlap. Je šikovný, má názory a veľakrát sa musíte prispôsobiť, nie ste taká uvolnená pri ňom. Ale viete, že všetko robí pre vás. Stavia dom, chce deti, svadbu.

Komplikácia. Ste unavená z toho všetkého, chcete sa usadiť, mať deti a nemáte čas. Máte 38 rokov. A fakt chcete deti.
Čo spravíte?

1. otázka: necháte oboch a budete čakať na pravú lásku, hoci ten čas už nemáte?

2. otázka: rozhodnete sa pre niektorého? - pre ktorého? (Keby ste fakt, že museli, ktorému by ste dali prednosť?). Čo je v živote dôležité? Blbo povedané - pocit alebo praktickosť?

hederamonstera
23. apr 2021

a to si rovnako do obidvoch zalubena?

laura1607
23. apr 2021

A ty miluješ oboch ? Vedia o sebe ? 🙈

1mata
23. apr 2021

Pouzila by som srdce, nie hlavu. Jedneho predsa musis milovat viac.

h2
23. apr 2021

Neviem si predstaviť situáciu, v ktorej ma súčasne dvaja muži požiadajú o ruku. To si s oboma vo vzťahu? Máš s oboma sex? Muž väčšinou žiada o ruku, keď z partnerky vycíti, že odpovie "áno".
Alebo je to zase len nejaká hypotetická otázka?

dkethe
23. apr 2021

Cisto hypoteticky, muz c.1...
vymenit ziarovku viem, alebo zaplatim instalaterov, mudra som dost.
Ale Pocit lasky sa kupit neda

juditka_d
23. apr 2021

Ked sa na to pozrieme prakticky - Ktory z nich by bol podla teba lepsim otcom? Ktory z nich by ta podporil, ked pridu tazsie chvile, ktory by ti viac pomahal s detmi. Podla popisu skor ten prvy. A bolo by mi jedno, ze nevie nieco opravit. Skor si vsimaj aky vztah maju jeho rodicia, aky maju postoj maju k nemu ( vela x deti kopiruju to co doma videli a ako boli naucení) ak su starsi - preco im nevysli predosle vztahy. Nie su velmi ziarlivi, lakomi, majetnicki, lenivi... A samozrejme dolezite je aj to, ktory ta viac pritahuje.

hefo
23. apr 2021

Nemyslím si, že by takáto situácia reálne nastala, ale v duchu toho vtipu v opačnom garde (kde chlap si vybral tú s najlepšími kozami) by bolo vhodné vybrať si toho s tučnejším kontom...

danieli
23. apr 2021

ja uz len uvazujem ako je mozne mat dva vazne vztahy subezne...take, kde dojde k poziadaniu o ruku...idem si dat kavu, toto mi rozum neberie...

mareka49
23. apr 2021

Predstav si ze motacik sa dozvie o akčnom a od kopne ta, lebo si ho ťahala za nos.
Bude ti to ľúto?
Ako veľmi?
Predstav si, že aktívny sa dozvie o motacikovi a na tvoje prekvapenie ta odkopne.
Bude ti to ľúto a ako veľmi?
Ani jedna situ s tebou moc nepohne?

Poznámka pod ciarou.
Mam doma menej záručného ale som pri ňom šťastná a uvolnena..

zooeynka
23. apr 2021

...z nepraktickeho motaka by mna osobne drblo...

h2
23. apr 2021

@hefo 😂 Nechci vedieť, čo som v prvom momente omylom prečítala namiesto slova "kontom". 🤭🤭🤭

zooeynka
23. apr 2021

@h2 vidiiiiiis....;) Autorka, vyber si toho ktory je lepsi v posteli

dskjhfdlkdjhl
23. apr 2021

Ti dvaja chlapi vedia, ze Ta maju poziadat o ruku? Alebo ako to je? neviem si predstavit, ze chodis naraz s dvomi, ale tak mozno mam len slabu predstavivost.

hennyinnsbruck
23. apr 2021

Mne je jedno ci je s dvoma troma a s kým sexuje.. Odpoviem na otazku : riadila by som sa skôr srdcom ako niekto spomínal - niektorého isto miluješ viac.....

aneta129
23. apr 2021

Nasla 3 🤣🤣🤣

autor
23. apr 2021

ďakujem za odpovede k veci, pomáha to.

Pre doplnenie - nechodíte ani s jedným, oba vzťahy boli (samozrejme nie súčasne), všetko ste ukončili, lebo ste potrebovali byť sama a chcete to nejako rozlúsknuť, lebo sa zbláznite 🙂

zooeynka
23. apr 2021

Jemin, tak ak si potrebovala byt sama tak asi ze ani jeden nebol pre teba vhodny. Hladaj dalsieho

alexk12
23. apr 2021

Chodila s oboma😄

katkati
23. apr 2021

Ach, aký kalkul. A kde je tvoje srdce? Nechaj ich obidvoch ženám, ktoré ich budú ľúbiť. Neoberaj ani jedného z nich o možnosť mať plnohodnotný vzťah,

h2
23. apr 2021

Čiže najprv Ťa požiadal o ruku jeden, toho si odmietla, chodila si s druhým, toho si tiež odmietla a teraz bilancuješ, ktorého si nemala odmietnuť, lebo Ti tikajú biologické hodiny? Nuž, čo bolo, bolo a už sa nevráti. Hľadaj tretieho, ktorý bude aj zručný, aj citlivý, proste ten pravý. Na tých dvoch zabudni, je to minulosť.

mogaa
23. apr 2021

Ktorý z nich ti po rozchode chýbal? Lebo láska tam zrejme bola ale v oboch prípadoch "slabá"a to jednoducho nestačí na dlhodobý vzťah - teda mať rád ako človeka , ale nie milovať ako partnera....aspom zo začiatku tam taká tá ozajstná láska musí byť , priateľstvo nie vždy stačí.....a ani sex nevynahradí ten pocit lásky, že vieš že niekomu chýbaš a máš sa o koho oprieť....

panelacikova
23. apr 2021

@juditka_d vôbec si sa na to nepozrela prakticky, ale zase len cez city.... keby si sa na to pozrela prakticky, chlap, ktorý opraví hajzel alebo navŕta poličky, zvládne aj výmenu plienky, ohriatie obeda, dávanie liekov dieťaťu pri chorobe. naopak, chlap absolútne nepraktický bude síce dieťa čičíkať a hrajkať sa s ním, ale po stránke praktickej to môže byť hotová pohroma. ja so svojimi životnými skúsenosťami by som volila už jedine číslo 2 s tým, žeby som musela vedieť, že som preňho top. aj keď mi to denne nehovorí alebo to povie tým, že prerobí barák... skrátka ak je chlap naučený robiť a robiť vie, to je pre ženu pomoc. nie ten, čo len rozpráva a skutek utek... ešte k tým deťom....neviem si predstaviť, žeby som mala syna s chlapom číslo 1. buď by sa syn zo zúfalstva časom stal homosexuálom (to má byť vtip) alebo by z neho vyrástol rovnako prakticky neschopný človek, čo nie je žiadna výhra pre budúcu nevestu... a samozrejme, medzi partnermi musí fungovať chémia 🙂

mamusa34
23. apr 2021

Čo ti máme vybrať?🤦v 38rokoch Toto riešiť..och pane bože..

unicornlady
23. apr 2021

ja tiež číslo 2 ( a aj som si vybrala muža technika )

6mia6
23. apr 2021

Hod si mincu a kým dopadne budeš vedieť ktorý to je

unicornlady
23. apr 2021

Ešte dodám, podľa mňa nikdy nemáš všetko a záleží len od tvojich preferencií, hodnôt, životného štýlu... kde sa vieš viac zladiť a v čom ti nevadí urobiť ústupky.

Lebo teda ten môj technik tiež nie je zrovna romantik či vyznávací typ, ale zase sa ničoho len tak nezľakne, je možno trochu drsnejší, ale vedel by "zabiť mamuta" (chápeš)

terina25
23. apr 2021

Nevybrala by som si ani jedneho. Ak by som vztahy ukoncila,tak asi som mala na to nejaky dovod. Cize by som vybrala muza c.3 🤷

poopsie
23. apr 2021

🤔A oni na teba pani dokonalú ešte čakajú?

katkamatka7
23. apr 2021

Ako to je, ľúbiť možno viacerých ale milovať len jedného, či naopak, milovať viacerých ale ľúbiť len jedného?
1. už taká bola, čo čakala a ani prach zo seba už nezotrie
2. Vybrať toho, ktorý do Teba zapadne a neopustí s rizikom vety po pár rokoch: prečo som si ja nezobrala toho Hufnágela?
Podľa spôsob by, akým píšeš, si Tvoje srdce vybralo toho prvého na 80%. Tie chýbajúce má ten druhý.

mabenn
23. apr 2021

Ja si myslím, že keď si sama nevieš vybrať z nich, my máme napriek tvojmu popisu málo informácií, z toho čo si napísala, len vychádza, že hociktorého si vyberieš na dieťa, lebo čas tlačí, tak časom budú problémy...a ešte k tomu ťa bude štvať, čo by bolo keby si si vybrala toho druhého...čiže za mňa, dozrieť a "kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva"